سلام
بنده به یک متخصص nginx برای مشاوره آنلاین نیاز دارم که مشکل پیش اومده برای سایتمون پس از پیاده سازی nginx رو برامون عیب یابی و رفع کنه.
هزینه زحمتتون رو هم پرداخت میکنم.
با تشکر
سلام
بنده به یک متخصص nginx برای مشاوره آنلاین نیاز دارم که مشکل پیش اومده برای سایتمون پس از پیاده سازی nginx رو برامون عیب یابی و رفع کنه.
هزینه زحمتتون رو هم پرداخت میکنم.
با تشکر
با آقای محمدی یا آقای سنجری صحبت کنید هر دو تایید میشوند.
یاس it ( آقای سنجری )
nginxweb (آقای محمدی)
Avac
o
کانفیگ سرور بنده رو دوستان nginxweb انجام دادن که متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست.
با خودشون صحبت کنید مشکل حل نشد با آقای سنجری تماس بگیرید . احتمالا خودشون حل کنند مشکل رو
Avac
o
مشکل قبلا باهاشون مطرح شده و به نتیجه ای نرسیدم. واقعا اگر متخصصی میتونه مشکل ما رو دیباگ و رفع کنه اعلام امادگی کنه لطفا
مشکلتون چی هست؟ سخت ترین مشکلات کانفیگ ما رو آقای سنجری حل کردند
Avac
o
من سرویس nginxwebرو گفتم. با آقای سنجری تماسی نداشتم. لطفا یک راه تماس آنلاین برام پ.خ کنید تا مطرح کنم.
شاید بعد از این پست بنده رو محروم کنن. ولی بیشتر دوستانی که تو این سایت فعالیت دارند به جای حل مشکلات فقط پیشنهاد خرید سرویس های خودشون رو میدن!
دوست محترم بنظرم نباید زود درباره دوستان و مدیران این انجمن که زحمت میکشن و راهنمایی میکنند تصمیم گرفت
اگر تمایل دارید که تعداد افراد بیشتری برای حل مشکل فکر کنندو ونظر بدن بهتره که مشکل رو اینجا توضیح بدید
و صرف نام بردم از افرادی که نتونستن این مشکل رو حل کنند مشکل رو حل نمیکنه
سایت: fadakmizban.com || ایمیل: info@fadakmizban.ir || اسکایپ: fadakteam ||تلگرام: MRfadak_admin|| پیامک و تلفن: 09330542631
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)