نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
شما فروشگاه دار هستی؟ شما تو خونتون کار میکنی؟ بنده فروشگاهم جزو مشاغل خانگی بود(وقتی تو خونه میفروشم و دفترم خونست پس اسمشم مشاغل خانگی هست) 100 درصد هم حقیقی هستم...چرا تماس گرفتند گفتند بیا؟
اینم یک نمونه تاپیک دیگر که در شاپ کیپر راه افتاده و باهاشون تماس گرفتند..شاید آنها هم بزرگنمایی کردند؟
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=79490
اگر با شما هنوز تماس نگرفتند شاید کسب و کار شما هنوز نوبتش نشده که بخوان باهاتون تماس بگیرند...صبر کنید دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره..تماس میگیرند حتما...فعلا اولویت فروشگاه دارها هستند...از هر قشری چه حقیقی چه حقوقی چه خانگی یا شرکتی..
طبق قانون بله مشاغل خانگی معاف هستند اما اینا دارند میگیرند به قانون هم کار ندارند...تکلیف چیه؟ چیکار میتونیم کنیم با این زورگویی که به قانون خودشونم رحم نمیکنن؟
رو چه حسابی میخوان بگن شما چقدر درآمدی داری که مالیات بدی( راه زیاد هست برای معاف شدن )
مثل اکثر افراد اگه مالیاتی در کار باشه نماد رو لغو میکنم و از درگاه واسط استفاده میکنم به به اونا سود بدم تا به سیستمی که جز دردسر برام چیزی نداشته ( این مورد و بخوان کاری کنن میشه داستان برای خودشون چون نمیتونن محاسبه درستی روی در آمد اینترنتی داشته باشن )
فروشنده هایی هم که تشریف بردن دیدین که طبق گفته خودشون پروانه داشتن ( که باید اخذ بشه )
ترجیح میدم از راه های دیگه سرویس هامو ارائه کنم تا این که به زور به کسی خراج بدم
-
الان شما رفتی اداره مالیات داستان چی شد ؟
( امیدارم تاپیک منحرف نشده که مجدد حذف بشه ! )