هیچ مشکلی بوجود نمیاد، بارها هم برای همکاران و خودمون هم اتفاق افتاده و بیشتر جنبه اطلاع گیری از نحوه کارتون داره و اصلا چیز خاصی نیست
اگر نرید بدتر میشه
موفق باشید
هیچ مشکلی بوجود نمیاد، بارها هم برای همکاران و خودمون هم اتفاق افتاده و بیشتر جنبه اطلاع گیری از نحوه کارتون داره و اصلا چیز خاصی نیست
اگر نرید بدتر میشه
موفق باشید
عزیز ما کار خلافی نکردیم که به نفع ما بشه
گفتن آدرس بیاین و دوتا عکس و.......بیارین
از شهرمون نبوده باید برم استان آخه تو شرمون هم فتا هست ولی میگن باید بیاین اینجا
میخواستم بگم که بودن کسایی که بهشون تماس گرفتن و نرفتن دوباره اونا پیگیر بشن و زنگ بزنن؟البته در مورد شکایتی و اینا نه
منظورم همین مثلا طرح ساماندهی هاستینگ و اینا هست
بنده نگفتم کار خلافی کردید
ولی ثبت کنید بهتره !
با بنده از تهران تماس گرفتن ، رفتم ثبت کردن ، بعدش رفتم لرستان از اونجام بام تماس گرفتن گفتم تهران ثبت کردم ، گفتن نه بیاید ... ما هم رفتیم !
الانم یه آشنایی پیش اومد با پلیس فتای خرم آباد ، هروقت مشکلی داشته باشیم برامون حل میکنن
ضرر نمیکنید ، کلا یه همکاری دوطرفه هست ...
یه سری اطلاعات ازتون میگیرن + رنج آی پی ریسلرتون ...
به نفع خودشون از جهت این هست که به زور بیان ببرن
یه زمانی هم برای تیم های امنیتی غیر شرکتی در خواست جمع آوری می رفت
که کسانی که جمع نمی کردند از خانه هایشان سیستم خودشون رو می بردن
( این یک تجربه هست نه یک دروغ بنده قبلا تیم امنیتی داشتم )
به من ایمیل اومد که تیم رو جمع کنم من تیم رو جمع نکردم اوایل شهریور بود این ایمیل اومد
23 شهریور اومدن از خونه لپ تاپ + مودم + 5 حلقه dvd و 2 تا فلش رو بردن
هنوز هم که هنوزه ندادن :| بیشتر از یک ماه می گذره هنوز هم ندادن![]()
آخه اوندفعه تماس گرفتن بعد تا الان که این سایت جدید ر زدم تماسی نگرفتن تا امروز
کلا اینا اخطار رو یه بار میدن یا اینکه همیشه تماس میگیرن؟
هر مشکلی باشه تماس می گیرین حتی ثبت برای ثبت بعضی دامنه ها هم باید مجوز داشته باشید
البته تا جایی که من می دونم هر مشکلی بود که قوانین جرائم رایانه ای بود اخطاریه می دن
البته باید شرکت های فروش هاستینگ حتما سایت خود را در فتا برای پشتیبانی و شکایات مجرمانه ثبت کنند
تشریف ببرید فتای ساری ، پیش آقای دانشیار . مقر فرماندهی ساری میشه . ( البته اگه مانند اسم سایتتون اهل مازندران باشید )
کاری هم باهاتون ندارن ، آی پی سرور رو ازتون میگیرن و بهتون میگن مشخصات صحیح از کاربرانتون بگیرید + کپی کارت ملی کاربر ها رو دریافت کنید ... که هر زمان خواستند شما بهشون بدید
همین .... برید برای خودتون و کارتون خوبه . در صورتی که تشریف نبرید اگه یکی از کاربرانتون مشکلی پیش بیاره اونها شمارو میشناسن ، چون همکاری نکردید باهاشون !
حالا تصمیم با خودتونه ...
یا حق
ویرایش توسط farmanrava : October 20th, 2015 در ساعت 00:34
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
اگر مجلس شورای اسلامی قانونی تصویب نکرده باشه که ملزم به ارائه این اطلاعات به پلیس باشید حق دریافت اطلاعات ندارند در صورت پافشاری و احیانا تهدید میتونید به سازمان قضایی نیروهای مسلح شکایت کنید
یا بابد آیین نامه ای طبق قانونی که در مجلس تصویب شده و ابلاغ شده اطلاعات بگیرند یا باید حکم قضایی داشته باشند در غیر این صورت دادن اطلاعات شخصی کاربران به هر نهاد سازمان جرم هست و کاربری اگر بفهمه و از شرکت شکایت کنه به جرم افشای اطلاعات اونوقت دیگه همین پلیس ضابط قانون میشه برای تخلف شما و هیچ مسئولیتی هم به عهده نمیگیره
تمام کارهای پلیس فتا با اجازه دادسرا هست و حتی شما برای شکایت به پلیس فتا مراجعه کنید میگن اول برید دادسرای جرایم رایانه ای
با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)