با 100 تومن مي تونيد بديد يكجاي معتبر و يك منيج درست و حسابي بكنند براتون...1- hello فرمودند برای امنیت وی پی اس باید یک هزینه اولیه کرد.خب به نظرم اشکال نداشته باشه اگر مثلا 100 تومن همون اول بپردازم.ولی نمی تونم اون مبلغی رو گه گفتید رو ماهیانه برای مانیتورینگ پرداخت کنم
ولي بهر حال اون هزينه ماهانه رو كه گفتم اگر بخواهيد واقعا امن باشه و در بروز با مشكلات كمترين آسيب رو ببينه بايد بكنيد...
مزاياي هاست اشتراكي اين هست كه هزينش كمتر هست؛هزينه پنل نداريد،بك آپ گيري با هاستينگ هست و از اين قبيل ولي باز vps منابع اختصاصي خودتون رو داريد و اگه درست secure بشه امن تر هست
ببين مثلا وقتي يك بازي كامپيوتري ميخري روي سي دي نوشته ملزومات : رم 512 به بالا مثلا...اين به اين معني نيست كه با run شدن بازي كل رم پر و بلا استفاده ميشه ولي قاعدتا براي run شدن مطلوب نياز به اونقدر رم داره.كنترل پنلي مثل دايركت ادمين تا 128 تا رم ميخواد، مثل سي پنل تا 256 فكر كنم و بهرحال خود سيستم عامل و ... هم هست ؛ پس با 128 تا رم سايتتون خيلي كشش نخواهد داشت.2- 1eng.ir فرمودند که رم 128 مگابایتی برای کار من جوابگو نیست که خیلی برام عجیب اومد.یعنی هاست های اشتراکی بیش از این مقدار به من رم می دهند؟اگر رم 128 یک دونه سایت رو هم نتونه جواب بده پس به چه دردی می خوره، اینجوری که وی پی اس 128 عملا به هیچ دردی نمی خوره؟