چقدر خوب شد که قبل از خرید از شما پرسیدم و خودم رو تو زحمت و هزینه ننداختم.واقعا مرسی.خیلی لطف کردین.سایت بسیار عالی دارین
با این قیمت ها باید بشینم حساب کنم ببینم می تونم از کنارش درامد کافی کسب کنم یا نه.اگر شد می رم از خود Dedicated Servers Hosting, Web Hosting and Server Colocation from iWeb یک سرور ددیکیت می گیرم با شرایطی که گذاشته از وی پی اس ارزون تر در میاد.با اپراتورش چت کرم.خیلی مودب بود!
نشد هم به همون هاست اشتراکی راضی شدم دیگه.دست به دعا که هک نکنن
سرور اختصاصي هم منيج و مانيتورينگ ميخواد و از وي پي اس هزينش خيلي بيشتر ميشه
پ.ن : iweb معتبره ولي مطمئن باشيد هر جاي نامعتبري هم باشه قبل خريد مدب هستند!بهتره از مشتري هاشون بپرسيد تا كيفيت كارشون دستتون بياد.
خب با حساب اینکه فرض کنیم پشتیبانی آی وب خیلی خوبه و برای اینکه مقایسه درست باشه باید با یک شرکت خیلی خوب مقایسه اش کنیم مثل رادکام
رادکام وی پی اس 20 گیگ هارد با 1 گیگ رم و پهنای باند 80 گیگ رو داره میده 79 هزار تومن
آی وب سرور اختصاصی 500 گیگ هارد با 4 گیگ رم و پهنای باند 10000 گیگ رو داره می ده 69 دلار
حالا اگر ازش طولانی مدت مثلا 10 ساله خرید کنید کلی هم بهتون تخفیف می دن.در عوض از سرور اختصاصی می شه درامد کسب کرد ولی وی پی اس توان سرویس دهی خوب رو برای کسب درامد نداره.اون وقت هزینه مانیتور ، منیج و هر برنامه کوفی دیگه ای برای وی پی اس ماهی 10 تومنی برابر با همون سرور اختصاصی هستش!با این حساب به نظر من اگر آدم یک مقدار بیشتر زحمت بکشه و دانشش رو زیاد کنه سرور اختصاصی به صرفه تره
البته من هنوز اول راهم و مسلما شما خیلی چیز ها می دونید که من نمی دونم.برای همین هم شاید استدلالم درست نباشه
مقایسه شما اشتباست !
اولا رادکام دیتاسنتر نیست ، یک فروشنده ست ( از سرور های شرکت فناوا استفاده میکنه ) .
ثانیا سرورهایی که ازش استفاده میکنند در ایران قرار داره و نسبت هزینه پهنای باند کانادا ( Iweb) به ایران 1 به 10 هستش .
(اختلاف قیمت رو با احتساب این موارد در نظر بگیرید )
حق با شماست.من یک مقدار که بیشتر گشتم دیدم قیمت وی پی اس های دیگه خیلی ارزون تره
من یک مقدار که گشتم دیدم فراسو سامانه پاسارگاد سرویس وی پی اس با رم 512 مگ تحت شبیه ساز زن را با ماهی 25 تومن ارایه می دهد
ولی هر چی توی سایتش گشتم یک سری سوال برام موند که این شد باز اومدم مزاحم شما شدم
1- این فراسو همان فراسو معروفه؟
2- هر دفعه توی سایتش رفتم چراغ پشتیبانیش خاموش بود ، خواستم ببینم دوستان که استفاده کردن از پشتیبانیش راضی بودن؟
3- رم 512 دیگه ایشالا کافیه دیگه؟
4- از سیستم 64 بیتش استفاده کنم؟چه فرقی دارد
5- دیتاسنتر رو ذکر نکرده بود.شما می دونید دیتا سنتر اش کجاست؟
ممنون از راهنماییهاتون
1- خیر .
2- بنده اطلاعی ندارم .
3-انشاالله
4-سیستم 64 بیت بازده پردازشی بیشتری به شما ارائه میکنه ، تنها مشکل عدم هماهنگی نرم افزاری با یک سری از نرم افزار های خاص هست .
5-Leaseweb
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)