نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سئوال در مورد درگاه بانک پاسارگاد و تنظیمات آن در cms

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    19 پست

پیش فرض پاسخ : سئوال در مورد درگاه بانک پاسارگاد و تنظیمات آن در cms

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    اول اینکه بانکهای مختلف سیستمها و پروتکلهای مختلفی نسبت به هم دارن پس با هم تفاوت دارن همونطور که ملت و پاسارگاد تفاوت دارن
    دوم اینکه در اینکار طراحی و سفارش کار دادن به شخص دیگه اصل اول اعتماد هست و روی همین نکته شما باید شخصی رو پیدا کنید که مطمئن باشه و بشه موارد محرمانه رو در اختیارش گذاشت
    .
    فقط جهت مثال با افراد زیادی کار کردیم که پسور هاست و مدیریت cms رو هم برای رفع مشکل در اختیار ما گذاشتن و همینطور برعکس
    در این انجمن هم افراد زیادی رو میبینین که بدون اینکه طرف مقابل رو ببینن بر طبق تائید سایر کاربران و اعتماد بقیه کاربران دسترسی های لازم رو به شخص میدن تا مشکلی رو براشون برطرف کنه
    پس در صورتیکه شخص مورد انتخابتون کاملا مورد تائید سایرین هست شما هم بهش اعتماد کنین
    در ضمن تا الان من ندیدم که بشه صرفا با استفاده از مثلا شماره ترمینال و نام کاربری و این چیزای بانک بشه سو استفاده ای صورت داد (اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن)
    .
    نکته بعدی اینکه باز هم من ندیدم که بانکی برای سایتی که اصولا هنوز طراحی نشده درگاه ارائه بده در کنار اینکه برای داشتن درگاه باید نماد اعتماد داشته باشین که اون هم برای سایتی که هنوز طراحی نشده ارائه نمیشه(که البته راههای در رو داره این قضیه)

2. تعداد تشکر ها از nasleghermez به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)