-
August 31st, 2010, 15:58
عضو جدید
ایران وی پی اس
با سلام
از اینکه بدون هیچ چشم داشتی به هموطنان کمک می کنید بسیار ممنونم
من می خواهم یک سایت ساده با امکانات میکروبلاگینگ ، چت ، وبلاگ ، فروم و گالری تصاویر ایجاد نمایم.یکبار پرسیدم دوستان به من یک سری شرکت را برای هاستینگ پیشنهاد کردند که در آخر هاست اشتراکی پویاسازان رو انتخاب کردم.
ولی وقتی داشتم بیشتر تحقیق می کردم دیدم در قسمت های امنیت دوستان می گویند که هاست اشتراکی از امنیت پایینی برخورداره و هر چقدر هم ایمن سازی کنید به راحتی قابل هک شدنه.از آنجایی که موضوع سایت من ممکنه هک برانگیز باشه همین که بتونم از پس ف یلترینگ ایران بر بیام خیلیه.پس تصمیم گرفتم از وی پی اس که امنیت بیشتری داره استفاده کنم.
ولی خوب روی گنجم که نخوابیدم . هزینه هم برام خیلی مهمه.همان طورم که می بینید سایتم به منابع زیادی نیاز نداره.بعد از کلی گشتن بالاخره IRAN VPS - نظرم رو جلب کرد و دلیلشم فقط قیمت ماهی 10 هزار تومنش بود.
حالا خواستم بپرسم که این شرکته پشتیبانی اش در چه حدیه؟کنترل پانل cpannel هم که نداره.میگه یک کنترل پانل رایگان Kloxo روش نصبه.خلاصه می خواستم نظرتون رو بین پویاسازان و ایران وی پی اس بدونم؟
اگر وی پی اس با کیفیت بالاتری هم سراغ دارید (قیمتش همین باشه) لطفا بفرمایید
ارادتمند
-
-
August 31st, 2010 15:58
# ADS
-
August 31st, 2010, 16:06
پاسخ : ایران وی پی اس
ماهی 10 تومن بیشتر از 128 مگ رم نمیتونی بگیری!
فکر نکنم 128 مگ جواب کارتونو بده!
پ.ن: هر چقدر پول بدی آش میخوری
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 16:08
عضو دائم
اينجا رو ببين:
Web Hosting Iran
پوياسازان 6 امين هاستينگ ايران طبق اين رده بندي هست؛شركت معتبر و بزرگيه.
البته من با هيچ كدوم از اين دو كه گفتيد كار نكردم ولي vps كه بگيريد بايد براي امنيتش هزينه كنيد
درسته در هاست اشتراكي چون تعداد زيادي يوزر دسترسي دارند ، اگر درست و حسابي امنيت رو رعايت نكرده باشند زود هك ميشيد ولي اگر vps رو منيج نشده هم تحويل بگيريد خيلي راحت هك مي كنند.
براي منيج vps هزينه خيلي زيادي بايد بديد و هزينه منيج از ساعتي 10-20-30 و ... هزار تومان بسته به جايي كه براتون منيج مي كنه فرق مي كنه
وقتي از شركتي مثل پوياسازان مي گيريد كه چيزي حدود 2,841 دومين روش هست مسلما اونقدر امن هست كه هر روز يكي از يوزر ها هكش نمي كنه.
ولي اگر vps بگيريد و اول كار 20-50 تومن بابت امن كردنش خرج كنيد ميشه به سطح قابل قبولي رسيد
ولي اين رو هم در نظر داشته باشيد كه سروري كه در شركت هاستينگ معتبر داره استفاده ميشه يقينا مانيتور ميشه ولي براي مانيتور كردن vps بايد بين 50 تا 150 و يا ... تومن در ماه بپردازيد
درسته با 10 تومن در ماه ميتونيد vps رو گير بياريد ، حتي با 5-6 تومن هم هستند جاهايي كهخ بدند ولي هزينه سي پنل ماهي حدودا 19 تومن ممكنه در بياد (كه اگه kloxo نصب كنيد رايگان در مياد ولي سي پنل كجا kloxo كجا!) - منيج سرور هزينه داره و از اين قبيل
شما مي خوايد 10*12 = 120 تومن در سال هزينه كنيد ؛ با 120 تومن مي تونيد هاست هاي اشتراكي مناسبي رو از جاهاي معتبر تهيه كنيد ولي با اين هزينه vps خوب و امن گيرتون نمياد!
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 16:12
IranVPS مربوط به شرکت persianWHoIS هست . عملکرد مناسبی دارند . ولی دیتاسنتری که ازش استفاده میکنند دیتاسنتر Giga international هست که میتونید مسائل کلی مربوط به این دیتاسنتر رو با سرچ در همین انجمن مشاهده کنید .
* تو سایتشون مشخصه که انواع لایسنس و کنترل پنل ها رو پشتیبانی میکنند . ( برای کنترل پنل ممکنه هزینه بگیرند ازتون )
pouyasazan هم از برترین هاستینگ های ایران هستند .
* ولی سرویس VPS رو ندیدم ارائه بدند !!!
هر دو این عزیزان هم در انجمن فعال هستند .
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 16:16
عضو دائم
pouyasazan هم از برترین هاستینگ های ایران هستند .
* ولی سرویس VPS رو ندیدم ارائه بدند !!!
در آخر هاست اشتراکی پویاسازان رو انتخاب کردم.
مقايسه بين vps از IranVPS و هاست اشتراكي از پوياسازان هست.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 16:36
عضو دائم
اگر مدیریت سرور و وی پی اس بلد نیستید ، هر وی پی اس که بگیرید باید بصورت کاملا مدیریت شده و منیج شده بگیرید و سرویس دهند، هر چند وقت یکبار وی پی اس شما را ازهمه لحاظ بررسی و کنترل و آپدیت کند والا با وی پی اس های ارزان قیمت شدیدا پشیمان خواهید شد و همینطور امنیت بسیار پایینی خواهید داشت، حتی کمتر از هر هاست اشتراکی دیگر !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 22:02
عضو جدید
ممنون از پاسخ هاتون
من یک مقدار گیج شدم.در مورد آموزش راستش من تا همین یک هفته پیش نمی دونستم وی پی اس یعنی چی.ولی به لطف سایت شما با آموزش ها و بحث هایی که شد خیلی مسایل که حتی به نظرم بعضی هاشون خیلی حرفه ای هم هستند رو یاد گرفتم.تو انجمن های امنیت هم چند تا کتاب در مورد اس کیو ال اینجکشن خوندم جالب بودن.پس از اونجا که خیلی خورم فکر نمی کنم توی مدیریت وی پی اس به مشکل جدی بر بخورم.
اما دو تا مشکل هنوز هست با وی پی اس
1- hello فرمودند برای امنیت وی پی اس باید یک هزینه اولیه کرد.خب به نظرم اشکال نداشته باشه اگر مثلا 100 تومن همون اول بپردازم.ولی نمی تونم اون مبلغی رو گه گفتید رو ماهیانه برای مانیتورینگ پرداخت کنم
2- 1eng.ir فرمودند که رم 128 مگابایتی برای کار من جوابگو نیست که خیلی برام عجیب اومد.یعنی هاست های اشتراکی بیش از این مقدار به من رم می دهند؟اگر رم 128 یک دونه سایت رو هم نتونه جواب بده پس به چه دردی می خوره، اینجوری که وی پی اس 128 عملا به هیچ دردی نمی خوره؟
با توجه به این دو نکته حالا نظرتون رو لطف کنید که بالاخره از این وی پی اس استفاده بکنم یا خیر؟
-
-
August 31st, 2010, 22:08

نوشته اصلی توسط
arix
2- 1eng.ir فرمودند که رم 128 مگابایتی برای کار من جوابگو نیست که خیلی برام عجیب اومد.یعنی هاست های اشتراکی بیش از این مقدار به من رم می دهند؟اگر رم 128 یک دونه سایت رو هم نتونه جواب بده پس به چه دردی می خوره، اینجوری که وی پی اس 128 عملا به هیچ دردی نمی خوره؟
این رم 128 علاوه بر یک سایت باید جوابگو سیستم عامل و کنترل پنل اختصاصی شما هم باشه ...
نتیجه گیری شما هم درسته . با این مقدار رم عملا به مشکل بر میخورید .
-
تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 22:24
عضو دائم
1- hello فرمودند برای امنیت وی پی اس باید یک هزینه اولیه کرد.خب به نظرم اشکال نداشته باشه اگر مثلا 100 تومن همون اول بپردازم.ولی نمی تونم اون مبلغی رو گه گفتید رو ماهیانه برای مانیتورینگ پرداخت کنم
با 100 تومن مي تونيد بديد يكجاي معتبر و يك منيج درست و حسابي بكنند براتون...
ولي بهر حال اون هزينه ماهانه رو كه گفتم اگر بخواهيد واقعا امن باشه و در بروز با مشكلات كمترين آسيب رو ببينه بايد بكنيد...
مزاياي هاست اشتراكي اين هست كه هزينش كمتر هست؛هزينه پنل نداريد،بك آپ گيري با هاستينگ هست و از اين قبيل ولي باز vps منابع اختصاصي خودتون رو داريد و اگه درست secure بشه امن تر هست
ببين مثلا وقتي يك بازي كامپيوتري ميخري روي سي دي نوشته ملزومات : رم 512 به بالا مثلا...اين به اين معني نيست كه با run شدن بازي كل رم پر و بلا استفاده ميشه ولي قاعدتا براي run شدن مطلوب نياز به اونقدر رم داره.كنترل پنلي مثل دايركت ادمين تا 128 تا رم ميخواد، مثل سي پنل تا 256 فكر كنم و بهرحال خود سيستم عامل و ... هم هست ؛ پس با 128 تا رم سايتتون خيلي كشش نخواهد داشت.
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2010, 00:40
عضو جدید
-