-
October 24th, 2015, 20:21
سرور مجازی ایران یا خارج ؟
من الان یک vps خریدم که ویندوز 2003 هستش البته خیلی کند هستش و من نمیدونم چه طور باید باهاش کار کنم صفحات اینرنتی رو خیلی کند باز می کنه و من این سرور رو برای دانلود خریدم کسی راه حلی سراغ داره سرور ایرانی چه طوره ؟
صفحات اینرنتی به حدی کند باز میشه که باید 1 دقیقه صبر کنم برای انتقال فایل از سرور به ویندوز باید چی کار کنم ؟
سرور مجازی https://azaronline.com/ خریدم و البته ماهی 25000 تومان با windows 2003 که خیلی کند هستش سروشون خارج از ایران هستش
سرور من برای Frankfort-Germany است اگر سرور ایران بت قیمت مناسب و کیفیت بالا سراغ دارید بگویید ؟ الان در حال حاضر چه کنم ؟ من نیاز به دانلود دارم
خودم میتونم windows 2033 رو به windows 2012 انتقال بدم ؟
الان در حال حاضر کسی هست بگه من چه طور می تونم یک سرور از ایران با سرعت بالا با کیفیت خوب پیدا کنم ؟ کسی خارج از کشور هم سراغ داره ؟
شما جایی سراغ دارید تا بهترین سرور رو اراءه بده؟ من برای دانلود میخوام سایت برای من به کندی باز میشه من وقتی بهشون گفتم گفتن باید windows 2008 نصب کنی نمیدونم چی کار کنم
-
-
October 24th, 2015 20:21
# ADS
-
October 24th, 2015, 20:42
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی ایران یا خارج ؟

نوشته اصلی توسط
asdfff
من الان یک vps خریدم که ویندوز 2003 هستش البته خیلی کند هستش و من نمیدونم چه طور باید باهاش کار کنم صفحات اینرنتی رو خیلی کند باز می کنه و من این سرور رو برای دانلود خریدم کسی راه حلی سراغ داره سرور ایرانی چه طوره ؟
صفحات اینرنتی به حدی کند باز میشه که باید 1 دقیقه صبر کنم برای انتقال فایل از سرور به ویندوز باید چی کار کنم ؟
سرور مجازی
https://azaronline.com/ خریدم و البته ماهی 25000 تومان با windows 2003 که خیلی کند هستش سروشون خارج از ایران هستش
سرور من برای Frankfort-Germany است اگر سرور ایران بت قیمت مناسب و کیفیت بالا سراغ دارید بگویید ؟ الان در حال حاضر چه کنم ؟ من نیاز به دانلود دارم
الان در حال حاضر کسی هست بگه من چه طور می تونم یک سرور از ایران با سرعت بالا با کیفیت خوب پیدا کنم ؟ کسی خارج از کشور هم سراغ داره ؟
شما جایی سراغ دارید تا بهترین سرور رو اراءه بده؟ من برای دانلود میخوام سایت برای من به کندی باز میشه من وقتی بهشون گفتم گفتن باید windows 2008 نصب کنی نمیدونم چی کار کنم
با سلام
سرعت اینترنت شما اول باید مناسب باشه که بتونید به راحتی با سرور کار کنید
-
در این موارد نیز سرور های ایران بهتر هست
-
از ایران - رم 1 گیگ + 50 گیگ هارد + 1 هسته پردازنده + 50 گیگ ترافیک = ماهیانه 30.000 تومان
دیتافردا
ارائه دهنده خدمات کلوکیشن در ایران ( زیر ساخت - پارس آنلاین پایین تر از هزینه اصلی دیتاسنتر ) به همراه فاکتور رسمی از سمت شرکت
ارائه دهنده خدمات میزبانی در ایران و آلمان ( Cpanel & Directadmin )
ارائه کانفیگ های مختلف سرور مجازی و سرور های اختصاصی از آمریکا , فرانسه , آلمان , ایران
فروش انواع سرور سخت افزاری به همراه فاکتور رسمی در تهران( تحویل حضوری و امکان ارائه به صورت اقساط )
شماره تماس : 09214252476 & 09379280619 -/- YH! : data.farda -/- Email : info@datafarda.com
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-
-
October 24th, 2015, 20:49
سرعت اینترنت من 1024 هستش
-
-
October 24th, 2015, 20:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asdfff
سرور مجازی
https://azaronline.com/ خریدم و البته ماهی 25000 تومان با windows 2003 که خیلی کند هستش سروشون خارج از ایران هستش
با سلام ، اول تست کنید ، سپس خرید کنید
سرور مجازی مورد نظر شما از بهترین دیتاسنترهای جهان با مشخصات زیر قابل تقدیم است :
Ram 1024
O.S : Windows 2003 - 2008 - 2012 , linux , mikrotik
Cpu : Xeon E3-1230 V3 3.20 GHz
Port : 1Gbit
uptime : 99.9%
ماهانه 30 تومان
منابع کاملا اختصاصی
با کیفیت و پشتیبانی تضمینی
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و پنل ریبوت
در صورت نیاز تیکت یا پ.خ بدین
http://top-vps.com
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
-
-
October 24th, 2015, 21:04
عضو انجمن
باسلام از امریکا در خدمت هستیم ویندوز سرور 2012 اول تست نمایید اگر سرعت خوب بود و راضی بودید بعد پرداخت نمایید
- ۱CORE 1000MHZ پردازنده
- ۱۰۲۴MB DDR3 حافظه
- ۴۰GB هارد دیسک
- ۱Gbps Full-Duplex پورت سرور
- نامحدود پهنای باند ماهانه
- ,Mikrotik , Linux,Windows سیستم عامل
- 1 IPv4
- امریکا موقعیت سرور
- 10٫000 هزار تومان هزینه ماهیانه
- http://irhosting24.com/customer/cart.php?gid=6
برای خرید و یا دریافت تست اول سرویس را سفارش دهید ولی پرداخت نکنید تیکت بزنید تا براتون تست 1 ساعته ارسال گردد .
باتشکر
-
-
October 24th, 2015, 21:05
سرور پارس انلاین خوب هستش یا نه ؟ میخوام داخل ایران باشه سرعت اینترنت من 1024 هستش
-
-
October 24th, 2015, 21:08
عضو انجمن
از اسیاتک رم 1 گیگ ماهانه 30 هزار تومان ارائه میشه
- - - Updated - - -
از پارس آنلاین ماهانه 45 تومان ارائه میشه
-
-
October 24th, 2015, 21:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asdfff
سرور پارس انلاین خوب هستش یا نه ؟ میخوام داخل ایران باشه سرعت اینترنت من 1024 هستش
دیتاسنتر های خارجی هم خوب می باشند ولی الان چون آذر آنلاین اینطور بهتون سرویس ارائه داده خدا میدونه اورسل کردن یا هر چیزی شما با ویندوز سرور 2012 بگیرید رابط گرافیکی دارد و خیلی تاثیر دارد
-
-
October 24th, 2015, 21:10
من سرعت داخل vps برام مهم هستش برای دانلود میخوام سرعت سایت برام سریع باشه نمیخوام 1 دقیقه طول بکشه
-
-
October 24th, 2015, 21:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asdfff
اره پارس در حال حاضر کیفیت خوبی داره ارائه میکنه
در صورت نیاز امکان ارائه از پارس آنلاین هست ( طبق آفر اول )
-
احتمال زیاد اورسل بود روی سرور که شما مشکل داشتید !!
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
-