ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
سلام دوست عزیز
اگر دامین براتون مهم هستش و میخواید ثبتش کنید از طریق یاهو یا پ.خ با من در ارتباط باشید راهنماییتون میکنم.
-------- کاش --------
از پرشین رجیستر استفاده کنید کارشون خوبه
-
دامین هم پ خ کنید زمان اکسپایر شدن و از طریق خود nic میشه پیدا کرد
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
ماه اول اکسپایر ، ماه دوم قفل ، اول ماه سوم ( یک روز جلوتر یا عقب تر هم پیش میاد ) آزاد از ساعت 12 شب به بعد.
نکته :
مطابق آنالیز بنده فقط 4 نفر هستند دومین ( 3 حرفی ، سه رقم و چهار رقم عدد ) رو بک اردر می کنند و فقط ریسلر نیک دومین به صاحبان درخواست دهنده واگذار ( فقط 2 موردش را دیدم ) و بقیه هم دومین رو پنل خودشون آرشیو می کنند.
با تشکر از دوستان
این که کلا بنده نمی تونم اعتماد کنم به دلیل اینه که قبلا دامنه که می خواستم ثبت کنم از طریق یک سایت که آنلاین دامنه رو ثبت نمی کرد اقدام به ثبت یه دامنه کردم
یک دامنه می خواستم ثبت کنم با توجه به این که دامنه در ماه های گذشته هم آزاد بود و اصلا کسی اون دامنه رو ثبت نکرده بود بنده درخواست ثبت دامنه رو دادم دیدم بعد از چند دقیقه دامنه به نام شخص دیگری ثبت شد!
پیگیر موضوع که شدم گفتن همان لحظه که شما درخواست دادید یک نفر دیگه دامنه رو ثبت کرده!!!! دامنه ای که چند ماه قبل هم هویز گرفتم آزاد بود!
بعد از چند روز هم بر روی دامنه یه صفحه بارگذاری شد که دامنه فروشیه!!
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
دوست عزیز اگر .ir میخواهید ثبت کنید حتما از خود nic.ir یا نمایندگان مورد تایید ثبت کنید .
ولی اگر از .com و ... بخواهید ثبت کنید به نظر من اگر نمایندگی از سایتهای resello.com و ... بگیرید بهتره و یا از کسانی ( شرکتهایی ) که نمایندگی دارند نمایندگی ثبت بگیرید ( البته اول کار طی کنید که خودتان میخواهید ثبت دامنه داشته باشید و نمایندگی فعال را برای شما تنظیم کنند ). که البته برای این کار باید پرداخت دلاری داشته باشید که اونم راه حل داره ، یک حساب ارزی روسیه webmony باز میکنید که مشکلی با ایران نداره و از طریق epayment24 و یا هر سایت پرداخت ارزی دیگه ریال به دلار تبدیل میکنید و از طریق webmony حسابتونو شارژ و دامنه را ثبت میکنید . این بهترین راهه فعلا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)