اگر صحت داشته باشه بسیار عالی هست .
اگر صحت داشته باشه بسیار عالی هست .
بنده شنیدم از فردی مرتبط با این قضیه این جریان از طرف نهادهای نظارتی قوه قضاییه و بانک مرکزی بوده سرمایه ثبت شده شرکت در ثبت شرکتها حداقل حدود 100 میلیون پیشبینی شده و گرفتن تاییده از اداره حراست بانک مرکزی و یک سری شرایط دیگر برای احراز هویت مشتریان
بعد از این هم قراره با درگاه های بدون مجوز به شکل گازانبری برخورد بشه
ویرایش توسط ali02 : September 28th, 2015 در ساعت 00:27
با توجه به محدودیت این انجمن امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی ندارم
اصولا نظرشون بر این هست وقتی شرکت زیرمجموعه های زیر مجموعه بانک ها با شرایط مناسب و راحت درگاه میدن لزومی به واسط نیست که رسما اعلام میکنند به فروشگاه بدون مجوز و نماد درگاه میدیم یک جوری دور زدن قانون هست
ولی گند این قضیه سر دو مورد در اومده شرکتی مسئولیت محدود با سرمایه ثبت شده بسیار بسیار ناچیز به واسطه گردش حساب مشتریان که در واقع نقشی در اون نداشتند و صرفا واسطه بوده اقدام به گرفتن وام های کلان از چند بانک کرده که توسط سیستم جدید بانک مرکزی رصد شده و بعد از استعلام ها مشخص شده این افراد صلاحیت دریافت این وام ها رو نداشتند و صرفا به خاطر گردش حسابی که مربوط به بیزنس دیگران بوده تسهیلات گرفتند حتی امکان برخورد با این شرکت و افراد وجود داره وهنوز تصمیمی گرفته نشده چون به نوعی به بانک عامل اطلاعات غلط دادند افردی مبالغ بالا سپرده دارند نزد درگاه های واسط توصیه میشه تسویه کنند
مورد دوم استفاده برای فعالیتو فروش کالا و خدمات غیر مجاز بوده
ویرایش توسط ali02 : September 28th, 2015 در ساعت 00:39 دلیل: غلط املایی
احتمالا به خاطر همین قصد تضمین یا افزایش سرمایه دارند وقتی بانک مرکزی از صرافی ها 5 میلیارد سرمایه میخواد دیگه 100 ملیون زیاد نیست البته باز میگم این شنیده من بود شاید قطعی و درست نباشه شخصا اعتقاد دارم این درگاه ها به توسعه تجارت الکترونیکی در ایران کمک میکنه و شرایط خوبی بزارند که درگاه ها با هم رقابت کنند خیلی هم خوبه کسی اگر واقعا تخلف کرده با اون برخورد بشه
شبیه باد سرد پاییز غم لعنتی به من زد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)