نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
ربطی به تلاش نداره...کلا وبلاگ و وبلاگ گردی و دانلود دورش داره تمام میشه...اگر از هر 100 نفر 20 نفر با کامپیوتر میان اینترنت 80 نفر دیگر با موبایلن...برای دانلود بازی و نرم افزار کسی وقت نمیزاره و راحت با قیمت مفتی جدیدترین ها رو یکجا میخره..
قبلا انجمن ها پربازدید بود برای بدس اوردن مطالب و ... الان لحظه به لحظه خبرها و مطالب و کلیپ ها و اهنگها و...زودتر از سایتها تو شبکه های اجتماعی شیر میشه..سایتهای بزرگ هم به هر دری میزنند رتبشون رو در نبود کاربر نیز حفظ کنند که اسپانسرها و پشتیبنانشون رو از دست ندند....اگر دقت کنید دانلودها و... دیگر اش دهن سوزی نیستند و چیز خاصی برای عرضه ندارند...دوره انها نیز به سر امده....
سلام دوست خوبم
شرمنده که نقدت میکنم اما با سخنانت اصلا موافق نیستم
اما منو که میشناسی خیلی دوستت دارم . امیدوارم به دل نگیری

بذار دیدمون رو عوض کنیم
اینکه گفتی قبلا با کامپیوتر میومدن الان موبایل 80 به 20 کردی اشتباهه
ما میگیم قبلا کل ایرانیا 100 نفر بودن که کامپیوتر داشتن میومدن نت و حال میکردن هههههخ
اما الان چون گوشی اومده دیگه 100 تا نیستن همه ی گوشی دارن پس میشن 1000 نفر
اما اون صد نفر بنده خدا هم کامپیوتر دارن و هم گوشی
کسی که وبگردی با کامپیوتر کرده با گوشی اصلا بهش نمیچسبه پس گاهی با کامپیوتر میاد (البته ما اینطور فکر میکنیم) چ بسا که اصلا ممکنه مثل من با گوشی نیاد و فقط با کامپیوتر و لب تاپ بیاد
خب شما الان به من بگو چطور شده 80 به 20 ؟
کسی کم نشده . فقط استفاده کنندگان اینترنت زیاد شدن
اوناهم ی گوشی خریدن 200 تومن اومدن برن لاین و تلگرام و.... نیومدن که بخان سایت داشته باشن و یا خدمات بگیرن
اومدن دوره همی
اما اونی که وبمستره مطمئنا یک پای قضیه هست و همیشه سر میزنه به نت و سایت های خودش و سایت هایی که دوست داره میبینه و اگه خدمات بخواد میخره
قید اون بقیه هم باید زد چون کلا نیومدن که خدمات بگیرن
اما اینکه گفتی آهنگ و...
خب اون ادمین سایتی که آهنگ رو تو شبکه اجتماعی میذاره لینک مطلب دانلود رو میذاره تا طرف بیاد تو سایتش دانلود کنه به هر حال داره از این جمعیت هم داره برای خودش بازدید میگیره
اما کسی که عشق بازی باشه یا میخره یا اینکه دانلود میکنه
خلاصه گوشی که نمیتونه جای کامپیوترو بگیره
به هر حال این نظر منه
ببخشید سرتون درد آوردم
یا حق