-
October 23rd, 2015, 22:10
عضو انجمن
پاسخ : مشکل سرور با گوگل

نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و خسته نباشید
من از یه سرورایران استفاده میکنم با کنترل بنل سی بنل که اخیرا یه ایمیل داره برای من میادش که عنوانش اینه
Googlebot can't access your site
من دقیقا چیکار باید کنم که این مشکل برطرف بشه؟من الان فایروال سرور رو هم غیرفعال کردمش.ولی باز هم مشکل وجود داره.
یعنی یک روز بعد از اینکه من فایروال رو غیرفعال کردم این اخطار برای من رسیدش.گوگل نمیتونه سرور من رو ببینه و من هم نه علتش رو میدونم نه راه حل رو.ممنون میشم که راهنماییم کنین.
سباس
با سلام دوست عزیزم.
این پیام هنگامی ظاهر میشه که ربات گوگل نمیتونه از سایت شما بازدید کنه .
معمولا در مواقع down بودن سرور یا هاست ، یا بن شدن آیپی در گوگل با این پیام مواجه میشید.
آرزوی بهترین ها برای شما

Avac

o
-
-
October 23rd, 2015 22:10
# ADS
-
October 23rd, 2015, 23:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iranhostcom
سلام
به نظر می رسه مسیر ارتباط سرورهای گوگل با سرور های داخلی دچار مشکل شده و بعید می دونم فقط مربوط به سرور شما باشه چون این مشکل رو جدیدا در خیلی از سرویس های داخلی دیدم.

نوشته اصلی توسط
eramserver
با سلام دوست عزیزم.
این پیام هنگامی ظاهر میشه که ربات گوگل نمیتونه از سایت شما بازدید کنه .
معمولا در مواقع down بودن سرور یا هاست ، یا بن شدن آیپی در گوگل با این پیام مواجه میشید.
آرزوی بهترین ها برای شما

خب دوست عزیزالان به این نتیجه رسیدیم که ای پی ما بلاک شده.الان میخواییم بدونیم که چیکار باید کنیم.
البته ناگفته نمونه که دیروز ای پی رو هک تغییرش دادیم.
-
-
October 24th, 2015, 01:08
عضو انجمن
سلام
نخیر مشکلی از بابت ای پی نبوده
شما اول با یک وی پی ان از fr و uk و usa تست کنین سایت ها + خود ایپی(حتی همون پیام درحال احرا بودن وب سرور) رو نمایش میده یانه(با ای پی های چند لوکیشن متفاوت اون کشور هامثال بود) اگر باز نکرد که مشکل پیدا شده ولی اگر باز کرد به خود وبمسترز گوگل ایمیل بزنین و دلیل رو جویا بشین اونا جواب میدن حتما.
-
-
October 24th, 2015, 01:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
سلام
نخیر مشکلی از بابت ای پی نبوده
شما اول با یک وی پی ان از fr و uk و usa تست کنین سایت ها + خود ایپی(حتی همون پیام درحال احرا بودن وب سرور) رو نمایش میده یانه(با ای پی های چند لوکیشن متفاوت اون کشور هامثال بود) اگر باز نکرد که مشکل پیدا شده ولی اگر باز کرد به خود وبمسترز گوگل ایمیل بزنین و دلیل رو جویا بشین اونا جواب میدن حتما.
الان من وارد اس اس اچ سرور شدم و از سایت گوگل گینگ گرفتم و پینگ دادش
-
-
October 25th, 2015, 03:32
عضو انجمن
اگر تمام مواردی که گفتید رو چک کردید، معمولا این مشکل مربوط به عدم امکان دسترسی گوگل به زیرساخت اینترنتی داخل ایران است. البته این اتفاقات موقتی هستند و همیشگی نیست اما راه حل خاصی هم برای رفع آن وجود ندارد. تنها راه انتقال سرور به خارج از ایران است.
-
-
October 28th, 2015, 00:25
عضو انجمن
راهی هستش مصل نصب ***** شکن روی سرور و بقیه چیزا که بشه یه طوری مشکل رو برطرف کردش بنحوی?
-
-
October 28th, 2015, 17:11
تو سایتت یک چیزی اپلود کن دانلود کن ببین Server Connection : Close نباشه .
قبلا من این مشکل و داشتم که سرورم رو reload os دادم
این مشکل به وبسرور مرتبط هست
پیشنهاد دیگری هم دارم
کلا iptables + csf + lfd رو غیرفعال کن .
شاید حل بشه
ویرایش توسط SpaCHeL : October 28th, 2015 در ساعت 17:13
-
تعداد تشکر ها از SpaCHeL به دلیل پست مفید