\درمقابل آتش سوزی قطعی برق و جنگ و حوادث طبیعی چه اقدامی میشه
قطعی برق = UPS + موتور برق
جنگ = کشور های خارجی اگه جنگ بشه چه میکنن؟ مثلا سرور آمریکایی وقتی جنگ داشته باشه با ایران و کشورش هم شورش و حرج و مرج زیاد بشه به شما که ایرانی هستی چه تضمینی میده؟
گیگا هارد سرور میسوزه اصلا به روی خودش نمیاده ما میگیم به شما در صورت درخواست بکاپ روی سی دی می دیم .
زلزه اگه بیاد توی آمریکا سرور ها را چه میکنن؟ ساختمانشون خوب زد زلزله هست مگه ما اینجا ساختمان زد زلزله نداریم؟
به غیر بنده هیچ کسی به صورت فیزیکی به سرور ها دسترسی ندارد. کارمندان و نمایندگان فقط از طریق پنلهرکسی به راحتی به دیتاسنتر ها دسترسی داره یانه چه سیستم امنیتی داره؟
یکی از شاخه های فعالیت شرکت ما دوربین های مداربسته تحت شبکه هست که در سایت هم ذکر شدهدوربین مدار بسته؟پس 100 درصد شرکت و محل سرور ها دارای دوربین هست
مرکز خدمات انفورماتیک ساینا: تجهیزات شبکه
در حال حاظر ما از 2 مرکز اینترنت دریافت میکنیم خصوصی و دولتیدر دسترس نبودن اینترنت؟
در مورد پایین بودن قیمت: من خیلی وقت پیش تاپیک در مورد همکاری در مرکز داده یا هاستینگ ملی زدم و نظراتم رو گفتم . گفتم که میشه هاست ایران هم ارزان فروخت و العان هم اجرایی کردم. تا همین العان هم یک ریالی از جیب نزاشتم از سودشم رازی هستم