nimapendar عزیز ایشون دارن رسما میگن من به ایشون بی ادبی کردم. اگه حق با ایشون باشه من در جمع از ایشون معدزت خواهی خواهم کرد.
به نظر من یک اخطار ساده است خیلی بزرگ کردید موضوع رو ...
من هم بارها اخطار گرفتم محمد هم تاحالا گرفته یک چیز طبیعی هست ...
اخطار یعنی اینکه اقا حواست را بیشتر جمع کن منظور این نیست که شنا بد پست دادی یا منظوری داشتی ...
بهتر بود به جای این زود برای ایشون اخطار ثبت کنید ابتدا پست ایشون را ویرایش می کردید و می گفتید تکرار نشه ...
مثل محسن عزیز که بارها این کار را انجام میدهد ! یکم هوای کاربران خوب را داشته باشید ! تا یک پست اشتباه می دهند نیاد زود بهشون کارت بدهید که ...
از نظر من بهتر بود 1 یا 2 بار اول از سیاست محسن استفاده می کردید بعد اگر تکرار میشد کارت می دادید !
خیلی مهمه اون پست چی باشه.
وقتی قانون مشخص شده و ایشون قبول کرده و عضو شده در وهله اول باید تمام قوانین رو بدون استثنا رعایت کنه. هر کس که باشه. حتی خود من.
در مرتبه دوم همونجور که محسن جان پیام میدن من هم زیاد اینکار رو کردم و توی پ خ به کاربران گفتم که قوانین رو بخونید.
جدای از این حرفها امیدوارم جناب تک هاستر دلیلی بر گفته هاشون داشته باشن و همونطور که گفتن "کل اخطار هایی که گرفتم بیشترش از شما بوده !" در حالی که فقط ۲ اخطار از من داشتن نباشه و بقیه حرفها رو توی ذهنشون سبک سنگین کرده باشن و نوشته باشن.
میدونید در کل یکی اینکه
کسی به عمدا بیا پست تبلیغاتی بده کجا و یکی اصلا خواسش نباشه و قصدش فقط پاسوگویی باشه.
نمیدونم چی بگم از نظر قانونی بعله من پست تبلیغاتی دادم و خدایش قصد من این نبود و از اخطار سریع توسط سجاد جان منو خیلی تاراحت کرد.
و دوم ابنکه آقا سجاد جان هر کسی رو مدیر نکن و با بیش از 70% برو بچه wht دوستم و از یکی از مدیران خیلی گلایه میکنند.
فقط روزی نشه که شما هم برید واسه کمک و وسط این جوری بشید .
این تاپیک رو هم ببند کسی نظری نده.
موفق باشید.
بله بهتره این تاپیک را ببیندید بحث را بیش از این ادامه ندید مشکل حل شد
متاسفانه من نمیتونم عمد بودن یا نبودن پست رو تشخیص بدم.کسی به عمدا بیا پست تبلیغاتی بده کجا و یکی اصلا خواسش نباشه و قصدش فقط پاسوگویی باشه.
این اخطارها مهم نیست . مهم اینه که دفعات بعد رعایت بشهنمیدونم چی بگم از نظر قانونی بعله من پست تبلیغاتی دادم و خدایش قصد من این نبود و از اخطار سریع توسط سجاد جان منو خیلی تاراحت کرد.![]()
![]()
در مورد مدیر کردن یا نکردن افراد تمام مدیرا تصمیم میگیرن و من این وسط هیچکاره هستم. اگه مدیر خاصی مشکل داره میتونید به صورت پ خ با یکی دیگه از مدیرا در میون بذارید تا رسیدگی کنن. حتی اگه اون مدیری که ازش گلایه میشه خود من باشم.و دوم ابنکه آقا سجاد جان هر کسی رو مدیر نکن و با بیش از 70% برو بچه wht دوستم و از یکی از مدیران خیلی گلایه میکنند.
متوجه منظورتون نشدمفقط روزی نشه که شما هم برید واسه کمک و وسط این جوری بشید .![]()
برای انتقاد و پیشنهاد نسبت به مدیران و سایت تا زمانی که حدود رعایت بشه همه آزادن نظر بدن.این تاپیک رو هم ببند کسی نظری نده.
من مجددا از پست های مفید شما تشکر میکنم و اگه ناراحت شدید معذرت میخوام.
این اخطارا خوبه، از صدقه سریه این اخطاراست که من دیگه مثه قبل لا چرخ پای کسی نمیذارم![]()
اخطار خوبه ولی یکم نرم تر برخورد بشه بهتره مثل همین قضیه چیل ترینگ که وجودش نیازه ولی اگه نرم تر باشه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)