بله صد در صد ولی هیچ پنلی بدون عیب نیست الان تو همین سی پنل چندین هزار باگ وجود داره.سلام
اسمشو نمیشه ایده گذاشت چون از قبل وجود داره ولی چون مشابه داخلی نداره خوبه
ولی فکرنکم کسی حاضره سی پنلو ترک کنه و بیا روی پنلی که شما درست میکنید
الان دایرکت هم به اندازه سی پنل موفق نیست
اگه میخواید بین المللی کنید پروژه رو که هزینه بسیار زیادی میخواد اگر داخلی میخواین باشه که بازم باید تبلیغات زیادی بکنید و البته اینکه پنل شما کامل و به نسب
سی پنل و دایرکت هزینه کمتری داشته باشه
شلر اپلود میشه هیچ عکس العملی نشون نمیده یا در مورد ویروس ها و مخرب ها یا در مورد خیلی چیزهای دیگه که خیلی میتونه کارو راحت تر انجام داد.
ای کل گفتی بخدا.با سلام خدمت شما ببینید این اید شما خوب است اما مشکل اصلی در ایران این است که برخی از ماها اعتقادی به کالا و یا خدمات ایرانی که نمونه برتر خارجی داره نداریم
یک فکر که خیلی ها می کنند این است ........> چی گیر من می آید ---ولشون کن بابا این مشتی بیکارن--------کپی کاری کردن---------و........
یک چیز دیگر ما ایرانیها یک حس حسادت عجیب نسبت به کارهای داریم که نمونه خارجی دارن داریم و همیشه اون کالای ایرانی رو می کوبیم بدون دلیل خاصی فقط بخاطر حسادت از این که این بابا می خواد پولدار بشه و هیچی به ما نمی رسه
تیم ما چندین مدت است از این ایده هاحمایت می کند برای نمونه خود ما یک نرم افزار برای مدیریت مجازی ساز VMware طراحی کردیم و یک تاپیک هم زدیم متسفانه بجای حمایت همه نوع حرفی زدن و بی ارزش کردن کار مارو در صورتی که ما کمکی نخواستیم از کسی و فقط این نرم افزار رو برای راحتی کاربران ایرانی نوشتیم
حالا در مورد شما ما هر نوع کمکی که بتوانیم را از شما می کنیم
http://iranicaserver.com/iranicasupport
این فکر شما قبلا بوده ولی کسی تا 100 نرسونده است و کنار کشیدن همه حالا اگر شما می توانید و در خود می بینید انجام دهید ما اولین نفر خواهیم بود که از کنترول پنل شما بر روی سرور هامون استفاده خواهیم کرد
متاسفانه یه عده از دوستان ما 99% این حسو دارن که تا یه چیزی مفهمن یا سرشون میشه از یه زبان برنامه نویسی یا فلان چیز صد نوع عیب و ایراد در میارن و اصلا به زحمتی که براش کشیده شده اهمیت نمیدن.
خود من اعتراف میکنم تا چندین سال پیش دقیقا اینطوری بودم مثلا یک سایتی رو میدیم که اقا حالا خوب کار میکنه میگفتم اینم زیاد جالب نیست و فلان و... در صورتی که واقعا خوب کار میکرد ولی الان خیلی از سایت های ایرانی ما داره خوب کار میکنه و من بعد از اینکه دیدگاهمو تغییر دادم واقعا میرم تو یه سایتی میبینم خوب کار میکنه میگم افرین واقعا عالیه چون ما واقعا فقدان یه سری چیزا رو داریم
ممنون ار حمابت شما
سلام متاسفانه ما ایرانیا چیزی به اسم صبر نداریم.سلام
نظر شخصی و به درست و غلط بودنش کار ندارم و پوزش که زیاد به موضوع مرتبط نیست
به کرات دیدم بیشتر ایده های این انجمن به سمت VMware و cPanel , WHMCS , ibsng بر می گرده ، کلا هاستینگ
ایده های خیلی قشنگ تری هم میشه پیدا کرد که به سادگی می شه توجیه کردشون و بعضی این قابلیت هم دارن که از طرف یه سری مراحل وام های بدون بهره یا کم بهره خوبی هم گرفت.
در مورد تیم . تشکیل گروه . همش برمیگرده به دیدگاه که داریم که نیاز به گفتنش نیست و در بیشتر موارد تیم های تشکیل شده به درجات بالا نمی رسه ولی در خارج ایران حداقل یک طرح جالب که به صورت استارت آپ بالا میاد، شده به جای برسه که هیچ کس فکرشم نمی تونه بکنه و فکر نمی کنم به این زودی ها تو ایران این یک مورد جا بیفته.
اینقدر مطمعن هستم که میتونم تیمی رو ببندم که واقعا حرفه ای هست و چیزی کمتر از گروه های خارجی نداره ولی فقط از بعضی از چیزا تو ایران باید ترسید.
- - - Updated - - -
وقتی یه پروژه در ابعاد بین المللی ایجاد میشه مسلما فکری برای این هم هست.cracked by xxx
به نظرم بیخیال شو
ولی اینو یادمون نرفته که هیچ کس نمیتونه ادعا کنه من صد در صد کرک تاپذیرم ولی با روش ضد عمل میکنیم![]()