نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: ساخت ربات جوستجوگر سایت ها با استفاده از کلمات کلیدی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض ساخت ربات جوستجوگر سایت ها با استفاده از کلمات کلیدی

با عرض سلام خدمت دوستان . من قصد ساختن یک ربات رو دارم که مانند موتورجستجوگر تو موتور های جستجوگر مختلف بگرده و سایت هایی که کلمه کلیدی من داخلشون هستش رو بیاره . کلمات کلیدی هم بتونم خودم وارد کنم . دوستان می تونند راهنمایی کنند برای ساختش از کجا شروع کنم و قبلا همچین رباتی وجود داشته یا نه و اگه هستش دنبال سورس اون هستم . قصدم از ساخت این ربات هدفمند کردن ربات هستش و از سایت های تبلیغاتی و هرزنامه ها و ... جلوگیری بشه . ممنون از همه
    ........
    تور اروپا - تور اسپانیا - تور استرالیا - تور مالدیو - تور تایلند - تور بالی - تور ایتالیا

2. # ADS

عضو جدید djspammer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    79 پست

2 پاسخ : ساخت ربات جوستجوگر سایت ها با استفاده از کلمات کلیدی

نقل قول نوشته اصلی توسط noa_takotnaha نمایش پست ها
    منم دنبال همچین رباتی هستم و احتمالا شروع به برنامه نویسی کنم براش. اگه سورس پیدا کردین برای منم بفرستین. منم همین کارو می کنم.
    این دوستمون فکر کنم میخواد یه برنامه باشه که کلمات رو توی گوگل سرچ کنه بره اون صفحه ای که سایتش index شده رو بیاره و سایتش رو باز کنه با آی پی های مختلف !!! این برداشت منه !!

اولین بحث اینکه گیریم این کار انجام بشه | سوال از اساتید آیا گوگل پراکسی رو قبول میکنه ؟ چون باید با پراکسی باز بشه دیگه پراکسی های مختلف

دومین مورد اینجاست که اصلا اینطوری نتیجه میده ؟

و سومین مورد اینه که گوگل وقتی بهش دستور میفرستی سورس رو به صورت کد شده میفرسته امکان باز گشایش نیست باید تو مروگر باز شه
    سفارش برنامه نویسی وب (php)
    پل های ارتباطی -> شماره تماس مستقیم : 09307946800
    تلگــرام : c0_oder@

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    139
    تشکر تشکر شده 
    149
    تشکر شده در
    113 پست

پیش فرض پاسخ : ساخت ربات جوستجوگر سایت ها با استفاده از کلمات کلیدی

نقل قول نوشته اصلی توسط djspammer نمایش پست ها
    این دوستمون فکر کنم میخواد یه برنامه باشه که کلمات رو توی گوگل سرچ کنه بره اون صفحه ای که سایتش index شده رو بیاره و سایتش رو باز کنه با آی پی های مختلف !!! این برداشت منه !!

اولین بحث اینکه گیریم این کار انجام بشه | سوال از اساتید آیا گوگل پراکسی رو قبول میکنه ؟ چون باید با پراکسی باز بشه دیگه پراکسی های مختلف

دومین مورد اینجاست که اصلا اینطوری نتیجه میده ؟

و سومین مورد اینه که گوگل وقتی بهش دستور میفرستی سورس رو به صورت کد شده میفرسته امکان باز گشایش نیست باید تو مروگر باز شه
    منظور شما ارتقا رتبه از طریق افزایش ctr هست که باید بگم خیلی سخته گوگل رو اینطوری گول زد. البته منظور دوستمون این نبود.
    دوستمون یه برنامه میخواد که چگالی کلمات کلیدی مورد نظرش رو تو سایت های مختلف به دست بیاره (احتمالا برای گرفتن بک لینک. که فکر خوبیه)
    یه افزونه بود که چگالی کلمات سایت رو نشون میداد. در واقع اینو میخوان گسترش بدن.
    منم یه کراولر مشابه این میخوام درست کنم. البته برای یه منظور دیگه.
    ویرایش توسط noa_takotnaha : October 21st, 2015 در ساعت 21:47
    سئو و طراحی سایت
    Barsamtech

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : ساخت ربات جوستجوگر سایت ها با استفاده از کلمات کلیدی

با سلام و خسته نباشید

زبان های دات نتی امکانات خوبی برای برقراری ارتباط با اینترنت در اختیارتون قرار میدهند
    این امکانات تا حدی پیش رفتند که تونسته حتی صفحات اس اس ال رو براتون باز کنه...

شاید یکی از دلایل این که صفحات رمزگذاری شده در اختیار شما قرار بگیرد این باشد که صفحه اس اس ال می باشد

یک نگاهی هم به تاریخچه اس اس ال بندازید متوجه می شوید که اس اس ال از تو کلید خصوصی و عمومی استفاده می کند
    که این هم باز می تونید یک سرچ کوتاهی داشته باشید در رابطه با تاریخچه اس اس ال و نحوه کار اون ...

اما اگر گوگل علاوه بر رمزنگاری که اس اس ال بر روی محتویات انحام میدهد خودش یک رمزنگاری جداگانه ای به کار می برد این دیگر مقوله ای جداست ....

کتابخانه
    system.web
    را بررسی کنید امکانات خوبی برای به دست اوردن پاسخ پیدا میکنید

خخخخخخخخخخخ
    التبته شاید گفته دوستان درست باشد و تجربه کاریشون بیشتر

خحخخخخخخخخخ

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)