-
October 22nd, 2015, 00:22
سوال در رابطه با سایت های افزایش بازدید
سلام دوستان
چن وقتی هستش یه مشکل و ابهام برام پیش اومده، اگه اطلاع یا تجربه ای دراین زمینه دارید خوشحال میشم وقت بذارید و کمک کنید.
حدود 3 ماهه با سایت های افزایش بازدید برخورد دارم که ماشالا کم نیسن (***رنک و...) ، من ازطریق وی پی اس وارد حسابم میشم و 24 ساعته از طریق مشاهده سایت دیگران امتیاز کسب می کنم و تدریجی به سایتم اختصاص میدم تا بازدید داشته باشم و..
حالا تو یه انجمن یکی تاپیک زده بود:
سلام دوستان ...
امروز خواستم جهت اطلاع همه عزیزانی که از اسکریپت پی 30 رنک استفاده میکنند اعلام کنم که این اسکریپت علاوه بر اینکه هیچ سودی برای شما نداره و فقط آمار سایت الکسا رو به طور تقلبی می بره بالا ، موجب میشه که لینک های گوگل شما از بین بره ...
گول سایتی مثل پی سی رنک و سایت های شبیهش رو نخورید
و این مطلب رو به همه اطلاع رسانی کنید
و یه کاربر دیگه:
چه فایده ای داره این رتبه تقلبی
وقتی شما 30000 تا رتبه(خودما میگم) از طریق این سایت میگیرید رتبه تون از 25000 میاد رو 15000 ولی بعد 2 روز یهو 15000 میشه 20000
این رتبه باد آورده است باد هم میبردش
امیدوارم با این سایت مبارزه بشه
خب، حالا نظر شما رو میخوام بدونم، اتفاقا هفته قبل با یه سایت دانلود فیلم برخوردم که بازدید پست هاش (تک تک) حدود 100 تا بود کلا ولی همین الان رتبه الکسا در ایران رو چک کردم 228 ایرانه این سایت، چطور میشه با این بازدید به رتبه 228 ایران رسید؟
-
-
October 22nd, 2015 00:22
# ADS
-
October 22nd, 2015, 00:27
عضو جدید
پاسخ : سوال در رابطه با سایت های افزایش بازدید
سلام
دوست عزیز اون آماری که الکسا نشون میده نسبت به بازدید روزانه سایت شماست . مادامی که شما بازدیدتون رو داشته باشید اون آمار حفظ میشه و مثلا شما یک ماه بازدید میخرید رتبه ایران شما میشه 15 هزار . حالا بعد از یک ماه بازدید ورودی تموم میشه پس مسلما آمار الکسای شما به 20 هزار و ... خواهد رسید .
روش های بهتری برای جذب بازدید هست ... اینگونه جذب بازدید مادامی ارزش خواهد داشت که تمدید بشه ولی بعدش ...
الکسا چون روش های زیادی برای دور زدن داره نمیشه گفت معیار خوبی برای ارزشگذاری سایت باشه (به تنهایی) ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
تعداد تشکر ها از majid rostami به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2015, 00:31
با سلام
من خودم با اسکریپت های بازدید سایت مانند پی سی رنک و ... کار کردم اون ها از طریق php هستند و سود چندانی ندارند چون همه آن ها به صورت پنجره ای است مثلا ر هنگام بازدید به هر نفر 5 تا پنجره از سایت شما می ده که باعث میشه 5 امتیاز کسر بشه
بنده از یک برنامه دیگری هم برای سایت خودم استفاده کرده بودم که رنکنما هست
برنامه تحت ویندوز هست نه php
اون خودش به صورت چند تایی بازدید می زنه و بازدید هاش هوشمند هست و حتی می تونید به لینک ورودی خود از گوگل بازدید بزنید با این برنامه در سایت دیگرم از رتبه 18 میلیون در 3 روز به رنک 6 میلیون اومدم
این برنامه خودکار بوده و هیچ گونه راه هایجک و ... ندارد
این برنامه به صورت هوشمند به یک سایت تمرکز کرده و طوری هست که لینک های داخل سورس رو می خونه و اونارو چک می کنه مانند یک روبات
تا حالا از این برنامه راضی ام ولی اسکریپت پی سی رنک خوب نیست در صورت استفاده نکردن چند روز رنک شما از قبلی هم بدتر میشه
-
تعداد تشکر ها از CYCLONER به دلیل پست مفید
-
October 22nd, 2015, 00:45

نوشته اصلی توسط
majid rostami
سلام
دوست عزیز اون آماری که الکسا نشون میده نسبت به بازدید روزانه سایت شماست . مادامی که شما بازدیدتون رو داشته باشید اون آمار حفظ میشه و مثلا شما یک ماه بازدید میخرید رتبه ایران شما میشه 15 هزار . حالا بعد از یک ماه بازدید ورودی تموم میشه پس مسلما آمار الکسای شما به 20 هزار و ... خواهد رسید .
روش های بهتری برای جذب بازدید هست ... اینگونه جذب بازدید مادامی ارزش خواهد داشت که تمدید بشه ولی بعدش ...
الکسا چون روش های زیادی برای دور زدن داره نمیشه گفت معیار خوبی برای ارزشگذاری سایت باشه (به تنهایی) ...
کاملا موافقم باهاتون، ولی متاسفانه در ایران ارزشگذاری براساس الکسا است وبس.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
با سلام
من خودم با اسکریپت های بازدید سایت مانند پی سی رنک و ... کار کردم اون ها از طریق php هستند و سود چندانی ندارند چون همه آن ها به صورت پنجره ای است مثلا ر هنگام بازدید به هر نفر 5 تا پنجره از سایت شما می ده که باعث میشه 5 امتیاز کسر بشه
بنده از یک برنامه دیگری هم برای سایت خودم استفاده کرده بودم که رنکنما هست
برنامه تحت ویندوز هست نه php
اون خودش به صورت چند تایی بازدید می زنه و بازدید هاش هوشمند هست و حتی می تونید به لینک ورودی خود از گوگل بازدید بزنید با این برنامه در سایت دیگرم از رتبه 18 میلیون در 3 روز به رنک 6 میلیون اومدم
این برنامه خودکار بوده و هیچ گونه راه هایجک و ... ندارد
این برنامه به صورت هوشمند به یک سایت تمرکز کرده و طوری هست که لینک های داخل سورس رو می خونه و اونارو چک می کنه مانند یک روبات
تا حالا از این برنامه راضی ام ولی اسکریپت پی سی رنک خوب نیست در صورت استفاده نکردن چند روز رنک شما از قبلی هم بدتر میشه
ممنون از پاسخگوییتون
، دو تا سوال پیش میاد اینجا:
1. روی سرور مجازی ویندوز 2008 نصب میشه نرم افزارش؟
2. یه انجمن نوشته بودن این سایت ها الان دیگه کارایی قبلی رو ندارن و یجورایی وقت تلف کردنه، شما دقیقا چه زمانی ازاین برنامه استفاده کردید و موثر بوده؟
-
-
October 22nd, 2015, 00:50
بنده هیچ ارتباطی با سایت رنکنما ندارم و فقط دیده هایم رو در مورد نرم افزار می گم
بله نصب میشه اگه هم تصب نشد می تونید نسخه اجرایی رو دانلود و در سرور اجرا کنید
نه خیر این نرم افزار بسیار هوشمند بوده و مانند بازدید کننده طبیعی با لینک ورودی گوگل هم بازدید می زنه
اطلاعات بیشتر در سایت رنکنما
سایت رنکنما
- - - Updated - - -
در این برنامه هیچ پنجره ای باز نخواهد شد فقط بازدید را کلیک خواهید کرد خودش به صورت هاید کار هایش را انجام خواهد داد و هیچ پاپ آپ یا مزاحم دیگری نخواهد بود
-
-
October 22nd, 2015, 01:36
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
بنده هیچ ارتباطی با سایت رنکنما ندارم و فقط دیده هایم رو در مورد نرم افزار می گم
بله نصب میشه اگه هم تصب نشد می تونید نسخه اجرایی رو دانلود و در سرور اجرا کنید
نه خیر این نرم افزار بسیار هوشمند بوده و مانند بازدید کننده طبیعی با لینک ورودی گوگل هم بازدید می زنه
اطلاعات بیشتر در سایت رنکنما
سایت رنکنما
- - - Updated - - -
در این برنامه هیچ پنجره ای باز نخواهد شد فقط بازدید را کلیک خواهید کرد خودش به صورت هاید کار هایش را انجام خواهد داد و هیچ پاپ آپ یا مزاحم دیگری نخواهد بود
یعنی به صورت آیفریم انجام میشه ؟؟
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
-
October 22nd, 2015, 01:45
دقیق اطلاعاتی ندارم چون هیچ صفحه ای باز نمیشه البته باز میشه هاید شده هست در یک صفحه به صورتی که نام سایت وارد شده در بالا و آدرس آن به صورت لیو باز میشه البته
این صفحات به صورت هاید باز میشه
-
-
October 22nd, 2015, 02:48

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
دقیق اطلاعاتی ندارم چون هیچ صفحه ای باز نمیشه البته باز میشه هاید شده هست در یک صفحه به صورتی که نام سایت وارد شده در بالا و آدرس آن به صورت لیو باز میشه البته
این صفحات به صورت هاید باز میشه
ببخشید یسوال، در مرحله اسکرین شات زیر، کدم گزینه رو بزنم بهتره؟
کد:
http://www.axgig.com/images/76862145557459098437.jpg
-