-
September 26th, 2015, 13:12
عضو انجمن
پاسخ : درخواست پنل پیامک

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
دوست عزیز هزینه ارسال تا ۱۲ تومان هم باشه مهم نیست مهم برای من این هست که پنل رایگان و وب سرویس رایگان باشه (وب سرویس نه سرویسی که با تابع پست و گت بخوام ارسال کنم)
با سلام مجدد
بسته کاربری رایگان با تعرفه 106 تقدیم میگردد
وب سرویس مشاهده بفرمایید اگر مناسب بود اعلام کنید
( Post , Get , .Net , Soap WSDL
http://37.130.202.188/class/sms/wssi...erver.php?wsdl
و وبسرویس مناسب .net
http://37.130.202.188/public/class/s...erver.php?wsdl
ویرایش توسط mask-online : September 26th, 2015 در ساعت 13:16
-
-
September 26th, 2015 13:12
# ADS
-
September 26th, 2015, 13:15
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
پنل و تمام امکانات کاملا رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت برای ثبت نام و دریافت پنل با ایمل بنده در ارتباط باشید.

--------
کاش --------
-
-
September 26th, 2015, 13:27

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
قبل از شما به دلیل اسپم در تاپیک گزارشتون کردم ضمنا من گفتم ریگان و هیچ هزینه ای نمیخوام پرداخت کنم شما تخلف کردید نه من
21-2: در صورت مشاهده موارد خلاف قوانین ، مورد را از طریق دکمه "گزارش پست خلاف" و یا پیغام خصوصی به مدیران انجمن مربوطه جهت بررسی ارجاع دهید.هر گونه برخورد شخصی کاربر به جای تیم مدیریت و تصمیم گیری در این زمینه مجاز نخواهد بود و در صورت مشاهده برخورد خواهد شد.
22-2: هر گونه استفاده ابزاری از امکانات "گزارش پست خلاف " و "تشکر" اکیدا ممنوع می باشد و در صورت مشاهده این مورد ، کاربر متخلف از امکانات فوق محروم خواهد شد.
23-2: در صورت ملاحظه هرگونه ارسال تمسخر آميز ، توهين آميز ، مطرح نمودن منازعات و مشکلات شخصی ، موارد اعتراض و انتقاد آمیز در رابطه با کاربران و یا تیم مدیریت در انجمن ها ، مطلب فوق سريعا حذف و در صورت تکرار مجدد برخورد لازم و کافی با کاربر خاطی انجام خواهد شد.
29-2: هر گونه تقاضای اسپانسر ، سرویس های رایگان ، مبادلات کالا به کالا و نیز اعلام آمادگی جهت ارائه سرویس ها و خدمات فوق ، پیشنهاد فروش سرویس ها و خدمات و کالا های رایگان به هر نحو در انجمن اکیدا ممنوع می باشد .
-
-
September 26th, 2015, 17:46
عضو انجمن
با سلام
سرویس درخواستی شما قابل ارائه است.
برای دریافت سرویس مورد نظر خود با ما در ارتباط باشید.
سامانه اتوپیامک | AutoPayamak.com
شرکت گسترش ارتباطات و فناوری روماک | Romaak.com
-