با سلام خدمت همه ی دوستان ، این ایام را به شما تسلیت میگم ، در این شب ها ما را از دعای خودتون محروم نکنید!
یک سوال، دبیان چیه؟
میگن روی دبیان پنل kloxo نصب نمیشه ، آیا پنل رایگان دیگری هست که نصب بشه؟
با تشکر از همه ی دوستان
با سلام خدمت همه ی دوستان ، این ایام را به شما تسلیت میگم ، در این شب ها ما را از دعای خودتون محروم نکنید!
یک سوال، دبیان چیه؟
میگن روی دبیان پنل kloxo نصب نمیشه ، آیا پنل رایگان دیگری هست که نصب بشه؟
با تشکر از همه ی دوستان
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
میشه آموزش این کنترل پنل را بذارید؟
توضیحات کامل در مورد دبیان :
Debian - Wikipedia, the free encyclopedia
دبیان - ویکیپدیا
توضیحات بنده :
یک توزیع بسیار خوب ، قدرتمند ، فوق العاده stable و مناسب جهت networking ! ضمن اینکه مخازن نرم افزاری فوق العاده ای هم داره .
پیشنهاد بنده :
چنانچه تا کنون با دبیان کار رو شروع نکردید و اصطلاحا "معتاد" این توزیع نشدید ، و قصد دارید از لینوکس به عنوان سیستم عامل سرور هاستیگ استفاده کنید حتما سراغ خانواده redhat ( centOS / Fedora برید .
چراکه اکثر نرم افزار و سرویس دهنده های مربوط به هاستیگ redhat رو پیشنهاد میکنند و مطالب آموزشی بیشتری پیرامون اون وجود داره .
ضمنا در این انجمن اکثر دوستان redhat کار هستند و میتونید از این اجتماع استفاده کنید و مشکلاتتون رو در میون بزارید .
در مورد نحوه نصب کنترل پنل موردنظرتون هم ... ( اینجا رو مشاهده کنید )
با سلا مجدد آقا در آخر یک سوال:
آیا برای راه اندازی یک دانلود سنتر بزرگ CentOs بهتر است یا دبیان ؟
از لحاظ سرعت و.... و از لحاض نصب ریموت دسکتاپ
و یک سوال دیگر لیست کنترل پنل های رایگان که روی CentOs نصب میشود چیس؟
با تشکر
در خیلی از این موارد این دو توزیع از نرم افزار های و سرویس دهنده های یکسان استفاده میکنند .
تفاوتی که هست سادگی کار ، تطابق و آموزش هایی هست که تو این زمینه خانواده redhat سرتر هستند .
بهترین کنترل پنل رایگان هم Kloxo هست . ( بقیه رو امتحان نکنید . )
با تشکر از همه ی شما یک سوال دیگه لطفا Rar کرن فایل با UNRAR هم عر بفرمایید توجه UnRAR روی سیستم من نصب است و روی سیستم من ریموت دسکتاپ هم نصب از من میخواهم فایل را با UNRAR فشرده و پسورد گذاری کنم
با تشکر![]()
جنابعالی این سوال رو در تاپیکی پرسیدید و جواب گرفتید .
http://www.webhostingtalk.ir/f56/13810/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)