نقل قول نوشته اصلی توسط 30SecondToMars نمایش پست ها

نگفتم که کلا به درد نمیخوره....
به هر حال این دو اسکریپت رقیب های سرسختی برای هم هستند؛ هر دو هم مشتری های بزرگی دارند...

در اون مورد مشکلات هم، بهتره نظر ِ Mr Parham رو بپرسیم (اکسپرسلیچ) ایشون اول از xfilesharing استفاده میکردند، ولی بعدا از Yetishare استفاده کردند...

در کل، من سال پیش که میگشتم نت رو، review های Yetishare خیلی بهتر از xfilesharing بود....

مثلا یه نمونه

I've heard a lot of websites use xfilesharing
also
1.heard xfilesharing is pretty old coding.
2. very expensive comparing to all other services.
3. support isn't so good from what i'v seen.
4. updates about ones a year
5. Custom mods, why are they so expensive and extra $$ per server?

Yetishare
1. newer coding.
2. heard if the best back end.
3. support is great from what i'v seen.
4.update twice a year. a lot of upgrades.
5.Custom mods from xfilesharing are already included.

ولی خوب؛ به هر حال سلیقه ایه....
به نظرم بهتره آدم نسخه های دمو شون رو ببینه، تا قابلیت هاشون دستش بیاد....
بعدش بر اساس نیازش ، بهترین گزینه رو انتخاب کنه.....

من چون مخفی کردن لوکیشن سرور فایلینگ خیلی برام مهم بود، Yetishare رو انتخاب کردم...
شما تو پست قبلی دیتای زیاد را مشکل ساز دانستید ولی تو این پست مسائل را طور دیگه ای دارید عنوان میکنید پس لطفا اگر هدف رسیدن به جمع بندی درست هست معایب و محاسن را با علم بیان کنیم
در مورد اکسپرس لیچ همیشه خدا مشکل داشته و داره و دیتای اون یک هزارم اونها که اسم بردم هم نیست و 99% مشتریهای اون هم کاربران لیچر خوب اون هستند و تا جایی که من یادم هست علت تغییرات را یکپارچه کردن سیستم لیچر ، تورنت ، آپلودسنتر اون زمان عنوان میکردن که خوب لیچر را موفق نشدن و هچنان جدا هست

بعدش بر اساس نیازش ، بهترین گزینه رو انتخاب کنه.....
با این قسمت موافقم و بهتر از محاسن اسکریپتی که باهاش کار کردید بگید و نمونه موفق سایت های جهانی که از اون استفاده کردن را نام ببرید