-
October 2nd, 2015, 17:20
مشکل در ایجاد پکیج برای whmcs
سلام خب فکر میکنم از عنوان تاپیک معلومه مشکل ام چی باشه
من whmcs رو تازه نصب کردم برای پکیج تعریف کردم
مشکل اینجاست که اکانت رو بعد از پرداخت تحویل میده فقط بهنای باند نامحدود میشه , در صورتی که من در سرویس نمایندگی پیکج مثلا Plan A رو 100 مگابایت تعریف کردم نه نا محدود الان برای رفع این مشکل باید چی کار کرد ؟
مشکل بعدی اینکه اطلاعاتی در مورد بقیه قسمت ها ندارم و نمیدونم کدوم فیلد ها باید پر شه , مثلا قیمت ها برای اپگرید پکیج از کجا باید اضافه شه ؟
لیمیت کردن پکیج و حداقل استفاده بایید از کجا تعریف شه ؟ یا اینکه این پکیج بعد از چند روز به اتمام میرسه
لطفا یه توضیح کلی در مورد ساخت پکیج بدید اگر راهنمایی دیگه ای هم هست بفرمایید , ممنون
-
-
October 2nd, 2015 17:20
# ADS
-
October 2nd, 2015, 17:26
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در ایجاد پکیج برای whmcs
تو قسمت محصولاتی که در whmcs تعریف میکنید
همه موارد هست!!!
-
-
October 2nd, 2015, 17:34
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز ولی اگه میدونستم کدوم گزینه هست درخواست راهنمایی از دوستان نمیکردم
-
-
October 2nd, 2015, 17:36
از چه کنترل پنلی استفاده می کنید ؟
تنظیمات رو مرور کنید : آیا در whm به درستی پیکج ها تعریف شده ؟
در whmcs قسمت Edit Product بخش تنظیمات ماژول رو بررسی کنید در فیلد WHM Package Name اسم پیکج ایجاد شده در whm رو وارد کردید ؟
-
تعداد تشکر ها از daving به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2015, 17:47
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ahangfa333
سلام خب فکر میکنم از عنوان تاپیک معلومه مشکل ام چی باشه
من whmcs رو تازه نصب کردم برای پکیج تعریف کردم
مشکل اینجاست که اکانت رو بعد از پرداخت تحویل میده فقط بهنای باند نامحدود میشه , در صورتی که من در سرویس نمایندگی پیکج مثلا Plan A رو 100 مگابایت تعریف کردم نه نا محدود الان برای رفع این مشکل باید چی کار کرد ؟
مشکل بعدی اینکه اطلاعاتی در مورد بقیه قسمت ها ندارم و نمیدونم کدوم فیلد ها باید پر شه , مثلا قیمت ها برای اپگرید پکیج از کجا باید اضافه شه ؟
لیمیت کردن پکیج و حداقل استفاده بایید از کجا تعریف شه ؟ یا اینکه این پکیج بعد از چند روز به اتمام میرسه
لطفا یه توضیح کلی در مورد ساخت پکیج بدید اگر راهنمایی دیگه ای هم هست بفرمایید , ممنون
درود
این آموزش رو مطالعه کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...l=1#post425386
-
تعداد تشکر ها از Mr Mehdi به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2015, 18:01
cpanel
Untitled-4.jpg
Untitled-6.jpg
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز , در whm پکیج به درستی تعریف شده , برای whmcs این قسمتی که میگید کجاس ؟ ببخشید سوال ها مبتدی هست تا جالا کار نکردم با این پنل
- - - Updated - - -
از پاسخ شما ممنونم دوست عزیز , این تاپیک رو قبلا مطالعه کردم توضیحی برای تنظیمات پکیج ها توش نیست و توضیح خیلی کلی هست
-
-
October 2nd, 2015, 18:12
تو تصویری که دادید مشخص هست گروه سروری اصلا تعیین نکردید
-
-
October 2nd, 2015, 18:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ahangfa333
cpanel
Untitled-4.jpg
Untitled-6.jpg
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز , در whm پکیج به درستی تعریف شده , برای whmcs این قسمتی که میگید کجاس ؟ ببخشید سوال ها مبتدی هست تا جالا کار نکردم با این پنل
- - - Updated - - -
از پاسخ شما ممنونم دوست عزیز , این تاپیک رو قبلا مطالعه کردم توضیحی برای تنظیمات پکیج ها توش نیست و توضیح خیلی کلی هست
اسم پکیجتون رو باید این طوری باشه siteshoma_planA در whmcs هم به این صورت وارد کنید من تازه میبینم پکیج به این صورت باشه Plan A
-
تعداد تشکر ها ازMarketer به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2015, 18:27
33565685.jpg بله اسم پکیج رو هم درست وارد نکردید از whm نگاه کنید اسم پیکج چی هست
-
تعداد تشکر ها از daving به دلیل پست مفید
-
October 2nd, 2015, 19:34
ممنون از پاسخ دوستان , الان توی whm چک کردم , اسم پکیج رو در whmcs همونظور که گفتید به mysiteusername_Plan A تغییر دادم
11.png
با این حال هیچ تغییری نکرد و بعد از پرداخت باز هم فضای اکانت ساخته شده به جای 100 مگابایت نامحدود هست
-