-
August 30th, 2010, 06:01
عضو جدید
-
-
August 30th, 2010 06:01
# ADS
-
August 30th, 2010, 11:53
پاسخ : سوال: نحوه ی تغییر میزان ایمیل و add on domain های مجاز برای مشتری های هاست! ?!~!؟
دوست عزیز لطفا سوالتون رو با جزئیات کامل بپرسید .
نوع کنترل پنل خودتون رو ذکر کنید ...
-
-
August 30th, 2010, 21:24
-
-
August 30th, 2010, 22:12
عضو دائم
پاسخ : سوال: نحوه ی تغییر میزان ایمیل و add on domain های مجاز برای مشتری های هاست! ?!~!؟
روي هاست اشتراكي اختيارات زيادي نداريد كه در صورت بروز مشكل بتونيد رفعش كنيد و اگر در پكيج خريداري شده توسط شما همونطور كه ميگيد unlimited addon domains داريد مي تونيد به جايي كه ازش خريد كرديد تيكت بزنيد تا مشكل رو رفع كنه.
-
-
August 30th, 2010, 23:13
عضو جدید
ممنون
دوستان متوجه منظورم نشدید
من که خودم میدونم نمیشه تغییر داد از سمته من
منتها چندین بار هم گفتم به صاحبه سرور گفت به سرور اصلی ایمیل زدیم هنوز جواب ندادن!!
میخواستم ببینم این کار مربوط به سرور اصلی میشه یا کسی که ازش نمایندگی گرفته؟
-
-
August 30th, 2010, 23:23
عضو دائم
ظاهرا شما از يك ريسلر خريد كرديد ؟
خب ريسلر هم اختيارات زيادي نداره و در صورت بروز مشكل مجبوره به صاحب سرور تيكت بزنه ؛ و اينجوري مدت زمان پاسخ گويي به تيكت شما حداقل دو برابر زمان عادي ميشه
-
-
August 31st, 2010, 01:14
-
-
August 31st, 2010, 01:19
به هر حال اکانت شما شامل محدودیت هایی هست که ادمین DirectAdmin از قسمت list users وModify user میتونه این محدودیت ها رو اعمال کنند .
شما از ایشون بخواید که به جای unlimited ، فیلد ها رو براتون مقدار دهی کنند و لیست محدودیت ها رو براتون ارسال کنند .
چنانچه با تغییر این مقادیر و محدودیت باز هم مشکل داشتید ، باید مشکل ریشه یابی بشه که از وظایف مدیر سرور شما هست .
l
-
-
August 31st, 2010, 01:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DaRiOuShJh
همممممم
ممنون
پس درسته که به سایته اصلی تیکت زدن
ولی اینطوری که کاربر خیلی ضرر میکنه
هیچ کسی هم مسئولیت رو قبول نمیکنه
خواهش
اينجاست كه جمله معروف ـه "بايد قبل خريد تحقيق كنيد" به كار مياد!
وقتي از ريسلر خريد كنيد و نه از خود صاحب سرور ؛ مسلما زمان پاسخ گويي بالاتر ميره و اگه خود ريسلر هر چقدرم آدم خوبي باشه و سعي كنه ولي صاحب سرور پاسخي نده باز اين وسط شما متضرر ميشيد.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 31st, 2010, 01:25
عضو جدید
-