خوبه شما ها همکار هستید و این قیمت ها رو میدید من با 9 هزار تومان خریداری کردم دیگه افر ندین
خوبه شما ها همکار هستید و این قیمت ها رو میدید من با 9 هزار تومان خریداری کردم دیگه افر ندین
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
چون قیمت ها رو به صورت کلی زیر سوال بردید و قیمت ما نیز جزو آن بود پاسخ میدیم خدمتتون :
قیمت ها مشخصه و سایت ارائه کننده قیمت داره : http://www.directadmin.com/internal.html
اگر 9 دلار را شما 9 هزار تومان تهیه کرده اید یا لایف تایم بوده که در این صورت :
1.غیر قانونی میباشد
2.میتوانستید با 1 هزار تومان ماهانه هم بگیرید چون دست ارائه کننده هست.
3.خود ارائه کننده چند گرفته و سود وی چه قدر بوده ؟ (پس 100% لایف و غیر قانونی هست)
یا این که دلار زیر 1 هزار تومان میزبانتون پرداخت میکنه (هکی و باز هم غیر قانونی)
دقیقا چون همکار بودید آفر قانونی دادیم به این دلیل که دیگه 5 تومان یا اصلا 30 تومان برای یک همکار هاستینگ جهت تهیه لایسنس سرور فرق آنچنانی نباید داشته باشد چون معمولا بیشتر قانونی تهیه میکنند، وگرنه اکثر تاپیک های درخواست لایسنس در این انجمن چون میدانیم یک سری هستند که حتی 2 هزار تومان هم غیر قانونی دیدیم که در انجمن دادند ما آفر نمیدهیم چون نمیشه همیشه با کاربران سر این مسائل نه چندان با ارزش بحث کرد.
موفق باشید
ویرایش توسط RoobinaServer : October 22nd, 2015 در ساعت 21:10
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)