-
October 19th, 2015, 20:55
تماس پلیس فتا
سلام
دوستان یه مشورت میخوام انجام بدم
ببینید من سال قبل یه ریسیلر خریدم برای خودم د وتا سایت داشتم و کاره هاستینگ انجام نمیدادم پلیس فتا زنگ زد برام و هر چی گتم برای چی گفتن فقط بیا و این مدارک رو بیار برای همین هم چون کار داشتم نرفتم اون شماره رو انداختم دور البته بعد از یکماه که دیدم دوباره تماس نگرفتن اینم بگم کلا آی پی هایی که ست بودن و دی ان اس ها و کل نمایندگی رو بیخیال شدم
الان دوباره کمتر از دوهفته کارمون رو خواستیم دوباره شروع کنیم که یه ساعت پیش از فتا زنگ زدن و گفتم شما سایتی به این اسم دارین گفتم اره گفت اسمتون چیه و کجا زندگی میکنی گفتم و گفتن فردا بیا فتا
حالا من موندم که برم یانه به نظرتون چیکار کنم؟
آخه خیلی زود زنگ زدن چطوری تو این مدت کم شمارم رو پیدا کردن تازه این شماره ای که تو سایت و پنل ها میزدم نبود یه سماره دیگه بودش
-
-
October 19th, 2015 20:55
# ADS
-
October 19th, 2015, 20:58
عضو انجمن
پاسخ : تماس پلیس فتا

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
سلام
ببینید من سال قبل یه ریسیلر خریدم برای خودم د وتا سایت داشتم و کاره هاستینگ انجام نمیدادم پلیس فتا زنگ زد برام و هر چی گتم برای چی گفتن فقط بیا و این مدارک رو بیار برای همین هم چون کار داشتم نرفتم اون شماره رو انداختم دور البته بعد از یکماه که دیدم دوباره تماس نگرفتن اینم بگم کلا آی پی هایی که ست بودن و دی ان اس ها و کل نمایندگی رو بیخیال شدم
الان دوباره کمتر از دوهفته کارمون رو خواستیم دوباره شروع کنیم که یه ساعت پیش از فتا زنگ زدن و گفتم شما سایتی به این اسم دارین گفتم اره گفت اسمتون چیه و کجا زندگی میکنی گفتم و گفتن فردا بیا فتا
آخه خیلی زود زنگ زدن چطوری تو این مدت کم شمارم رو پیدا کردن تازه این شماره ای که تو سایت و پنل ها میزدم نبود یه سماره دیگه بودش
باسلام مشکلی ندارد برید فقط اطلاعات شما رو میگیرن تو دیتابیس ذخیره میکنن
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:08
از شماره 2182 تماس گرفتن
نه سایتمو ن میزبانی هست شکایت یا چیزی نشده
میخواستم فقط بدونم نرم هم مشکلی ایجاد میکنه؟>دوباره تماس میگیرن؟از بالا بهشون میگن یا اینکه خودشون تماس میگیرن
-
-
October 19th, 2015, 21:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
سلام
س بارها در ابن رابطه بحث شده در انجمن کافی است جستجو کنین مراجعه کنین چند سوال و جواب ساده است و تموم
ارادت
-
-
October 19th, 2015, 21:09
عضو جدید
برخی از دوستان باید در جریان باشند که اطلاعات درخواستی فقط به دستور مقام قضایی باید انجام شود.
واحد حقوقی گروه مایان
-
تعداد تشکر ها از گروه مایان به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:20

نوشته اصلی توسط
MazandHosting.com
سلام
همکاری کنید ، به نفع خودتونه
-
-
October 19th, 2015, 21:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rastindata
همکاری کنید ، به نفع خودتونه
به چه علت به نفع شونه
-
-
October 19th, 2015, 21:33
هیچ مشکلی بوجود نمیاد، بارها هم برای همکاران و خودمون هم اتفاق افتاده و بیشتر جنبه اطلاع گیری از نحوه کارتون داره و اصلا چیز خاصی نیست
اگر نرید بدتر میشه
موفق باشید
-
-
October 19th, 2015, 21:33

نوشته اصلی توسط
گروه مایان
به چه علت به نفع شونه
دوست عزیز توی ایران چیزی به نام حریم خصوصی و ... وجود نداره !
شما بیا یه هاستینگ بزن ، یکی از مشتریات یه کلاه برداری انجام بده ، پلیس فتا شمارو میشناسه شمام اگه اطلاعاتی چیزی نداشته باشی از طرف حالا بیا ثابت کن که سایت مال من نبوده
همین اول یه بار میری ، تموم شد رفت . اگه نری هر دفعه به یه بهونه میکشنت !
توی این 5 سال از این موارد زیاد مشاهده شده !
-
تعداد تشکر ها از rastindata به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2015, 21:34
عزیز ما کار خلافی نکردیم که به نفع ما بشه
گفتن آدرس بیاین و دوتا عکس و.......بیارین
از شهرمون نبوده باید برم استان آخه تو شرمون هم فتا هست ولی میگن باید بیاین اینجا
میخواستم بگم که بودن کسایی که بهشون تماس گرفتن و نرفتن دوباره اونا پیگیر بشن و زنگ بزنن؟البته در مورد شکایتی و اینا نه
منظورم همین مثلا طرح ساماندهی هاستینگ و اینا هست
-