تازه زده: تعرفه اینترنت سراسری
bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
تازه زده: تعرفه اینترنت سراسری
bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
سلام
توی ایران سعی کنین اینترنت محدود بگیرین
نامحدود اساسا صاحب نداره ،همینجوریه بدون هیچ ثباتی
ببینید محدود با وب گردی هم حجم کم میکنه!
چه برسه به دانلود
سرعت هم که دیگه حلزون
حالا انگیزه برای گرفتن محدود چیه؟
تفاوت تعرفه ها در دو شهر مختلف:
شیراز
http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
آذربایجان غربی
http://adsl.fci.co.ir/adslportal/general/ProductsForm
مگه مخابرات ها دولتی نیستن دوستان؟؟
نهادی چیزی نیست شکایت کنم؟؟
واقعا منم از مخابرات ناراضیم . یک تیکت ارسال کردم برج 8 تا الانم نخوندنش
این رو بر چه اساسی میفرمایید ؟
شما که نامحدود دارید میشه بفرمایید سرعت دانلودتون چند هستش ؟
کی گفته که سرعت محدود حلزونه ؟ برعکس میفرمایید ؟
سرعت دانلود نامحدود ها بسیار بسیار پایین تر سرعت دانلود محدود ها هستش ! چرا ؟ چون توی نامحدود طوری تعیین کردند که کاربر زیاد نتونه دانلود کنه اما توی محدود کاربر توی حجم خودش آزاده و با توجه به این قضیه سرعت دانلود هم آزاده
اگر منظور شما دانلود رایگان هستش ، الان بیشتر شرکت های خدمات دهنده تایم رایگان شبانه دارد ... برای مثال شاتل از ساعت 1-2 الی 8 صبح ، یا آسیاتک در سرویس های مخصوصش از ساعت 2 الی 8 یا 4 الی 10 صبح کاملا رایگانه ( نفرمایید که کی اون موقع بیداره ! الان دیگه با دانلود منیجر ها میشه برنامه ریزی کرد که چه ساعتی شروع کنه به دانلود و چه ساعتی تموم کنه و چه ساعتی سیستم خاموش بشه !! )
بنده خودم سرویس 10 مگ آسیاتک رو دارم ، سرعت دانلود بنده بین 450 تا 700 کیلوبایت در ثانیه متغیر هستش ( گاها سرعت بالاتر هم دیده شده ) ... همچین سرعتی شما در نامحدود دارین ؟
متوجه شدین انگیزه برای گرفتن محدود چیه ؟ شما فکر کردین چون اسمش نامحدوده سرعت و حجم و همه چی نامحدود ؟و اون یکی اسمش محدوده سرعتش هم محدوده ؟
![]()
ویرایش توسط farmanrava : October 2nd, 2015 در ساعت 13:31
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
ایشالله 16 مهر قراردادم تموم میشه و مستقیم میرم اسیا تک
- - - Updated - - -
ایشالله 16 مهر قراردادم تموم میشه و مستقیم میرم اسیا تک
البته فکر نکنم با سرعت بتونید انجام بدید! چون برای جمع آوری سرویس کنونی کلی اذیت میکنن تا بلکه مجبور به تمدید کنن.
برای این موارد بهترین و سریعترین حالت این هست که یک خط دیگه داشته باشید و اینترنت شرکت جدید رو بر روی اون تهیه کنید و قبلی رو تمدید نکنید تا شرکت قبلی خودش بعد از چند ماه مجبور به جمع آوری بشه![]()
..::| بیش از یک دهه |::..
بله با فرمایش ایشون موافقم ... مخصوصا مخابرات ! که تمام امکانات دستشون هستش خیلی راحت میتونن اذیت کنند
در ضمن حتی اگه شما خط دیگه ای داشته باشین و خط قبلی رو به راحتی تخلیه نمیکنند ! اگه هم تخلیه کنند به حالت pcm در میارند که اگه بخواین دوباره نت بگیرید باید کلی بالا و پایین برید ...
شما باید یک خط دیگه داشته باشین و قید نت گرفتن برای خط بعدی رو هم بزنید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)