سلام
کسی تفاوت vds و vps رو میتونه برای من توضیح بده ؟!
چون تازگی ها هرکس وی پس اس میفروشه زده virtual dedicated server
با تشکر
سلام
کسی تفاوت vds و vps رو میتونه برای من توضیح بده ؟!
چون تازگی ها هرکس وی پس اس میفروشه زده virtual dedicated server
با تشکر
VPS ای که کرنل و منابع اختصاصی و دسترسی root داشته باشه .
یا به عبارتی سرور کاملی که با مجازی ساز ایجاد شده باشه .
یا VPS ای که به dedicated سرور بسیار شباهت داشته باشه .
* در کل استانداردی به نام VDS وجود نداره و به عبارتی اسم تبلیغاتی هست . ( باید همون VPS نامیده بشه )
معیار هایی که بره VDS در نظر میگیرن
1 - اولین و مهم ترین چیز منابع ای که به شما تعلق میگیره باید کاملا اختصاصی باشه و شیر نشه
2 - سیستم عامل باید بصورت فایل iso نصب بشه
3- کارت شبکه باید eth0 باشه
4- امکان نصب هر سیستم عاملی باید باشه
و ....
ویرایش توسط Online24 : August 28th, 2010 در ساعت 23:01
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
این دوستمون VDS فروشه و منظورش از یارو احتمالا خودشون هستن که میگن تو سرویس های VDS اشون Oversell نمیکنند .
من هم میگم تعریفی که از VDS دارید خیلی عالیه و کاملا از نظر کیفیت با vps های اشتراکی برتری داره .
ولی VDs کاملا اختصاصیه رو قبول ندارم ! هرچی باشه هم vds هم vps (با تعریفی که ازشون داریم ) حرف v مخفف virtual (مجازی) رو اول خودشون دارند .
در نتیجه : سرویسی که به عنوان VDS به شما فروخته میشه نمونه یک سرور مجازی با نهایت کیفیت و دسترسی هست
موفق باشید .
نظر من اینکه اصلا چیزی به این نام یا همون به قول دوست عزیز >در کل استانداردی به نام VDS وجود نداره و به عبارتی اسم تبلیغاتی هست . ( باید همون VPS نامیده بشه )
و این کاملا ساخت ایران هستش مثل همیشه . هر سیسمتی یا همون مجازی سازی یه اختیارتی به vps ها میده همین. با اینکه من خودم به قول بچه ها Vds میدم و لی به نام vps فروختم نه vds .این کار درست نیست بگید Vpsبا امکانات اختصاصی یا با منابع اختصاصی.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
منم والا جز همین سایت و چندین هاست فروش گرامی چیزی به این نام ندیدم.جنبه خارجی نداره.. حالا اینو بیخیال من دارم vsps رو اختراع میکنم.. همون super power خودمونه.. سرور خیلی قدرتمند یا بدنساز!! :D
@ takhoster :
شما اگر مجازی سازت hyper-v هست (که بعد از رفتن به singlehop بعید میدونم باشه!) فقط رم رو اختصاصی میدی و بقیه چیز ها اشتراکی هست
وقتی روی سروری با مجازی ساز hyper-v که فلان مقدار رم و 1 گیگابیت پورت و 8 هسته پردازنده داشتی و 8 تا سرور مجازی دادی با یک هسته پردازنده دادی (رم مهم نیست) اسم اونها میشه VDS
این سرور های مجازی در این حالت یک هسته کاملا اختصاصی ، رم کاملا اختصاصی (که خود مجازی ساز میده) و (حداقل)125 مگابیت پورت داره اختصاصی (هایپر وی خودش تقسیم میکنه پورت رو)
همچین سروری اختصاصی ای قیمتش بالای 300 تومن هست و طبیعتا وقتی بخوای واقعا 8 تا سرور مجازی بسازی (با هر مقدار رم) قیمت تمام شده ی هر سرور مجازی حدود 40 تومن میشه
بعد شما میای توی یه تاپیک 1 گیگ رم و 2 هسته کاملا اختصاصی (به قول خودت) رو میدی 40 تومن ، درحالی که قیمت تمام شده این سرور برات 80 تومنه ! سود هم نخواستیم
خب حالا اگر من اشتباهم میکنم ، شما بفرما vds یعنی چی ؟ و این منابع اختصاصی رو شما از کجا میاری میدی ؟
ویرایش توسط Online24 : August 29th, 2010 در ساعت 03:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)