-
October 9th, 2015, 14:34
عضو انجمن
نصب DDos Deflate در کنار Nginx
سلام دوستان خسته نباشید
من DDos Deflate در کنار Nginx نصب کردم متاسفانه با اینکه ip سرور رو داخل لیست سفید میزاریم بازم هم ایمیل بلاک میاد و مدام Nginx رو دچار مشکل میکنه و سایت ها دچار خطای 504 یا 500 میشن.
از اساتید راه حلی دارند ؟ ممنونم
- - - Updated - - -
up...
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
October 9th, 2015 14:34
# ADS
-
October 9th, 2015, 15:26
عضو انجمن
پاسخ : نصب DDos Deflate در کنار Nginx
سلام
چرا وقتی خود csf این امکان رو داره از DDOS deflate استفاده می کنید این برنامه الان با حملات معمول دیداسی که امروزه صورت میگیره فاقد کارایی هست و اصلا برای حملات دیداس ساخته نشده و برای دفع حملات داس هست که مشکل جدی نیستند و با کانفیگ csf دفع میشوند! مشکل اصلی این برنامه هم در این موضوع هست به خاطر تعداد اتصالات خود سرور به سرویس های دیگر آیپی سرور رو مسدود می کنه و وبسرور رو از کار میندازه.
ویرایش توسط InterServer.ir : October 9th, 2015 در ساعت 15:27
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2015, 16:24
عضو انجمن
سلام
روی یک سایت میخوایید جلوی حملات رو بگیرید ؟
در صورتی که برای یک سایت هست میتونم سایتتون رو در برابر حملات Dos مقاوم کنم تا IP های Attack دهنده رو بلاک کنه
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
October 9th, 2015, 17:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
چرا وقتی خود csf این امکان رو داره از DDOS deflate استفاده می کنید این برنامه الان با حملات معمول دیداسی که امروزه صورت میگیره فاقد کارایی هست و اصلا برای حملات دیداس ساخته نشده و برای دفع حملات داس هست که مشکل جدی نیستند و با کانفیگ csf دفع میشوند! مشکل اصلی این برنامه هم در این موضوع هست به خاطر تعداد اتصالات خود سرور به سرویس های دیگر آیپی سرور رو مسدود می کنه و وبسرور رو از کار میندازه.
سپاس از شما
والا من هر تنظیمی فکر کنید روی سرور کردم . اکثر سایت ها wp هستند و نمیدونم چطور میشه برخی اوقات لود سرور با 7 8 میرسه اما وقتی apache status رو میبینیم مثلا 10 تا ip هست !! یکم بنده گیج شدم چه اتفاقی میوفته
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
October 9th, 2015, 18:27
عضو انجمن
بیشترین احتمالی که برای این مشکل وجود داره
اورسل سرویس دهنده یا مشکل سخت افزاری در هارد یا مادربرد سرور هست
احتمال اولی بسیار قوی تر هست
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
October 9th, 2015, 18:56
عضو انجمن
هارد نو ، vps نو تست کردیم همینه. همیشه هم نیست برخی مواقع هست. اورسل واسه چی ؟
-
-
October 9th, 2015, 19:12
عضو انجمن
اورسل تاثیراتش همیشگی نیست مثلا می تونه چند ساعت در روز شدت بگیره
-
-
October 9th, 2015, 19:24
عضو انجمن
خب اورسل توی منابع منظورتون هست دیگه ؟ آخه با 10 بازدید چطور؟
-
-
October 9th, 2015, 19:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
خب اورسل توی منابع منظورتون هست دیگه ؟ آخه با 10 بازدید چطور؟
منظور اورسل یعنی فروش بیش از منابع کلی سرور اصلی. نه اینکه فقط vps شما. و در این حالت زمانی که چند ماشین میاد مصرفش مقداری بالاتر بره از منابع موجود بیشتر میشه و پردازنده یا هارد یا رم کم میاره و ...
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
October 9th, 2015, 19:40
عضو انجمن
فکر نمیکنم این مورد باشه.یعنی احتمالش کمه.
دوستان چه پیشنهادی برای IP هایی کانکشن زیاد دارند و بشه با csf بلاک کرد دارند ؟
-