ویرایش توسط ArvanCloud : October 16th, 2015 در ساعت 19:37
دوست عزیز شما ادعای اشتباه بن شدن را دارید ما اطمینان داریم به درستی مسدود شده اید ! و شما نیز مطمئن باشید به صورت اتفاقی یوزر دوم پست شما را کپی نکرده است !
برای همین موضوع ایمیل ارسال می کنید اما در جواب پاسخی ندارید !
لطفا قبل از ادامه فعالیت قوانین سایت را مطالعه فرمائید تا تمام موارد خلاف را متوجه شوید و پست تبلیغاتی خود را در بخش آموزشی انجمن ارسال نفرمائید !
همین حالا برای این تخلف مطابق قوانین باید مسدود شوید مجددا !!! شما به قوانین ما احترام نمی گذارید پس انتظاری نیز نداشته باشید ! البته اگر مدعی آموزشی بودن پست و درست بودن جای آن نباشید !!!
مدیر محترم، برای ما روشن نبود که چه گونه و با چه استدلالی باید اثبات می کردیم که آن کاربر هیچ ارتباطی با مجموعه اَبر آروان ندارد.
در هر صورت با تشکر از زحمات شما و احترام به قوانین سایت محترمتان، خواهشمند است هرگونه پست مرتبط با اَبر آروان را که از کاربری غیر از این کاربر (ArvanCloud) صورت می گیرد را حذف کنید.
در مورد پست شروع هم باید خدمت شما عرض کنم که ما این پست را در بخش متفرقه گذاشته و یکی از کاربران این انجمن آن را اینجا کپی کرده و مدیران، تاپیک اصلی را با این تاپیک یکی کرده و به این بخش انتقال دادند.
ما امیدواریم با توجه به دوستی دیرینه ای بین اعضای گروه آروان و برخی از مدیران وب سایت شما وجود دارد، به جای تقابل، با یکدیگر تعامل داشته باشیم.
با سلام
ضمن تشکر از زحمات و پیگیری مداوم شما.
من در چند بازه مختلف سرویس رو تست کردم اما با مشکلاتی روبرو بودم.
مثلا در شرکت از اینترنت شاتل استفاده می کنیم، بارها شد که سایت بالا نیامد، پینگ می گرفتیم پینگ بود اما صفحه لود نمی شد.
بعد از 10 دقیقه درست می شد.
مشکل بعدی کندی سرعت بود. گاهی صفحات بسیار سریع و خوب بودن و گاهی بسیار کند.
چند باری هم با پشتیبانی در تماس بودیم قرار بر پیگیری شد که خبری به ما ندادن و ما به اجبار انتقال دادیم.
اگر این سرویس سریع و خوب کار کنه واقعا بی نظیره. واقعا همچنین چیزی با استیبلیتی بالا لازمه ...
ممنون از بچه های خوب اروان
سی دی ان خیلیا داشتن وقتی سی دی ان مد نبود شما اولین نیستین
نمونه سایت قبل شما
پرشین هویز | سی دی ان (CDN) شبکه تحویل محتوا
در مورد ادعاتونم تا چیزی تست نشه نگین ... طبق تجربم سنترال واقعا جلو دیداسارو میگیره یادم نرفته یه سرور اختصاصی داشتم با دیداس پروداکشن رو کلود...بازم دیداسا باعث میشد بخوابه سایتام ولی رفیقم اونجا رو معرفی کرد و از دو روز بعدش اوضاع سفید شد...
قیمتاتونم واقعا فضاییه یه نگا به رقاباتون بندازین نمیخوام تبلیغات کنم ولی واقعا به عنوان نظر شخصیم از سنترال و عواملش راضیم پرشین هویزم خوبه ولی تیکتا رو خیلی دیر جواب میدن....
ویرایش توسط wolfcoder : March 28th, 2017 در ساعت 14:22
سلام
متاسفانه این دوستانمون و شما یه مقدار تعریف کاری که آروان کلود میکنه رو اشتباه متوجه شدین...
آروان کلود هاست و فضا نمیده. CDN به معنای واقعی میکنه
اینکه یکی یا دوتا جا سرور باشه و و خودکار سوییچ بکنه هم اینکه عموما استیبل نیست و هم اینکه نسبت به تعریف جهانی ای که CDN ها دارن متفاوته.
من دوتا سایت روی ابر آروان داشتم که یکیش روی حمله خیلی زیاد بود که آروان کلود کمک کرد مشکلم حل بشه و البته سرعت سایتم هم زیاد بشه.
هاست من روی یکی از هاست های share ایرانی بود.
مشکل باز شدن هم که دوستان گفته بودن اصلا نداشتم و با اینترنت های مختلف چک کردم.
فقط مشکی که با آروان کلود ۷ ماه پیش برخوردم این بود که یه بار نصف شب مشکل توی dns هام داشتم و متوجه نشده بودم چطوری باید تغییرش بدم، تلفنشون کسی جواب نمیداد که تیکت زدم و صبح جواب تیکتمو گرفتم و حتی برای مشکلم هم باهام تماس گرفتن که چک کنن مشکل رفع شده یا نه...
ولی درمجموع خیلی از آروان کلود راضیم
دوست عزیز کار اروان یه چیز دیگست ...
- - - Updated - - -
دوست عزیز کار اروان یه چیز دیگست ...
- - - Updated - - -
در کل تیم خیلی خوبی داره و پشتیبانی مناسب.
من برای 3 بار تست کردم در زمان های گوناگون.
مثلا شمال بودم و با اینترنت همراه اول سایت هام باز نمی شد.
یا اینکه گوگل ارور دسترسی تو کنسول می داد ...
من چون سرورهام ایران بود به شدت دچار مشکل بودم واسه دسترسی موتورهای جستجو، با اینکه سرور اختصاصی داشتم و کلی هزینه کردم.
الان سرورهارو بردم المان و خیلی وقته واقعا هیچ مشکلی ندارم.
اگر اروان استیبل بود خوب ما نمی رفتیم کلی هزینه کنیم. سرورهارو تو ایران روشن نگه می داشتیم و از این سرویس دهنده استفاده می کردیم.
امیداورم که اوضاع بهتر شده باشه.
الان 2 تاسرور اچ پی G8 با کلی رم و هارد و سی پی یو تو دیتاسنتر تبیان خاموش نگه داشتم ... کلی هزینه .... فقط به خاطر مسئله دسترسی و موتورهای جستجو
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)