منم همین مشکل رو دارم
برای بازکردن هر سایتی باید 100 بار رفرش کنم![]()
منم همین مشکل رو دارم
برای بازکردن هر سایتی باید 100 بار رفرش کنم![]()
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
در صورت امکان تیمویور ارسال کنید تا بررسی کنم براتون.
ما هم مشکل مشابه رو با های وب داریم،
با پشتیبانی تماس گرفتیم،dns های مطمئن تنظیم کردیم، با دستگاه ها و مرورگر های مختلف همین مشکل پایدار هست.
و البته با اتصال به پررروووکسسی مشکل حل میشه.
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
دوستان
این قضیه هیچ ربطی به دی ان اس نداره.چون اصلا روی LOOK up نمی مونه.در حالت connecting می میونه و وصل نمیشه.بنده روی مخابرات هم همین مشکل رو دارم.
راه حلشم وی پی ان هست.یه وی پی ان ایران بگیرید مشکل حل میشه
شازده کوچولو پرسید:از کجا بدانم وابسته شده ام؟!
روباه گفت:تا وقتی هست،نمی فهمی...
Telegram : Coala_71
دوستانی که این مشکل رو دارید وضعیت مودم را در حالت bridge قرار بدید و چند ساعت با broadband connection تست کنید ببینید مشکل حل میشه ؟ نتیجه را بگید شاید بتونم مشکل را حدس بزنم.
اقایون در کل های وب یه چیز مزخرفی شده ! ( شایدم قبلا بوده ما خبر نداشتیم )
اولا که تمام شرکتا سرویسای حجمیشونو تا جایی که خط میکشه رایگان اپ میکنن که اینا میگن هرچی خریدینه !
دوما میگیم قطعی چرا اینقدر میگن خط شما نویز داره ! مغازه که فاصله نه چندانی با خونه داره شاتله و اصلا نه قطعی و نه افت سرعت نداشته !!!
جالب تر اینجاس وقتی میگن واسه تست سرعت سایت خودشون که فایلاشون توش اپلوده Inja که خداروشکر بیشتر وقتام فایلی ازش دانلود نمیشه !
پشتیبانی میگیم دانلود نمیشه میگه غیر ممکنه تیم ویویر میگیره میاد میبینه دانلود نمیشه جلوش میزنم از سایتای دیگه دانلود میشه هیچی نمیگه !
جریان تموم شدن حجمم که مثل همیشه هستش
لاقالش قبلا که خونه پارس انلاین بود یه ماهه با 10 گیگ که میخریدیم خیلی کم پیش میومد حجم تموم کنیم الان چه بخوای چه نخوای باید ماهی 32 ت بدی فشفشه خالیش ( اگر از حجم معمولی بخواین استفاده کنین که خدا تومن باس بدیم )
یه سرعت 4 مگم که باس باید کلی بدیم بهشون !!! تازه زور ادم همینجا در میاد میگن 4 مگ حداکثر سرعتتون دیگه باید 400 کیلوبایت باشه ! میگم ببخشیدا حداقل یا حداکثرش ؟
سلام
من هم سرعتم 2 مگه همین مشکل دارم
پارس آنلاین دارم.
سلام من همین مشکل رو دارم در چندجا که از های وب گرفتم
تا اینجاش معلوم شد که چند تا isp درگیر این مشکل هستند.
از اردیبهشت ما شدیدا hiweb خراب شده
اصلا stable نیست ، مرتبا کندی سرعت ، قطعی ها کوچک زیاد ، اینترانت شدن (!) و...
این مشکلی که می فرمایید منم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)