مندر ضمن باید هممون رو *** بدونیم! کدوم یک از ماها برای ویندوزی که رو سیستممون هست پول دادیم؟ مگر (1%) .
ایکس پی رو 7 سال پیش یکی برام هدیه داد (تو خارج بود اونجا هم کپی رایت شدید رعایت میشه)
تازگی ها هم که زدیم تو کار لینوکس ....
من یاد ندارم پول بالا سرویس ها میکروب داده باشم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
بیخیال حالا...
در کل منظورم این بود الکی به یه موردی گیر ندید... حالا جواب سوال ما رو بده صاحب تاپیک...
این whmcs4 که گذاشتید هم نال هست؟؟؟؟؟ خیلی ها تو این انجمن دنبالش هستند!!!
اوکی.... بیخیال....
بابا بیخیال اینجا ایرانه کپی رایت تو ایران معنایی نداره بعدشم موضوع این تاپیک چیزه دیگه ای هست پس چرا گیر دادید به هم که حتما لایسنس بگیرید یا حتما لایسنس لازم هست
دقیقا همین طور هستبه نظر من این خودش باعث فروش بیشتر اونا هم میشه البته اگه مثل vb کنترل شده باشه (منظورم اینه که بعد از یه مدتی واستون اخطار بفرستن)
اگه من نالشو نصب نکرده بودم ممکن بود العان mybb نصب بود![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)