صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: دسترسی شخصی که vps میفروشه

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : دسترسی شخصی که vps میفروشه

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.s نمایش پست ها
    - - - Updated - - -

بله این کار هم میشه کرد ولی اطلاعاتم اونقدرها ارزش نداره.فقط برای جوجه ***ا مناسبه.
    خب پس خودتان پاسخ دادید.

از بزرگ ها خرید کنید و سراغ ارزانی و فروشندگان کوچک تابستانی نرید.

بنده با این دید پاسخ دادم به شما که همه نوع آدمی اطلاعات شما برای آنها نیاز هست.

موفق باشید
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
    میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
    آیا می تونه از فایل های من برای خودش کپی بگیره.(در صورتی که پسورد روت رو ندونه)
    اگر میتونه چجوری میشه ازش جلوگیری کرد؟
    آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟
    کلا نظرتون رو در این مورد بفرمایید.
    هیچ دسترسی ب جز ریبوت ، شات داون و ساسپند از پنل vmware ب سرور شما وجود نداره ،

البته اگر هم وجود داشته باشه شما در قسمت یوزر ها میتونید یوزر رو ببینید و حذفش کنید ...

اگر در حد جمله بالا توانایی مدیریت یک سرور لینوکسی رو ندارید ، پیشنهاد میکنم کلا سمت سرور مجازی نرید ، چون فردا پس فردا ب دلیل کانفیگ مبتدیانه سرور هک میشید و فایل هاتون تو نت پخش میشه و میندازید گردن سرویس دهنده از همه جا بی خبر !

با تشکر ...
    ویرایش توسط OmidX : October 9th, 2015 در ساعت 02:13
    ...Zzzz...

عضو دائم kool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    646
    تشکر تشکر شده 
    1,280
    تشکر شده در
    1,024 پست

بله.درسته.این کار هم شدنیه.
    ولی خب سرور اختصاصی هم خریدش گرون درمیاد.اگر یدونه بتونم ارزون گیر بیارم خوب میشه.
    آیا روشی برای جلوگیری از این کار نیست.مثلا پسوردی روی پوشه ای گذاشته بشه که درصورت تمپلیت گرفتن ازش هم چون پوشه دارای پسورد است بهش دسترسی نداشه باشه؟
    البته این کار روی ویندوز شدنی هست و کاری نداره و سوال من بیشتر برای سرور لینوکس هست.
    لینو-کس هم معمولا زمان نصب سیستم عامل و پارتیشن بندی میتونید پارتیشن رو انکریپت و رمزگذاری کنید. البته با روش هایی شاید بشه از اونم عبور کرد.
    ..::| بیش از یک دهه |::..

6. تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

بله.اینجور افراد ... پیدا میشن. این تاپیک هم به خاطر همینه.حالا یکسری بیان بگن :
    نه کسی این کار رو نمیکنه
    اگر بکنه خودش رو خراب کرده
    باید آدم خیلی کثیف باشه تا این کار رو بکنه
    یا به قول یکی از افراد بالا که آدم از حرفش شاخ درمیاره ببین چی گفته :

در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید !
    اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .

این حرف ها دوای درد نمیشه . کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
    بیخیال
    احتمالا باید یه روشی برای قفل گذاری باشه.اگر هم نباشه سرور اختصاصی آخرین روشه.
    لطفا جمع نبندید ! یعنی چی که در جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن ؟ یعنی شما منظورتون اینه تمام فروشنده های ایرانی برای پول هر کاری انجام میدن ؟ از نظر شما درسته جمع بستن همه ؟
    شما اگر اعتماد ندارید به فروشنده های هاستینگ لطف کنید یک سرور اختصاصی تهیه کنید و خودتان مدیریت کنید به جای اینکه همه رو با یک چشم نگاه کنید ...
    اون دوستی که فرمودن از هزارنویس تهیه کردن و... بر چه دلیل و مدرکی حرف میزنند ؟ شما مطمئن هستین که دلیل و مدرک دارند ؟
    یعنی تا حالا نشده مشتری سر فروشنده رو کلاه بذاره ؟ حالا ما باید همه مشتری ها رو به یک چشم نگاه کنیم ؟ بفرمایید یک نمونه کلاه برداری مشتری از فروشنده :
    http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151431

ما اینجور فروشنده هم داریم ! فروشنده ای که ندیده و نشناخته به مشتری تایم میده برای پرداخت اون هم 20 روز ! اون وقت همچین فروشنده هایی میان اطلاعات مشتری رو بردارند ؟ پس لطف کنید همه رو جمع نبنید و در بیان کلمات دقت کنید . خوب و بد همه جا هست ...

یا حق
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

8. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

عضو انجمن sssoheil آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    241
    تشکر تشکر شده 
    1,201
    تشکر شده در
    806 پست

سلام

شما سرور اختصاصی هم که تهیه کنید باید به فکر این باشید که دیتا سنتر هم به اطلاعات شما دسترسی دارد !!
    ضمن اینکه قبل از اینکه به فکر امن نگه داشتن اطلاعات خود از ادمین باشید بهتر است به فکر هکرها باشید.اگر نگرانی شما فقط ادمین سرور است با رمزنگاری روی فایلهاتون و یا 2Factor authentication میتونید تا حدودی امنیت اطلاعات و سرورتون تامین کنید.
    ویرایش توسط sssoheil : October 9th, 2015 در ساعت 03:43
    شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
    موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
    مدیریت:علیرضا فقیه

عضو دائم allbert آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    178
    تشکر تشکر شده 
    1,086
    تشکر شده در
    791 پست

استادان یه سوال می پرسم که فکر میکنم تقریبا همه کسایی که تو انجمن vps می فروشن ازش باخبر هستن.
    میخواستم ببینم سطح دسترسی کسی که ازش وی پی اس گرفته شده به فایل داخل وی پی اس لینوکس من چجوریه.
    آیا میشه روی پوشه جوری پسورد گذاری کردن که نتونه به پوشه ها و فایل ها دسترسی داشته باشه؟
    بله دوست عزیز ...

موفق باشید.
    ▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
    ▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

در کل به همه اطلاعات شما دسترسی داره کد و.. هم فایده نداره چون بهر حال میتونه با برنامه های خاصی به خود سرور کانکت بشه بدون در نظر گرفتن مجازی ساز و... کل سرور و اطلاعات موجود روی هارد درایو براش قابلیت رویت خواهد بود چون دسترسی اصلی داره به رووت سرور یا وی ان سی و ....
    نمیشه گفت ارزون فروش دز دی میکنه و ... نمیکنه بشخصه موردی بوده که کارمند اون شرکت اطلاعات فلان سایت رو میداده با مبلغی در حد 3-4 تومن مدیر شرکت هم چه میدونه چی به چیه (بنده خدا نمیتونه همش خودش ساپورت بده وقتی 10 هزار یوزر داره)
    ولی یک اصل هست اطلاعات مهم رو ببرید دسته اول خرید کنید بهترین مورد برای این گونه افراد ایکس ال هاست هست که دیدم خیلی از شرکتهای مالی باهاش کار میکنن یا کولو در جای معتبر که خوب هزینه داره
    پ.ن: روش ارزان رووت رو روی یک شرکت بزار و هووم رو روی شرکت دیگه البته جفتشون یک دی سی باشند + فایل ها رو رمز گذاری کنید اینجوری برای هر یک اطلاعات ناقص خواهد بود و از همه مهمتر به طرف نگو سایتت مهمه همین طرف رو وسوسه میکنه بگو میخوای برای یکی دو تا سایت شخصی خودت
    الان هتزنر وی پی اس میده قیمت مناسب اما سیستم nat هست که دردسرهای خودش رو داره و هستند باز شرکتهای خوب بین المللی که وی پی اس میدن با قیمت و کیفیت مطلوب و بدون سخت گیری بخاطر ملیتتتون حتی هاست گیتور هم میشه خرید
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.
    کلا یکسری از فروشنده ها بهشون برمیخوره که من اینطوری نیستم چرا به من میگی و فلان.گرامی شما به خودت شک داری؟
    الان یه عزیزی به من پیغام خصوصی داد درابطه با حل این مشکل و مشکلم در این رابطه حل شد.اتفاقا خودش هم همکار شما بود. ولی چرا اون بهش برنخورد.(چون به خودش شک نداشت!)
    شما هم به جای اینکه موزع های بی جا و بی مورد بگیری مثل بقیه کمک کنید و راه حل .....
    هه ! جالبه ...

کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
    به نظر شما این متن شما چه رو میده ؟؟؟ بچه فرض کردین ما رو که با جمله زیر سر و ته قضیه رو ببندید ؟

اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.
    فکر نمیکنم شما دسترسی به پیغام خصوصی داشته باشید ، با این مقدار فعالیت شما اجازه ارسال پیغام خصوصی ندارید ...
    اینکه بنده در تایپیک شما شرکت کردم به این دلیل است که مشتریانی مانند شما داشته ام که هزینه سرویسشون رو به طور کامل بازگشت دادم ! بیخود دیگران رو زیر سوال نبرید و تهمت نزنید که روزی باید جوابگو باشید . بنده این حق رو دارم بابت عرایض شما حداقل از کسب و کار خودم دفاع کنم و مثل سایر دوستان نشنیده نگیرم ...
    پس لطفا در مورد فردی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید . شما یک سرچ در انجمن بزنید متوجه خواهید شد که چیزی برای شک به خودم ندارم ...

شما از اون دسته انسان هایی هستین که کلا به خوتان هم اعتماد ندارید ! لطف کنید پول هاتون هم بانک نبرید چرا که مسئولین بانک بهش دسترسی دارند ...

بدرود
    ویرایش توسط farmanrava : October 9th, 2015 در ساعت 13:55
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    383
    تشکر تشکر شده 
    845
    تشکر شده در
    696 پست

شما از vps گرفته تا ded امکان دسترسی به سرورتون هست
    اگر vps باشه چه طرف پسورد رو داشته باشه چه نه بدون اینکه شما متوجه بشید میتونه به سرور دسترسی داشته باشه.
    در مورد سرورهای اختصاصی هم دیتاسنتر میتونه دسترسی داشته باشه!
    شما واسه اینکار بقول همکاران باید سرور پلمپ کنید بزارید دیتاسنتر که هزینه هم سنگینه!
    تازه اگر هم اینکار بکنید میتونید فقط جلوی دسترسی فیزیکی روبگیرید.جلوی هک رو میتونید بگیرید؟!
    هرچه قدر هم سرورتون رو بدید کانفیگ امنیتی کنند باز هم هک میشه بنابراین در نت امنیتی نخواهید داشت بنابراین بهتر هست اصلا فعالیتی نکنید با این حساب
    ویرایش توسط yourhosting : October 9th, 2015 در ساعت 14:12
    CloudHa
    7079 2842 021
    93 600 73 0913

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

بله.اینجور افراد ... پیدا میشن. این تاپیک هم به خاطر همینه.حالا یکسری بیان بگن :
    نه کسی این کار رو نمیکنه
    اگر بکنه خودش رو خراب کرده
    باید آدم خیلی کثیف باشه تا این کار رو بکنه
    یا به قول یکی از افراد بالا که آدم از حرفش شاخ درمیاره ببین چی گفته :

در کل از جایی بخرید که چنین بی اعتمادی رو بهش نداشته باشید !
    اکثر مدیران هاستینگ ها و سرور ها امینت داده ها و اطلاعات سرور های مشتریانشان برایشان مهم است .

این حرف ها دوای درد نمیشه . کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
    بیخیال
    احتمالا باید یه روشی برای قفل گذاری باشه.اگر هم نباشه سرور اختصاصی آخرین روشه.

- - - Updated - - -

بله این کار هم میشه کرد ولی اطلاعاتم اونقدرها ارزش نداره.فقط برای جوجه ***ا مناسبه.
    طرز صحبت کردن شما اصلا جالب نیست .
    سرور اختصاصی هم شما داشته باشید ؛ بر طبق صحبت شما که میگید هر کسی برای پول هر کاری میکنه ؛ پس باید سرور اختصاصی هم بی تفاوت باشه؟
    سرور کولو کنید ؟ بر حسب حرف شما هر کسی برای پول هر کاری میکنه !
    کد گذاری کنید ؟ ssl با اون همه خا بودنش تو این زمینه شکسته شد .
    تا زمانی که خوده مشتری بلد نباشه از کجا خرید کنه و چطور خرید کنه و چطور کار رو پیش ببره و چطور در نت باقی بمونه؛ همون بهتر که جایی براش در اینترنت نباشه .
    اینجا جای آدمای ضعیف نیست .
    موفق باشید .

15. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)