-
August 30th, 2010, 06:36
عضو انجمن
پاسخ : نمایندگی یا vps
اگه vps بهتره برای خودم کدومشو بگیرم. البته توی فروم سرچ زدم گفتن OpenVZ بهتره ولی نمیدونم برای یه کسی که قصد فروش مثل من نداره هم بهتره؟
دوست من شک نکنید اگر مشکل Load دارید با گرفتن نمایندگی مجدد این مشکل به وجود آمده و شما باید به جای دیگری کوچ کنید ...
شما باید حتما VPS تهیه کنید ! اما مهم است که در انتخاب تان دقیق باشید تا ضرر و زیانی به شما وارد نشود . ، OpenVZ خوب است اما همه چیز به نوع و مجازی ساز VPS باز نمی گردد ! این مهم است که وب سرور شما چگونه Config شود ، دیتابیس شما چگونه Config شود و ....
سرور های نیمه اختصاصی با Citrix و ESXi را بنده بیشتر به شما پیشنهاد می کنم تا OpenVz ...
موفق باشید .
-
-
August 30th, 2010 06:36
# ADS
-
August 30th, 2010, 09:07
منم موافقم نمایندگی از جایی که بهش اعتماد داری
-
-
August 30th, 2010, 13:04
عضو دائم
اگه مشكل هزينه نداري و تا ماهي 40-50 مي توني هزينه كني ميتوني يك vps منيج شده بگيري.
ولي اگر ميخواي ارزون تر بيافته شركت هايي هستند كه فضاي وب اختصاصي ميدند!يعني روي يك سرور فقط تعداد محدودي سايت رو ميارن بالا و اين سايت ها مجازن مثلا تا 10 برابر يك هاست اشتراكي معمولي از منابع سرور استفاده كنند. طبيعتا هزينه اين نوع هاست رو هم بيشتر حساب مي كنند ولي در عوض از vps كمتر در مياد ، و بعلاوه اگه از جاي مطمئن و معتبري بگيري وظيفه تامين امنيت و ... رو هم بعهده دارند.
الان هزينه هر ساعت كار فني روي vps حدودا 20 تومن هست ، پس اگر سرور شما منيج شده نباشه، يا مشكل خاصي خارج از توافق منيجي كه كرديد پيش بياد كمي زياد خرج بر مي داره!
بنابراين نه نمايندگي ، نه vps رو توصيه مي كنم... از ليست شركت هاي معتبري ، شركت هايي كه چنين سرويسي رو ارائه مي كنم پيدا كنيد و قبل از خريد حتما سايتتون رو بديد آناليز كنند تا بعد از خريد مشكلي پيش نياد
-
-
August 30th, 2010, 14:04
سلام مرسی از جواب هاتون . کاش زودتر با این انجمن آشنا شده بودم
راستش من 3 ساله هاست دارم ولی این ماه ماه عجیبی بود. چون از چین حمله شده بود و لود سرور بالا رفت. بدون این مسئاله اگه حساب کنید تو 3 سال مشکل نداشتم.
دیشب که گفیتید vps رفتم پول ریختم .... ولی هنوز سرور رو انتخاب نکردم.
واقعیتش از مشهد هاست گرفتم. چون سایتم نیاز به دانلود زیاد نداره و فضای زیادی هم نمیخوام .
ببینید شما دوستان مسئاله نا آشنایی من رو در نظر نگیرید چون اونو میشه حل کرد 4 بار سوال کنم حل میشه. ولی امنیت رو نه .
برای من امنیت مهمتره.
بازم مرسی از همتون
-