بنده چندین سال تو زمینه خودم فعالیت کردم که جدا از زمینه فعالیت شماست
بنده 3 سال پیش ایده ای رو مطرح کردم که هم در ایران و هم در خارج قابل استفاده بود و تعداد زیادی هم کاربر داشت ولی بیشترین جملاتی رو که شنیدم براتون لیست می کنم :
"
نیاز به سرمایه بالا داره (این جمله رو از اون دسته افرادی شنیدم که انتظار دارن کل یک راه رو یک شبه برن و فکر می کنن قرار هست کل کار یک جا انجام بشه در صورتی که افراد فعال در این زمینه می دونن که پله پله طی کردن این مسیر و این ایده ها خیلی مهم هست حتی اگر شما این توانایی رو دارید که یهو اول کار با تمامی امکانات برید جلو.)
نیاز به چند نفر داره ( نکته جالب اینجاست که این مورد رو همه نکته منفی می دونن. متاسفانه ما ایرانی ها همیشه در زمینه های مختلف قصد تنها کار کردن رو داریم در صورتی که همه ما می دونیم با تنها کار کردن به نتیجه ای نمیشه رسید.)
زمانبر هست ( حیلی جالبه که همه انتظار دارن نتیجه کارشون یک هفته بعد از شروع باشه و نتیجه هم باشد درامد بسیاررررررررر بالا باشه)
80% من ( این مورد از اسپانسر هایی شنیده میشه که فکر می کنن چون 2 قرون پول قرار هست بدن در نتیجه بیشترین سهم رو دارن. در واقع پول خودشون رو بیشتر از تجربه چندین ساله شخص مقابل، توانایی برنامه نویسی اعضا، وقت و زمان دیگران می دونن در صورتی که حتی توی رویا هم خودشون در چنین جایگاهی نخواهند بود و چنین توانایی هایی رو بدست نمیارن.)
و ....
نکته جالبی که توی این موارد قابل مشاهده هست اینه که قبل از رسیدن به بحث های اصلی همه از ایده استقبال می کنن، تمجید می کنن ولی وقتی کار به بحث های اصلی و شروع کار میرسه همه منافع خودشون رو در نظر می گیرن.
به عنوان مثال برای انجام پروژه بنده به دنبال برنامه نویسی بودم که از پس برنامه نویسی و پشتیبانی سیستم مد نظر بر بیاد. همه این ها در اول کار ایده رو عالی و خودشون رو یکی از بهترین کاندید ها برای انجام این کار میدونستن ولی زمانی که بحث به حقوق و سهم میرسید همه یا سهم های فضایی می خواستن یا اعلام می کردن که مثلا ماهی 1 میلیون حقوق می خوان + مثلا 30% از درامد
در طول این 3 سال بنده ایده خودم رو کاملتر کردم و اخیرا هم مجدد دنبال کسی بودم که بتونه از عهده کار بر بیاد و با گذشت 3 سال هنوز تفکر ها تغییر نکرده و همه دنبال سود و پول مفت اون هم در لحظه شروع به کار هستند.
بنده به یک نتیجه ای در این مدت رسیدم :
یا باید با خارجی ها کار کنید چون کم ایرانی پیدا میشه که مناسب کار باشه ( از نظر اخلاقی، شخصیتی و تفکری) یا باید سرمایه بسیار بالا داشته باشید تا خودتون به تنهای از پس همه کار ها بر بیاید.