You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
ایشون از وازه یوزر استفاده کردند من هم برای اینکه در انجام عملیات گمراه نشوند از واژه یوزر استفاده کردم بجای دیتابیس
- - - Updated - - -
چرا بکاپ اصلی رو ریستور نمیکنید و دارید بصورت دستی عمل میکنید ؟! شاید بهتر هست که یک Export از طریق phpmyadmin بگیرید و انتقال بدید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
Error
SQL query:-- -------------------------------------------------------- -- -- Table structure for table `wp_posts` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `wp_posts` ( `ID` bigint(20) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `post_author` bigint(20) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `post_date` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `post_date_gmt` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `post_content` longtext COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_title` text COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_excerpt` text COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL, `post_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'publish', `comment_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'open', `ping_status` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT 'open', `post_password` varchar(20) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `post_name` varchar(200) COLLATE utf8mb4_unicode_ci NOT NULL DEFAULT '', `to_ping` text COLLATE utf8mb4[...]MySQL said:#1214 - The used table type doesn't support FULLTEXT indexes
- - - Updated - - -
100% نسخه php my admin ها متفاوته!
- - - Updated - - -
کسی راه حلی نداره ! مثل جلبک دارید نگاه میکنید من دارم بال بال میزنم![]()
کسی راه حلی نداره ! مثل جلبک دارید نگاه میکنید من دارم بال بال میزنم![]()
دوست عزیز بهتر هست از لفظ بهتری استفاده کنید ...
احتمالا mysql هاست قبلی از انجین MyISAM استفاده میکرده و هاست جدید از InnoDB در ورژن قدیمی تر mysql استفاده میکنه شما 2 راه حل دارید. یا به هاستتون بگید mysql رو ارتقا بدند یا engine پایگاه داده رو به MyISAM تغییر بدند.
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
سلام
کاربر allbertدرست می گویند. شما مشکل انجین دارید. همچنین در فایل wp-config چک کنید ببینید نوع utf چی هست.
همچنین می تونید دسترسی بدید بررسی کنم.
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)