-
October 20th, 2015, 18:25
پاسخ : تماس پلیس فتا
امروز قرار بود که برم ولی نرفتم
سه بار موقع ظهر تماس گرفتن جواب ندادم الانم تماس گرفتن گفتن چرا نیومدی گفتم مشکل پیش اومده گفت همشون اومدن فقط شما نیومدین پیش رئیسمون هم شرمنده شدیم و هیچی دیگه گفت یکشنبه بیا
از پشت تلفن هم مشخصات و آدرس آی پی رو گرفت و گفت از لینوکس و این چیزا اطلاعاتی دارین گتم یکم
هیچی دیگه یکشنبه قرار برم
-
-
October 20th, 2015 18:25
# ADS
-
October 20th, 2015, 18:34
عضو انجمن
دوستان گرامی هر سرویس دهنده هاستینگ میبایست برای تشکیل پرونده جهت همکاری در مواقع مورد نیاز یکبار به پلیس فتا مراجعه کنند.
وقتی که تماس بگیرند هدف همین مورد هست.
گاهی هم طرحی صورت میگیره، برای مثال تخلف وجود عبارت H-a-c-k در نام دامین، در این صورت با حکم قضایی خودشون مراجعه میکنند و تجهیزات شما رو جمع آوری میکنند و بعد از مراجعه به دادگاه مجدد تجهیزات رو برمیگردونند.
اطمینان داشته باشید که پلیس فتا فقط برای امنیت خودتون چنین مواردی رو بررسی میکنه و نیاز به چنین کارهایی که دوستان فرمودند نیست.
استارتر عزیز مراجعه کنید قطعا خیلی هم با احترام با شما برخورد میکنند جای نگرانی نیست
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
October 20th, 2015, 18:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
امروز قرار بود که برم ولی نرفتم
سه بار موقع ظهر تماس گرفتن جواب ندادم الانم تماس گرفتن گفتن چرا نیومدی گفتم مشکل پیش اومده گفت همشون اومدن فقط شما نیومدین پیش رئیسمون هم شرمنده شدیم و هیچی دیگه گفت یکشنبه بیا
از پشت تلفن هم مشخصات و آدرس آی پی رو گرفت و گفت از لینوکس و این چیزا اطلاعاتی دارین گتم یکم
هیچی دیگه یکشنبه قرار برم
دوست عزیز اونی که باهاتون تماس میگیره اسمش آقای دانشیار هستش ، از دوستان بنده هستن
یک فرد بسیار محترم و خون گرم هستند ... ایشون توی کارشون جدیه و تا شما نری ول کن نیست 
توی پست قبلی هم بهتون گفتم کاری ندارن با شما ، برای خودتون هم خیلی خوبه که تشریف ببرید ... حداقل یک آشنایی کوچیک براتون میشه و اینکه اگه کارتون درست باشه بهتون پیشنهاد کار هم میکنند .
شما دیگه اینقدر این مسئله رو بزرگ کردین که انگار قراره چه اتفاقی بیوفته ، البته کاملا مشخصه چون تا الان اینجور جاها تشریف نبردین یک مقدار ترس دارید که عادیه ، اما شما باید به عنوان مدیر یک هاستینگ باهاشون همکاری کنید تا در حدودی این کلاه برداری ها و مسائل ناجور در محیط مجازی کم بشه
یا حق
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 19:07
اسمش رو گفت که من دانشجو هستم نکنه همون دانشجیار باشه من خوب نشنیدم :|
تلفنشم
011-2182599 بود که مستقیم به خودش وصل میشه که تماس گرفتم براش
کلا من ترسم تو اینجور قضایا زیاده
ویرایش توسط MazandHosting.com : October 20th, 2015 در ساعت 19:19
-
-
October 20th, 2015, 19:25

نوشته اصلی توسط
mazandhosting.com
تلفنشم
عزیز من والله ترس نداره ، پاشو یه سر برو خودتو راحت کن ...
-
-
October 20th, 2015, 19:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
اسمش رو گفت که من دانشجو هستم
تلفنشم
شماره ی ساری که نیست. بعد از این تغییر شماره ها، با شماره ی شهر های دیگه ی استان اصلا آشنایی ندارم.
به هر حال، مطمئنا از 118 جویا شدید که مطمئن بشید شماره ی فتا هست یا خیر دیگه؟
به هر حال پلیس این مملکت هست و چیزی بعید نیست ازشون.
اگه برید، چیزی رو از دست ندادید ولی اگه نرید، ممکنه براتون گرون تموم بشه
-
-
October 20th, 2015, 19:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farmanrava
دوست عزیز اونی که باهاتون تماس میگیره اسمش آقای دانشیار هستش ، از دوستان بنده هستن
یک فرد بسیار محترم و خون گرم هستند ... ایشون توی کارشون جدیه و تا شما نری ول کن نیست
توی پست قبلی هم بهتون گفتم کاری ندارن با شما ، برای خودتون هم خیلی خوبه که تشریف ببرید ... حداقل یک آشنایی کوچیک براتون میشه و اینکه اگه کارتون درست باشه بهتون پیشنهاد کار هم میکنند .
شما دیگه اینقدر این مسئله رو بزرگ کردین که انگار قراره چه اتفاقی بیوفته ، البته کاملا مشخصه چون تا الان اینجور جاها تشریف نبردین یک مقدار ترس دارید که عادیه ، اما شما باید به عنوان مدیر یک هاستینگ باهاشون همکاری کنید تا در حدودی این کلاه برداری ها و مسائل ناجور در محیط مجازی کم بشه
یا حق
اون بقل دستیش هم اقای سیدی هست باش اشنا شدم
اقای دانشیار هم ادم محترم و خوش برخوردی هست باهاش حضوری صحبت کردم
-
-
October 20th, 2015, 19:30
اگر مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب نکرده باشه که ملزم به ارائه این اطلاعات به پلیس باشید حق دریافت اطلاعات ندارند در صورت پافشاری و احیانا تهدید میتونید به سازمان قضایی نیروهای مسلح شکایت کنید
یا بابد آیین نامه ای طبق قانونی که در مجلس تصویب شده و ابلاغ شده اطلاعات بگیرند یا باید حکم قضایی داشته باشند در غیر این صورت دادن اطلاعات شخصی کاربران به هر نهاد سازمان جرم هست و کاربری اگر بفهمه و از شرکت شکایت کنه به جرم افشای اطلاعات اونوقت دیگه همین پلیس ضابط قانون میشه برای تخلف شما و هیچ مسئولیتی هم به عهده نمیگیره
تمام کارهای پلیس فتا با اجازه دادسرا هست و حتی شما برای شکایت به پلیس فتا مراجعه کنید میگن اول برید دادسرای جرایم رایانه ای
با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم
-
-
October 20th, 2015, 19:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
تلفنشم
این شماره درست هست داخلی اونجاس با این شماره و شماره های دیگه هم با من تماس گرفتند اقا زنگ بزن بگو من پشیمون شدم سایت همه رو جمع کردم نمیخوام فعالیتی داشته باشم دیگر و خوب پس چیزی ندارم بخوام بیام الکی مدارک بدم .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 19:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali02
اگر مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب نکرده باشه که ملزم به ارائه این اطلاعات به پلیس باشید حق دریافت اطلاعات ندارند در صورت پافشاری و احیانا تهدید میتونید به سازمان قضایی نیروهای مسلح شکایت کنید
یا بابد آیین نامه ای طبق قانونی که در مجلس تصویب شده و ابلاغ شده اطلاعات بگیرند یا باید حکم قضایی داشته باشند در غیر این صورت دادن اطلاعات شخصی کاربران به هر نهاد سازمان جرم هست و کاربری اگر بفهمه و از شرکت شکایت کنه به جرم افشای اطلاعات اونوقت دیگه همین پلیس ضابط قانون میشه برای تخلف شما و هیچ مسئولیتی هم به عهده نمیگیره
تمام کارهای پلیس فتا با اجازه دادسرا هست و حتی شما برای شکایت به پلیس فتا مراجعه کنید میگن اول برید دادسرای جرایم رایانه ای
قرار نیست اطلاعات کاربران رو بدن! قرار هست مدارک شرکت به علاوه ی مدارک شناسایی خودشون رو بدن که شرکت ثبت بشه و به عنوان شرکت غیرمجاز شناخته نشه.
همین فقط
شما دیگه قضیه رو خیلی بزرگش کردی.
بعدشم اگه تو این مملکت زندگی می کنید، پس خوب میدونید که نهاد ها=کشک و اشخاص=قدرت اصلی و رابطه هم که قربونش برم، همین جوری تو همه ی اداره ها بدو بدو میکنه از این اتاق به اون اتاق
-