هه ! جالبه ...
به نظر شما این متن شما چه رو میده ؟؟؟ بچه فرض کردین ما رو که با جمله زیر سر و ته قضیه رو ببندید ؟کلا ما توی جایی هستیم که همه برای پول هرکاری انجام میدن.***ین اطلاعات شخصی که برای اینجور افراد از شیر مادرشون هم حلال تره!!
فکر نمیکنم شما دسترسی به پیغام خصوصی داشته باشید ، با این مقدار فعالیت شما اجازه ارسال پیغام خصوصی ندارید ...اینکه شما نیمه خالی لیوان رو می بینی به من ربطی نداره. من گفتم هرکسی برای پول هرکاری میکنه.یعنی یه نفر حلال درمیاره و عده ای هم از طرق دیگه.
اینکه بنده در تایپیک شما شرکت کردم به این دلیل است که مشتریانی مانند شما داشته ام که هزینه سرویسشون رو به طور کامل بازگشت دادم ! بیخود دیگران رو زیر سوال نبرید و تهمت نزنید که روزی باید جوابگو باشید . بنده این حق رو دارم بابت عرایض شما حداقل از کسب و کار خودم دفاع کنم و مثل سایر دوستان نشنیده نگیرم ...
پس لطفا در مورد فردی که نمیشناسید اظهار نظر نکنید . شما یک سرچ در انجمن بزنید متوجه خواهید شد که چیزی برای شک به خودم ندارم ...
شما از اون دسته انسان هایی هستین که کلا به خوتان هم اعتماد ندارید ! لطف کنید پول هاتون هم بانک نبرید چرا که مسئولین بانک بهش دسترسی دارند ...
بدرود