میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
هیچ دسترسی ب جز ریبوت ، شات داون و ساسپند از پنل vmware ب سرور شما وجود نداره ،
البته اگر هم وجود داشته باشه شما در قسمت یوزر ها میتونید یوزر رو ببینید و حذفش کنید ...
اگر در حد جمله بالا توانایی مدیریت یک سرور لینوکسی رو ندارید ، پیشنهاد میکنم کلا سمت سرور مجازی نرید ، چون فردا پس فردا ب دلیل کانفیگ مبتدیانه سرور هک میشید و فایل هاتون تو نت پخش میشه و میندازید گردن سرویس دهنده از همه جا بی خبر !
با تشکر ...
ویرایش توسط OmidX : October 9th, 2015 در ساعت 02:13
...Zzzz...
لطفا جمع نبندید ! یعنی چی که در جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن ؟ یعنی شما منظورتون اینه تمام فروشنده های ایرانی برای پول هر کاری انجام میدن ؟ از نظر شما درسته جمع بستن همه ؟
شما اگر اعتماد ندارید به فروشنده های هاستینگ لطف کنید یک سرور اختصاصی تهیه کنید و خودتان مدیریت کنید به جای اینکه همه رو با یک چشم نگاه کنید ...
اون دوستی که فرمودن از هزارنویس تهیه کردن و... بر چه دلیل و مدرکی حرف میزنند ؟ شما مطمئن هستین که دلیل و مدرک دارند ؟
یعنی تا حالا نشده مشتری سر فروشنده رو کلاه بذاره ؟ حالا ما باید همه مشتری ها رو به یک چشم نگاه کنیم ؟ بفرمایید یک نمونه کلاه برداری مشتری از فروشنده :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151431
ما اینجور فروشنده هم داریم ! فروشنده ای که ندیده و نشناخته به مشتری تایم میده برای پرداخت اون هم 20 روز ! اون وقت همچین فروشنده هایی میان اطلاعات مشتری رو بردارند ؟ پس لطف کنید همه رو جمع نبنید و در بیان کلمات دقت کنید . خوب و بد همه جا هست ...
یا حق
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام
شما سرور اختصاصی هم که تهیه کنید باید به فکر این باشید که دیتا سنتر هم به اطلاعات شما دسترسی دارد !!
ضمن اینکه قبل از اینکه به فکر امن نگه داشتن اطلاعات خود از ادمین باشید بهتر است به فکر هکرها باشید.اگر نگرانی شما فقط ادمین سرور است با رمزنگاری روی فایلهاتون و یا 2Factor authentication میتونید تا حدودی امنیت اطلاعات و سرورتون تامین کنید.
ویرایش توسط sssoheil : October 9th, 2015 در ساعت 03:43
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
در کل به همه اطلاعات شما دسترسی داره کد و.. هم فایده نداره چون بهر حال میتونه با برنامه های خاصی به خود سرور کانکت بشه بدون در نظر گرفتن مجازی ساز و... کل سرور و اطلاعات موجود روی هارد درایو براش قابلیت رویت خواهد بود چون دسترسی اصلی داره به رووت سرور یا وی ان سی و ....
نمیشه گفت ارزون فروش دز دی میکنه و ... نمیکنه بشخصه موردی بوده که کارمند اون شرکت اطلاعات فلان سایت رو میداده با مبلغی در حد 3-4 تومن مدیر شرکت هم چه میدونه چی به چیه (بنده خدا نمیتونه همش خودش ساپورت بده وقتی 10 هزار یوزر داره)
ولی یک اصل هست اطلاعات مهم رو ببرید دسته اول خرید کنید بهترین مورد برای این گونه افراد ایکس ال هاست هست که دیدم خیلی از شرکتهای مالی باهاش کار میکنن یا کولو در جای معتبر که خوب هزینه داره
پ.ن: روش ارزان رووت رو روی یک شرکت بزار و هووم رو روی شرکت دیگه البته جفتشون یک دی سی باشند + فایل ها رو رمز گذاری کنید اینجوری برای هر یک اطلاعات ناقص خواهد بود و از همه مهمتر به طرف نگو سایتت مهمه همین طرف رو وسوسه میکنه بگو میخوای برای یکی دو تا سایت شخصی خودت
الان هتزنر وی پی اس میده قیمت مناسب اما سیستم nat هست که دردسرهای خودش رو داره و هستند باز شرکتهای خوب بین المللی که وی پی اس میدن با قیمت و کیفیت مطلوب و بدون سخت گیری بخاطر ملیتتتون حتی هاست گیتور هم میشه خرید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
هه ! جالبه ...
به نظر شما این متن شما چه رو میده ؟؟؟ بچه فرض کردین ما رو که با جمله زیر سر و ته قضیه رو ببندید ؟کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
فکر نمیکنم شما دسترسی به پیغام خصوصی داشته باشید ، با این مقدار فعالیت شما اجازه ارسال پیغام خصوصی ندارید ...اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.
اینکه بنده در تایپیک شما شرکت کردم به این دلیل است که مشتریانی مانند شما داشته ام که هزینه سرویسشون رو به طور کامل بازگشت دادم ! بیخود دیگران رو زیر سوال نبرید و تهمت نزنید که روزی باید جوابگو باشید . بنده این حق رو دارم بابت عرایض شما حداقل از کسب و کار خودم دفاع کنم و مثل سایر دوستان نشنیده نگیرم ...
پس لطفا در مورد فردی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید . شما یک سرچ در انجمن بزنید متوجه خواهید شد که چیزی برای شک به خودم ندارم ...
شما از اون دسته انسان هایی هستین که کلا به خوتان هم اعتماد ندارید ! لطف کنید پول هاتون هم بانک نبرید چرا که مسئولین بانک بهش دسترسی دارند ...
بدرود
ویرایش توسط farmanrava : October 9th, 2015 در ساعت 13:55
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
شما از vps گرفته تا ded امکان دسترسی به سرورتون هست
اگر vps باشه چه طرف پسورد رو داشته باشه چه نه بدون اینکه شما متوجه بشید میتونه به سرور دسترسی داشته باشه.
در مورد سرورهای اختصاصی هم دیتاسنتر میتونه دسترسی داشته باشه!
شما واسه اینکار بقول همکاران باید سرور پلمپ کنید بزارید دیتاسنتر که هزینه هم سنگینه!
تازه اگر هم اینکار بکنید میتونید فقط جلوی دسترسی فیزیکی روبگیرید.جلوی هک رو میتونید بگیرید؟!
هرچه قدر هم سرورتون رو بدید کانفیگ امنیتی کنند باز هم هک میشه بنابراین در نت امنیتی نخواهید داشت بنابراین بهتر هست اصلا فعالیتی نکنید با این حساب
ویرایش توسط yourhosting : October 9th, 2015 در ساعت 14:12
طرز صحبت کردن شما اصلا جالب نیست .
سرور اختصاصی هم شما داشته باشید ؛ بر طبق صحبت شما که میگید هر کسی برای پول هر کاری میکنه ؛ پس باید سرور اختصاصی هم بی تفاوت باشه؟
سرور کولو کنید ؟ بر حسب حرف شما هر کسی برای پول هر کاری میکنه !
کد گذاری کنید ؟ ssl با اون همه خا بودنش تو این زمینه شکسته شد .
تا زمانی که خوده مشتری بلد نباشه از کجا خرید کنه و چطور خرید کنه و چطور کار رو پیش ببره و چطور در نت باقی بمونه؛ همون بهتر که جایی براش در اینترنت نباشه .
اینجا جای آدمای ضعیف نیست .
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)