با سلام خدمت تمامی بچه های wht
انجمن های گفتگو آزاد + بازارچه به صورت کامل حذف شدند .
با تشکر .
با سلام خدمت تمامی بچه های wht
انجمن های گفتگو آزاد + بازارچه به صورت کامل حذف شدند .
با تشکر .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دلیل خاصی داشت؟
چون همه می دونن یا می فهمن که حذف شده ولی دلیلش ... !
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
یکی از دلایل ***** شدن سایت بود .دلیل خاصی داشت؟
چون همه می دونن یا می فهمن که حذف شده ولی دلیلش ... !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
یه زیر شاخه اضافه بشه راجع به مسایل متفرقه ی مربوط به هاستینگ فکز می کنم بد نباشه.
با این کار شما صورت مسله پاک میشه و دردی دوا نمیشه در حالی که اونبخش لازمه.
برای خرید کلیک کنید
با حذف شدن بازارچه فعاليت تجاري من تو اين سايت از صفر هم صفر تر شد :دي
ولي حذف شدن گفتگوي آزاد خيلي مناسب بود!درسته كه خودم يكي از افرادي بودم كه تو نظر سنجي خواستم گفتگوي آزاد باشه ولي الان بعد حذف فعاليت اعضاي فروم تو بخش آموزشي پر رنگ تر شده.
پ.ن : به احتمال زياد بازم شاهد 7-8-10 تاپيك از نوع " انتقاد - چرا تشكر ها من كم شده " و از اين قبيل باشيم ! :دي
گفتگوی آزاد اگه مدیریت درستی روش بشه بخش مناسبی برای اطلاعیه ها ، همفکری ، مشورت ، اخبار و تحلیل های دوستان از وضعیت هاستینگ و ... می تونه باشه.
برای خرید کلیک کنید
توی فروم افراد زیادی هستندگفتگوی آزاد اگه مدیریت درستی روش بشه بخش مناسبی برای اطلاعیه ها ، همفکری ، مشورت ، اخبار و ... می تونه باشه.
هر کسی یه عقیده یه طرز فکر یه دین یه مذهب داره
این میشد که کار رو خراب میکرد و دیگه بحث در مورد برگشت این انجمن اصلا وجود نداره
قوانینی که توی انجمن مدیران داره مطرح میشه فروم رو خیلی تخصصی میکنه که این هدف همه ما هست
فروم هر چی تخصصی تر باشه بهتره .
خوبه خودتون دارید میگید v p n شما میشه قوانین سایت رو مطالعه کنید؟ شما که 454 تا پست دارید هنوز نمیدونید تو چه فرومی با چه قوانینی کار میکنید؟یک تاپیک صبح زدم کمک خواستم راجب وی p زدند پاک کردند..
در آینده تمام بازارچه های تمام فروم ها بسته میشه با سیاست جدید فی/لترینگاما بازارچه چرا؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)