صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 40

موضوع: بهترین هاست ایرانی !

عضو انجمن srashedian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین هاست ایرانی !

نقل قول نوشته اصلی توسط nimapendar نمایش پست ها
    مجوز isp را فقط جهت isp می دند نه برای سرور
    مجوز isp رو برای شرکت isp میدن، اما قانونی وجود نداره که نمیتونید سرورهاتون رو هم به همون اینترنت وصل کنید (همونطور که الان شرکت پارس آنلاین داره همین کار رو انجام میده، سرور مجازی میفروشه پول سرور ددیکیت میگیره!)

2. تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    345
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    406 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط srashedian نمایش پست ها
    مجوز isp رو برای شرکت isp میدن، اما قانونی وجود نداره که نمیتونید سرورهاتون رو هم به همون اینترنت وصل کنید (همونطور که الان شرکت پارس آنلاین داره همین کار رو انجام میده، سرور مجازی میفروشه پول سرور ددیکیت میگیره!)
    آقا چرا راه دور میرید من یکنفر را میشناسم توی تهران یه سرور زده توی حیاط خونشون یه سایت هم داره هاست ایرانی می فروشه اینترنتشم هم از طریق سیگنال کینگ (اون پایین نوشتم چیه الان هم چند جایی این را می فروشن) امنیتش هم صفر اطلاعات هم روی هوا
    حالا آقای اکبری میگند سرور های ما اینجور نیست ماهم میگیم یه عکس بزارید ببینیم این دیتاسنترتون کجاست اصلا همتون برید یه دیتاسنتر بزنید این تجربه ای بود که من بشخصه دیدم

سیگنال کینگ : یه دستگاه کوچک و جمع و جور کارش هم اینه تا شعاع 5 کیلومتری رمز و پسورد شبکه های ئایرلس را پیدا میکنه و میتونید با هش اینترنت ب***ید
    1280584945..jpg

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

خیلی بحث شده در مورد سرور های من خیلی ها حرف هایی زدند اصلا مهم نیست برامون سرور ها هم عکس نمیزارم به دلایل خودم. سرور هم توی شرکت هست و در کرج
    سایت های دولتی و خصوصی زیادی روش هست مثل سرپرستی جنوب شرق روزنامه ابتکار - آموزش و پرورش شهر قرچک - کلینیک تخصصی دندانپزشکی شهید فیاض بخش - خبرگزاری وارنا و ....
    خوشبختانه یه چند تا رسیلری هم از همین انجمن دارن روش فعالیت میکنن توی همین 2 ماه که اگر مشکلی داشت 100 درصد میگفتن
    در مورد امکانات و تجهیزات هم قبلا گفتم دوست داشتید اطلاعات داشته باشید جستجو کتید پیدا میکنید.
    شما که هاست نمیخواید . دوستمون هم که تاپیک را باز کرد در بهترین هاستینگ ایرانی را خواست خود نظرتونو بگید این که دیگه بحث نداره.
    شما گفتی 1 مگ دیدید که به غیر از من هم چند نفر گفتن 1 مگ به بالا هست
    دوست عزیز اگه به نظرتون ما کلاه برداریم خوب چند تا از کلاه برداری هامون رو بگید بدونیم از کسی هم ترسی نداریم یه بنده خدایی چند وقت پیش توهین کرد که میگم فلانجا بیاد ببرت اونجا که عرب نی انداختت ولی خبری نشد بهشون هم گفتم میرم توی حراست اون اداره هم میشینم که زیاد به دوستانشون هم سختی ندیم
    لطفا ادامه ندهید توی این تاپیک جاش اینجا نیست این تاپیک برای چیز دیگه بود از مدیران هم تقاضا دارم حرف های اضافی که همین پست من هم شامل میشه را حذف کنند تا راهنمای خوبی برای دوستان باشد
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimapendar نمایش پست ها
    آقا چرا راه دور میرید من یکنفر را میشناسم توی تهران یه سرور زده توی حیاط خونشون یه سایت هم داره هاست ایرانی می فروشه اینترنتشم هم از طریق سیگنال کینگ (اون پایین نوشتم چیه الان هم چند جایی این را می فروشن) امنیتش هم صفر اطلاعات هم روی هوا
    حالا آقای اکبری میگند سرور های ما اینجور نیست ماهم میگیم یه عکس بزارید ببینیم این دیتاسنترتون کجاست اصلا همتون برید یه دیتاسنتر بزنید این تجربه ای بود که من بشخصه دیدم

سیگنال کینگ : یه دستگاه کوچک و جمع و جور کارش هم اینه تا شعاع 5 کیلومتری رمز و پسورد شبکه های ئایرلس را پیدا میکنه و میتونید با هش اینترنت ب***ید
    1280584945..jpg
    بله، پیشنهاد بدی نیست، ما هم علاقه مندیم ببینیم محیط چه طور هست...

سیگنال کینگ دستگاه بسیار ضعیفی هست و بر عکس تبلیغات، اولا حداکثر بردش 65 متر هست (من نمیدونم کدوم دیوونه ای این مطلب رو نوشته، آنتن 40 دسیبل هم نصب بشه روی این فکر نمیکنم عمرا بردش به دو کیلومتر برسه... تازه اگر rf اش نسوزه) و ضمنا تنها قدرت باز کردن شبکه های با رمزگذاری wep رو داره که الان هیچ کس ازشون استفاده نمیکنه...
    شما به این تبلیغشون دقت کنید!
    بدونه دردسر فقط با یک کلیک
    =!
    این دستگاه کاملا حرفه ای می باشد، افراد مبتدی لطفا قبل از خرید تماس بگیرند

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    345
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    406 پست

نخیر آقای اکبری سوء تفاهم نشه من به شما هیچ توهینی نکردم من شخصا شما را قبول دارم و میدونم که شما اینکاره نیستی
    منظور من یکی از شرکت های ارائه هاستینگ بود که اگه بخواهید میتونم براتون یه عکس بگیرم و نشون بدم
    بله دوستمون سوال کرده بودند من هم نظر شخصی خودم را گفتم که بحث ادامه پیدا کرد که دوستمون من را ببخشند و 2 تا تاپیک هم در باره این موضوع ایجاد شد
    اما به ما هم حق بدید تعداد زیادی هاست ایرانی میفروشند ما باید یه تضمینی در مورد امنیت اطلاعات و جلوگیری از سوء استفاده داشته باشیم هر دیتا سنتری هم جهت تضمین محافظت از اطلاعات حداقل ترین کاری که میکنه و تبلیغی که میکنه اینه که یه عکس از دیتا سنتر میزاره
    یه حداقل هایی برای دیتاسنتر وجود داره آیا شما این حداقل ها را رعایت میکنید
    درمقابل آتش سوزی قطعی برق و جنگ و حوادث طبیعی چه اقدامی میشه
    هرکسی به راحتی به دیتاسنتر ها دسترسی داره یانه چه سیستم امنیتی داره؟
    دوربین مدار بسته؟
    در دسترس نبودن اینترنت؟
    آقای اکبری اگه دوست داشتید به این سوال ها جواب بدید بلا خره شما به عنوان یه نفر که هاست ایرانی میفروشه چه فرقی داره اصلا اگه این موارد توضیح داده بشه من خودم یکی از مشتری های هاست ایرانی میشم

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط srashedian نمایش پست ها

سیگنال کینگ دستگاه بسیار ضعیفی هست و بر عکس تبلیغات، اولا حداکثر بردش 65 متر هست (من نمیدونم کدوم دیوونه ای این مطلب رو نوشته، آنتن 40 دسیبل هم نصب بشه روی این فکر نمیکنم عمرا بردش به دو کیلومتر برسه... تازه اگر rf اش نسوزه) و ضمنا تنها قدرت باز کردن شبکه های با رمزگذاری wep رو داره که الان هیچ کس ازشون استفاده نمیکنه...
    شما به این تبلیغشون دقت کنید!
    من دقیقا دستگاهی که استفاده میکنند را نمیدونم ولی قول میدم تا 3 هفته دیگه به تهران برم ویه عکس هر طور شده از این دیتاسنتر جالب بگیرم و براتون بیارم البته من نمیگم همه دیتاسنتر های ایرانی اینطور هستند سوء تفاهم نشه من این یک موردی بود که دیدم را دارم میگم

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    699
    تشکر تشکر شده 
    678
    تشکر شده در
    417 پست

بحث رو منحرف نکنید ! لطفا

1. من وقتی اسم پارس انلاین رو اوردم پس مطمئن باشین یه چیز معمولی و کم خرج نمیخوام ! بهترین هاست ایرانی رو میخوام بدونم کی ارائه میده ! ( در ضمن کسی هست اینجا که فکر کنه اگه هاست خارجی بگیرم باعث میشه اعضای سایتم راضی تر باشن و سریعتر سایت رو باز کنند ؟!)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    345
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    406 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    بحث رو منحرف نکنید ! لطفا

1. من وقتی اسم پارس انلاین رو اوردم پس مطمئن باشین یه چیز معمولی و کم خرج نمیخوام ! بهترین هاست ایرانی رو میخوام بدونم کی ارائه میده ! ( در ضمن کسی هست اینجا که فکر کنه اگه هاست خارجی بگیرم باعث میشه اعضای سایتم راضی تر باشن و سریعتر سایت رو باز کنند ؟!)
    دوست من با عرض پوزش با بت این بحث
    میشه بگید سایت شما چجوری یعنی چی توی سایت قرار میدی سایت برای دانلوده یا بازی یا ......
    اگه میخواهی موسیقی غیر مجاز سایت را میبندند اصلا فکرش را نکن باید بری سراغ هاست خارجی هاست خارجی خوب هم زیاده براحتی پیدا میکنید اگر هم پول زیادی دارید میتونید برید سرور اختصاصی بخرید که سرعت سایتتون بالا بره و همه چیزش اختصاصیه سرعت هم بالا میره
    ویرایش توسط nimapendar : August 30th, 2010 در ساعت 00:24

عضو انجمن akbari آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    602 پست

درمقابل آتش سوزی قطعی برق و جنگ و حوادث طبیعی چه اقدامی میشه
    \
    قطعی برق = UPS + موتور برق
    جنگ = کشور های خارجی اگه جنگ بشه چه میکنن؟ مثلا سرور آمریکایی وقتی جنگ داشته باشه با ایران و کشورش هم شورش و حرج و مرج زیاد بشه به شما که ایرانی هستی چه تضمینی میده؟
    گیگا هارد سرور میسوزه اصلا به روی خودش نمیاده ما میگیم به شما در صورت درخواست بکاپ روی سی دی می دیم .
    زلزه اگه بیاد توی آمریکا سرور ها را چه میکنن؟ ساختمانشون خوب زد زلزله هست مگه ما اینجا ساختمان زد زلزله نداریم؟
    هرکسی به راحتی به دیتاسنتر ها دسترسی داره یانه چه سیستم امنیتی داره؟
    به غیر بنده هیچ کسی به صورت فیزیکی به سرور ها دسترسی ندارد. کارمندان و نمایندگان فقط از طریق پنل
    دوربین مدار بسته؟
    یکی از شاخه های فعالیت شرکت ما دوربین های مداربسته تحت شبکه هست که در سایت هم ذکر شده پس 100 درصد شرکت و محل سرور ها دارای دوربین هست
    مرکز خدمات انفورماتیک ساینا: تجهیزات شبکه
    در دسترس نبودن اینترنت؟
    در حال حاظر ما از 2 مرکز اینترنت دریافت میکنیم خصوصی و دولتی

در مورد پایین بودن قیمت: من خیلی وقت پیش تاپیک در مورد همکاری در مرکز داده یا هاستینگ ملی زدم و نظراتم رو گفتم . گفتم که میشه هاست ایران هم ارزان فروخت و العان هم اجرایی کردم. تا همین العان هم یک ریالی از جیب نزاشتم از سودشم رازی هستم
    شرکت شبکه گستر ساینا تلفن :‌ 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com

11. تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید

عضو انجمن Veria آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    317
    تشکر تشکر شده 
    968
    تشکر شده در
    451 پست

دوستان لطفا رعایت کنید. موضوع تاپیک چیزی دیگست. از بحث های غیر مرتبط و شخصی پرهیز کنید.
    در صورتی که میخواید درباره این موضوعات صحبت کنید تاپیک جدا بزنید یا در تاپیک مربوطه صحبت کنید.
    ممنون از همکاریتون.

تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    197 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Veria نمایش پست ها
    دوستان لطفا رعایت کنید. موضوع تاپیک چیزی دیگست. از بحث های غیر مرتبط و شخصی پرهیز کنید.
    در صورتی که میخواید درباره این موضوعات صحبت کنید تاپیک جدا بزنید یا در تاپیک مربوطه صحبت کنید.
    ممنون از همکاریتون.
    سلام
    اگه میشه لطف کنید این پست های آخر رو به یک تاپیک جدید تقسیم کنید...
    ممنون

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)