من برای تست یک سایتی رو از اینترنت که از یکی از درگاه های واسطه دبگر استفاده می کرد پیدا کردم. اتفاقا پروتکل اون سایت هم http بود. وقتی دکمه خرید رو زدم و وارد درگاه شدم اومدم دوباره دکمه بازگشت رو زدم و قبل از اینکه صفحه درگاه عوض بشه اون پیغام می اومد. بنابراین قبل از اینکه دکمه بانک عمل کنه اون پیفام می اومد و این خیلی بهتر از زمانی است که دکمه پرداخت رو بزنیم و پول واریز بشه اما به سایت پذیرنده ریدایرکت نشه. توی اون سایت از همون اول اون پیغام می اومد. یعنی زمانی که شما دکمه بازگشت و یا خرید را می زدید اون پیغام رو میدید و حتی اگر هم دکمه cancel اون پیغام رو می زدید باز اتفاقی نمی افتاد. همچنین من از هیچ اسکریپتی برای سایت و درگاه استفاده نکردم. اما چه فرقی می کنه. پروتکل همون پروتکل هست. الان دو حالت داره یا مشکل از سایت منه و یا مشکل از درگاه واسطه است. اما هرچی فکر می کنم می بینم احتمال زیاد مشکل از درگاه است. چون زمانی که من از سایتم می تونم وارد درگاه بشم و خرید رو با نزدن اون دکمه cancel با موفقیت انجام بدم دیگه نباید سایت من مشکلی داشته باشه.این مشکل توی همه این ارائه دهندگان گرامی هست ؛ البته خیلی هم کم اتفاق میفته مشتری cancell بزنه !!!!! (نمیدونم میشه اسمشو مشکل گذاشت یا نه) ...
- - - Updated - - -
اقا من مطمئن شدم که مشکل از خود پی لاین است. من رقتم چند تا از این سایت هایی که از پی لاین درگاه گرفتند رو چک کردم و دیدم اون ها هم مشکل من رو دارند. و این یک ضعف بزرگ برای پی لاین است.