-
October 20th, 2015, 12:44
عضو انجمن
پاسخ : تماس پلیس فتا
استارتر عزیز من خودم مازندرانی هستم مثله خودت و 1.2 بار هم فتا ساری رفتم صحبتم 1 بار باهاشون کردم برید فرم میده پر کنید یکسری توضیحات میده مدارک کپی میدی بعد میای اینم قانونی هست که بخشنامه دادن باید هر استانی مدارک ضمینه های کاری اینترتی را دیگه داشته باشن تو پرونده واسه خودشون که چند ساله شروع به این کار کردن کار شما خلاق نیست برو عزیز ازش ادرس نگرفتی ؟ احتمالا پلیس فتا ساری میدان ارتش جنب بیمارستان فاطمیه باشه ولی ازش سوال کن چون یک شعبه فتا تو بابل هست با تشکر
ویرایش توسط مینا-صیفی : October 20th, 2015 در ساعت 12:46
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015 12:44
# ADS
-
October 20th, 2015, 14:15
فتا سه تا شعبه داره یکی داخل آمل و یکی هم بابل و یکی هم ساری ولی گفت بیا ساری
حالا اگر نریم و دوباره زنگ زدن جواب ندیم مشکلی پیش میاد؟چون واقعا وقتشو ندارم که برم اونجا سایت رو هم ببندیم مشکلی پیش میاد؟چون تازه اول راه هم هست حوصله اینکارا رو ندارم و کلا بیخیالش میخوام بشم
-
-
October 20th, 2015, 14:21

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
حالا اگر نریم و دوباره زنگ زدن جواب ندیم مشکلی پیش میاد؟چون واقعا وقتشو ندارم که برم اونجا سایت رو هم ببندیم مشکلی پیش میاد؟چون تازه اول راه هم هست حوصله اینکارا رو ندارم و کلا بیخیالش میخوام بشم
من باشم بام تماس بگیرن میگم تو کار داری تو بلند شو بیا خیلی راحت هم بشون آدرس میدادم جرات دارن بگن بالا چشمم ابروه تا انقدر این دادگاه اون دادگاه بکشونمشون که خودشون خسته بشن
-
تعداد تشکر ها از k0tkin به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 14:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
پس با این حساب سایت و هرچیزی که دارید جمع کنید و بزنگید فتا ساری بگید که جمع کردید و نمیخواین بیاید .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 14:33
خوب نمیشه که باهاشون اینطوری هم صحبت کرد
خودش میگه این ساعت بیا اداره پلیس حتی نمیزاره بگم که وقتم آزاده یا نه
اوندفعه هم گفت الان بیا گفتم باشه دیگه زنگ نزد اینی که دیشب باهام تماس گرفت فکر کنم پیله بود امشبم فکر کنم تماس بگیره باهام
چون من بیخیال سایت شدم به خاطر این قضایا و دردسر ها-زنگ هم زدن جواب نمیدم
خودشون سرچ کنن ببینن من سایت رو بستم یا دارم کار میکنم
-
-
October 20th, 2015, 14:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
سلام
دوستان یه مشورت میخوام انجام بدم
ببینید من سال قبل یه ریسیلر خریدم برای خودم د وتا سایت داشتم و کاره هاستینگ انجام نمیدادم پلیس فتا زنگ زد برام و هر چی گتم برای چی گفتن فقط بیا و این مدارک رو بیار برای همین هم چون کار داشتم نرفتم اون شماره رو انداختم دور البته بعد از یکماه که دیدم دوباره تماس نگرفتن اینم بگم کلا آی پی هایی که ست بودن و دی ان اس ها و کل نمایندگی رو بیخیال شدم
الان دوباره کمتر از دوهفته کارمون رو خواستیم دوباره شروع کنیم که یه ساعت پیش از فتا زنگ زدن و گفتم شما سایتی به این اسم دارین گفتم اره گفت اسمتون چیه و کجا زندگی میکنی گفتم و گفتن فردا بیا فتا
حالا من موندم که برم یانه به نظرتون چیکار کنم؟
آخه خیلی زود زنگ زدن چطوری تو این مدت کم شمارم رو پیدا کردن تازه این شماره ای که تو سایت و پنل ها میزدم نبود یه سماره دیگه بودش
سلام
دوست عزیز اگه شما کاری کرده باشید یا مجرم باشید دعوتتون نمیکنند میان میبرنتون
خود ما بیش از 6 بار رفتیم فقط سوال میکنند و میان از شما اطلاعات میگیرند در رابطه با سرور و ...
-
-
October 20th, 2015, 14:48
سلام
مگه موضوع و محتوای سایتت چیه؟
والا من چند ساله هی از ساختن این سایت به اون سایت می پرم و چندین سایت هم تا حالا ساختم چون همه شون محتوای مجاز داشتن تا حالا نه فتا بهم زنگ زده و نه ساماندهی باهام کاری داشته.
البته فقط یه بار توی یکی از سایت هام یکی از یوزر ها فیلم های خارجی گذاشت که فتا به هاستینگی که ازش هاست خریدیم ایمیل داد که اون رو پاک کنیم و ما هم پاک کردیم.
من تهرانم شاید به قول خانم صیفی تو استان شما این طرح رو شروع کردن که اطلاعات کامل از مدیر سایتی رو داشته باشن ولی خدا رو شکر فعلاً تو تهران که اینطوری نیست.
البته من فکر نکنم یه طرح جدید باشه چون هر طرحی باشه مسلماً اول تو تهران اجرایی میشه بعد میره سایر استان ها نمی دونم.
-
-
October 20th, 2015, 16:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
احتمالا پلیس فتا ساری میدان ارتش جنب بیمارستان فاطمیه باشه ولی ازش سوال کن چون یک شعبه فتا تو بابل هست با تشکر
البته حدود آدرس رو درست گفتید و اگه از یه ساروی بپرسید، مسیر درست رو بهتون نشون میده، اما لغات درست رو هم بهتون میگه: بلوار ارتش، جنب بیمارستان فاطمه زهرا (بیمارستان تخصصی قلب)

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
مگه موضوع و محتوای سایتت چیه؟
والا من چند ساله هی از ساختن این سایت به اون سایت می پرم و چندین سایت هم تا حالا ساختم چون همه شون محتوای مجاز داشتن تا حالا نه فتا بهم زنگ زده و نه ساماندهی باهام کاری داشته.
البته فقط یه بار توی یکی از سایت هام یکی از یوزر ها فیلم های خارجی گذاشت که فتا به هاستینگی که ازش هاست خریدیم ایمیل داد که اون رو پاک کنیم و ما هم پاک کردیم.
من تهرانم شاید به قول خانم صیفی تو استان شما این طرح رو شروع کردن که اطلاعات کامل از مدیر سایتی رو داشته باشن ولی خدا رو شکر فعلاً تو تهران که اینطوری نیست.
البته من فکر نکنم یه طرح جدید باشه چون هر طرحی باشه مسلماً اول تو تهران اجرایی میشه بعد میره سایر استان ها نمی دونم.
البته مسلما سایت استارتر در مورد هاستینگ هست و از نام شون هم مشخصه.
من هم سایت خبری موبایل دارم ولی هیچ دلیلی وجود نداره از فتا بهم زنگ بزنن و بگن بیا برا تکمیل مدارک و سوال و غیره، مگر این که یه کرمی تو سایت بریزم و اون ها هم مثلا سایت رو ببینن خب، مثل مورد شما.
-
-
October 20th, 2015, 16:23
عضو جدید
استارتر گرامی بهترین کار همینه که بیخیال این شغل بشید .
اگر باهاتون تماس گرفتند بگید سایتی موجود نیست برای تکمیل اطلاعات و تمام . اگرم تماس نگرفتن که هیچی ...
سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن
تا وارد نشدی خارج بشی خیلی بهتره ، اذیت هم نمیشی ...
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
تعداد تشکر ها از majid rostami به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2015, 17:55
عضو جدید
مشکلی نداره برو
سالهای قبل ما هم رفتیم
بنده به شخصه بخاطر اینکه همیشه قانون مدار هستم از این بابت خیالم راحت بوده و برخورد گرم و راحتی با هم داشتیم
-