نه خب، چرا دامین رو رندوم عوض کنن؟ دیگه اینقدر ها هم شادی برای ما خوب نیست!
خب در این حالت در کل دنیا میشه همه چیز رو افزایش داد خب. مثلا همین اسم من که سعید هست، چند نوع داشته باشیم که مثلا اسم من باشه (سعید با سین=س عید) یا (سعید با عین=س ع ید) که حداقل چهار نوع مختلف از سعید رو در جوامع بشری میتونیم داشته باشیم.
خب عوضش هزار پا ها اومدن کمبود پا های همه ی جانداران رو جبران کردن
حرف من اینه: همون طور که کاربر باید به httpS توی آدرس درگاه بانک ها دقت کنه، این جا هم باید یه وظیفه ای رو دوش کاربر گذاشته بشه که دقتش رو بیشتر کنه.
مثل همون مثالی که زدم. saeed.ir یه سایت خبری سیاسی یه حزب و جناح باشه، Saeed.ir سایت تفریحی، sAeed.ir یه سایت خبری موبایل، saEed.ir انجمن مثلا ادبیات فارسی و همین جوری دامین های این چنینی با محتوا های 180 درجه متفاوت.
الان مثلا وظیفه ی منِ کاربر این انجمن، رعایت کردن قوانین هست و درست. اگه این طرح مثلا اجرا میشد یا الان اجرا میبود، هوش و هوشیاری کاربر درگیر میشد و سنجیده میشد که کدوم آدرس رو وارد کنه.
------------------
ولی هر جور حساب کنید، به نظر خودم هم من دلایل قانع کننده برای این شدنی شدن این امر دارم و هم شما برای نشدنی شدنش
------------------
حالا جدا از همه ی شوخی ها، یه سوالی بود که یهویی به ذهن مخدوشم رسید که فهمیدم کلا خانه از پای بست ویران است.
تا این جا تشکر از همه ی شما ها و دیگرانی که پاسخ دادن و دادید.
تشکر بعدی هم از دوستانی که در آینده پاسخ خواهند داد