نخیر آقای اکبری سوء تفاهم نشه من به شما هیچ توهینی نکردم من شخصا شما را قبول دارم و میدونم که شما اینکاره نیستی
منظور من یکی از شرکت های ارائه هاستینگ بود که اگه بخواهید میتونم براتون یه عکس بگیرم و نشون بدم
بله دوستمون سوال کرده بودند من هم نظر شخصی خودم را گفتم که بحث ادامه پیدا کرد که دوستمون من را ببخشند و 2 تا تاپیک هم در باره این موضوع ایجاد شد
اما به ما هم حق بدید تعداد زیادی هاست ایرانی میفروشند ما باید یه تضمینی در مورد امنیت اطلاعات و جلوگیری از سوء استفاده داشته باشیم هر دیتا سنتری هم جهت تضمین محافظت از اطلاعات حداقل ترین کاری که میکنه و تبلیغی که میکنه اینه که یه عکس از دیتا سنتر میزاره
یه حداقل هایی برای دیتاسنتر وجود داره آیا شما این حداقل ها را رعایت میکنید
درمقابل آتش سوزی قطعی برق و جنگ و حوادث طبیعی چه اقدامی میشه
هرکسی به راحتی به دیتاسنتر ها دسترسی داره یانه چه سیستم امنیتی داره؟
دوربین مدار بسته؟
در دسترس نبودن اینترنت؟
آقای اکبری اگه دوست داشتید به این سوال ها جواب بدید بلا خره شما به عنوان یه نفر که هاست ایرانی میفروشه چه فرقی داره اصلا اگه این موارد توضیح داده بشه من خودم یکی از مشتری های هاست ایرانی میشم

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط srashedian نمایش پست ها

سیگنال کینگ دستگاه بسیار ضعیفی هست و بر عکس تبلیغات، اولا حداکثر بردش 65 متر هست (من نمیدونم کدوم دیوونه ای این مطلب رو نوشته، آنتن 40 دسیبل هم نصب بشه روی این فکر نمیکنم عمرا بردش به دو کیلومتر برسه... تازه اگر rf اش نسوزه) و ضمنا تنها قدرت باز کردن شبکه های با رمزگذاری wep رو داره که الان هیچ کس ازشون استفاده نمیکنه...
شما به این تبلیغشون دقت کنید!
من دقیقا دستگاهی که استفاده میکنند را نمیدونم ولی قول میدم تا 3 هفته دیگه به تهران برم ویه عکس هر طور شده از این دیتاسنتر جالب بگیرم و براتون بیارم البته من نمیگم همه دیتاسنتر های ایرانی اینطور هستند سوء تفاهم نشه من این یک موردی بود که دیدم را دارم میگم