نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 147

موضوع: سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    82 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1

نقل قول نوشته اصلی توسط Emi نمایش پست ها
    ایشون هر مشکلی هم برای سرورش پیش اومده باشه باید درست جواب مشتریش رو بده.
    من بهش پیغام دادم چرا سرورم خاموشه، میگه لطفا فردا درخواست خود را مجدد ارسال کنید!!!!
    بنظرت این شد جواب؟
    منم رفتم از جای دیگه سرور گگرفتم. الان میگم برگشت بزن. میگه اشتباه کردی رفتی از جای دیگه خریدی! وظیفه ما ارئه سرویش هست که ارائه دادیم!!!!
    حالا منظورش از ارائه چی بوده رو نمیدونم! خاموشی و عدم پاسخگویی، همینطور خاموش کردن گوشیش میشه ارائه سرویس؟!!
    دوستانی که دارن مراحل شکایت رو پیگیری میکنن به منم خبر بدن.
    چون بنده با این طرز پشتیبانی ایشون درخواست عودت وجه کردم.ولی ایشون قبول نکردن. توقع دارن من بشینم یه بار دیگه سرور به هر دلیلی قطع بشه، بعد بیوفتم دنبالش که تورو خدا جواب من رو بده!

- - - Updated - - -

اقا منم هستم. لطفا پ.خ بده مراحل رو با هم پیش بریم.
    یه سری میان اینجا خوش رقصی میکنند موقع افر دادن. وقتی سرور هاشون به مشکل میخوره حتی شعور پاسخگویی به ارباب رجوع رو هم ندارن. باید یه درس عبرتی بشه براشون

اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
    سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
    جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت

2. تعداد تشکر ها از omid.m به دلیل پست مفید

Emi

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ارزان:تخفیف همیشگی رم 1 گیگ ماهی فقط 10 تومان و رم 2 ماهی 15 تومان پورت 1

نقل قول نوشته اصلی توسط omid.m نمایش پست ها
    اقا من هم هستم یه سرور امریکا ازش دارم هرچی میگم پولم رو پس بده نمیده،تا حالا 3تا باصطلاح سرور برام عوض کرده یکی ار یکی خراب تر 15تومن چیزی نیست ولی بیایین یکبار برا همیشه یه درسی به همچین موجوداتی بدیم که عبرتی باشه واسه دیگرون
    سرور دیدین فقط با باز کردن بروزر بدون وارد شدن به سایت سی پی یو بچسبونه به سقف؟و یا سرعت دانلودش زیر 1مکابایت بر ثانیه باشه
    جدی بیایین همت کنیم و شکاینش کنیم ،هر کاری و هر جایی من هستم واسه شکایت
    تو پست های قبلی یکی از بچه ها یه لینک پلیس فتا رو گذاشته. شما فعلا شکایتتون رو اونجا ثبت کنید.
    منم ثبت کردم. فردا هم یکی از بچه ها دادگستری اشناست گفت راه و چاهش رو بلده. من میرم اونجا خبرش رو به تک تک تون میدم. فقط همنیجا اعلام امادگی بکنید که بهتون پ.خ بدم.
    واسه منم 30 تومنه. تهش پولی نیست. ولی اینکه یه ادم دو روز ازش هیچ خبری نمیشه بعد سر کله ش پپیدا میشه تازه طلبکارم هست. دوزارم احترام بارش نیست. زور به ادم میاد.
    تازه من نگفتم بهش کل پول رو برگردون. گفتم حساب کن روزی چقدر افتاده، مابقی ش رو کم کن. اینم قبول نمیکنه!!!! رسما اسمش زورگیری دیگه!
    خنده دار هم اینه بعد دو روز خاموشی سرور اومده میگه من وظیفه ارائه خدمانه که دارم ارائه میدم! سایت ملت رو هوا هستش میگه ارئه خدمات!!!
    خلاصه من تا تهش هستم بچه ها. فردا هم صبح میرم پیگیر میشم. پ.خ میکنم نتیجه رو. اما کلا طی تجربه قبلی که داشتم در این زمینه.فتا خیلی زود ج میده. کلا روی این موارد حساسا. به درگاهش الکی شکایت نکنید فاییده نداره زیاد. اصل فتاس. که سابقه ش هم میره زیر سوال دیگه حداقل با اسم و رسم خودش نمیتونه فعالیت کنه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)