-
عضو انجمن
فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان!
تمام قطعات سخت افزاری ما توسط خوده ما تامین می شود
چرا راترهاستینگ:
- اجاره سرور بدون واسطه و به قیمت ارزان
- ساپورت فارسی
- ساپورت سریع (قسمت انگلیسی)
- پرداخت به ریال یا دلار
- سرورهای قدرتمند در آمریکا
- و......
طریقه پرداخت:
بانک سامان
PayPal
LibertyReserve
Moneybookers
CreditCards (Via 2CheckOut)
هر دلار معادل 1000 تومان
یکسری سرور قدرتمند 8 هسته ای جهت راه اندازی VPS هم موجوده!
هر گونه سوالی داشتید از طریق:
ایمیل: sales@routerhosting.com
Yahoo: han_nozari
MSN: sales@routerhosting.com
با من تماس بگیرید
شبکه دیتاسنتر به صورت مخلوط:
2x10GE Comcast
2x10GE TATA (Teleglobe)
1x10GE Tiscali
1x10GE Level(3)
Super Crazy Deal 1: - همه فعلا فروخته شده!
Dell Q8200 Quad2Core (4 x 2.33Ghz) (0 Available)
4GB DDR3 Ram
320GB SATA3 Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
3 Free IP Addresses
Data center: Denver, Colorado
80 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
Brand new and ready to go!
سفارش از اینجا
Super Crazy Deal 2:
Dell E6400 Core2Duo (2 x 2.13Ghz) (4 Available)
2GB DDR2 Ram
400GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
Data center: Denver, Colorado
70 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
سفارش از اینجا
ویندوز تمام نسخه ها 20 تومن در ماه
ویرایش توسط Hannan : January 28th, 2011 در ساعت 17:27
-
تعداد تشکر ها ازHannan به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2010 17:30
# ADS
-
August 26th, 2010, 17:27
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2010, 18:15
عضو انجمن
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
با سلام
1-در مورد سرور های نیوزلند و استرالیا نظرتون چی هست؟ آیا نمی خواهید از اونها سرور ارائه کنید؟ (تا چه حدی وارز هستند؟)
2- پیشنهاد می کنم از سینگل هاپ هم آفر داشته باشید، چون قیمت های مناسب و نسبتا خوب و پایینی نسبت به کیفیتش داره.
سلام قربان،
1. اینجا قیمت پهنای باند افتضاح گرونه و از طرفی بخاطر اینکه از همه نقاط دور هستند بیشتر مصارف واسه خودشون داره. مالیات هم سنگینه اینا برای همین قیمت سرور با پهنای باند کم حتی خیلی گرونه! قوانین هم خیلی سختگیرن
2. مشکل اینه که اون دیتاسنتر ها برای قرار داد مثل اجاره اتاق خوب راه نمیان و قیمت بالایی رو می گن که به نسبت سرویسی که می دن نمی صرفه از طرفی FDCservers دیتاسنتر بدی نیست و همین باعث می شه که بتونیم با قیمت خیلی پائین ارائه بدیم

نوشته اصلی توسط
Arte
wow عالیه
قیمت سرورتون بسیار مناسبه .
اگه پشتیبانی خوبی دارید ما رو هم بزار توی لیست ....
پشتیبانی انگلیسی 24 ساعتس و معمولا زیره 10 دقیقه جواب می دیم که می شه برای چیزهای عمومی با چند کلمه انگلیسی ازین پشتیبانی استفاده کرد. کلا 4نفر در این قسمت داریم
ولی پشتیبانیه فارسی فقط خودم هستم
زنده باشید
-
-
August 31st, 2010, 13:23
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
ویرایش توسط koorosh_kabir : August 31st, 2010 در ساعت 14:01
-
تعداد تشکر ها از koorosh_kabir به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 14:42
جناب حنان دیگه فروش ندارین؟
همه ی سرور ها از استوک خارج شدند!
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 15:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
اگر میشه چند تا از مشتریا تونو برای من پخ بزارین و این که شما پورتی که می دین 1 گیگ اختصاصی هست دیگه؟ ممنون و اینکه قیمت نصب سیستم عامل ها؟ و تا چه حد به وارز گیر می دین . به خصوص واسه لینک دانلود چون دیدم رپیدباز ازتون سرور داره می پرسم یعنی به وارز گیر نمی دین؟اینهار ابرای من پح کنید ممنون
والا هستند یکسری مشتری چندتا از عزیزان رو اینجا لیست کردم و چندی از عزیزان دیگه خودشون اعلام کردند می تونید ازین عزیزان بپرسید! چون بعضی از کاربران به دلایلی دوست ندارند که نامی ازشون برده شه. مگر خودشون اینجا اعلام کنند.
لینوکس رایگان، ویندوز 20 تومن درماه
وارز اگر شکایتی دریافت کنیم میفرستیم خدمت شما باید اون مطلب رو حذف کنید البته نباید هم زیاد دریافت کنیم

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
جناب حنان دیگه فروش ندارین؟
همه ی سرور ها از استوک خارج شدند!
متاسفانه الان تعداد کمی سرور موجود هست که بخاطر اینکه متفرقه هستند تو قسمت فروش لیست نکردیم
خواستید می تونم چندتاشو اینجا قرار بدم
زنده باشید
-
-
September 1st, 2010, 00:32
لیستشون را قرار بدین ببینیم چی موجوده
-
-
September 1st, 2010, 04:57
با سلام
با عرض معذرت خدمت دوستان و همچنین آقای حنان. من چون این سوال رو پرسیدم ازشون میتونم جواب بدم.
فرمودند که سرور های Quat Core یعنی 4 هسته ای هاشون کلا تموم شده و فقط Dual Core موجود هست.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2010, 02:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
koorosh_kabir
لیستشون را قرار بدین ببینیم چی موجوده
این 4 سرور فعلا موجود هست که می تونید در لینک زیر ملاحظه نمایید:
RouterHosting - Shopping Cart
یک چند تا دیگه هم هستند که 10 تومن قیمتشون بالا پائین هست اگر قیمت اینها رو هم خواستید بفرمایید:
1. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 1.5GB
HD: 250GB
2. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 4GB
HD: 400GB
3. Core 2 Duo E6400 2.13Ghz
RAM: 2GB
HD: 750GB

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
با سلام
با عرض معذرت خدمت دوستان و همچنین آقای حنان. من چون این سوال رو پرسیدم ازشون میتونم جواب بدم.
فرمودند که سرور های Quat Core یعنی 4 هسته ای هاشون کلا تموم شده و فقط Dual Core موجود هست.
موفق باشید
بله 25 تا ازین سرورها داریم که همه فروش رفتند اگر قرار بدیم تعداد کم هست مگر اینکه مشتریی کنسل کنه
زنده باشید
-
-
September 2nd, 2010, 08:10
عضو انجمن
-
-
September 2nd, 2010, 14:18
ممنون میشم این سه تا رو قیمتاش را برام پخ کنید
-