-
September 23rd, 2015, 15:12
-
-
September 23rd, 2015 15:12
# ADS
-
September 23rd, 2015, 15:33
عضو دائم
پاسخ : مشکل در جستجو گر دامنه بعد از انتقال whmcs

نوشته اصلی توسط
lordtarh
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
متاسفانه بنده بعد از انتقال سرور whmcs دچار مشکل شده و زمانی که در بخش جستجوگر دامنه اسم دامنه ای رو سرچ میکنی که ببینی آزاده برای ثبت دامنه یا نه هیچ پیامی به شما نمیده !
کلا هیچ خطایی که دامنه غیرقابل ثبت هستش و از قبل دامنه ثبت شده یا دامنه اماده ثبت هستش رو دیگه نمیده چیکارش کنم ؟؟ لطفا راهنماییم کنید
الان از بخش مدیریت از امکانات whois رو هم تست میکنم دامنه ای رو که وارد میکنم ارور میده
Error: 110 - Connection timed out
چه مرگش شده

سلام شاید porti چیزی بسته هست چک کردی اینا رو ؟
-
-
September 24th, 2015, 11:21
عضو انجمن
خیر پرتی بسته نیست
- - - Updated - - -
عاقا یه نفر بیاد راهنمایی کنه به خدا کارمون گیره الان بحث خرید چیزی بود همه وارد میشدن ولی الان که یه راهنمایی میخواییم کسی حاظر نیست کمک کنه :|
-
-
September 24th, 2015, 11:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lordtarh
خیر پرتی بسته نیست
- - - Updated - - -
عاقا یه نفر بیاد راهنمایی کنه به خدا کارمون گیره الان بحث خرید چیزی بود همه وارد میشدن ولی الان که یه راهنمایی میخواییم کسی حاظر نیست کمک کنه :|
به تيكت بده whmcs خوب
-
-
September 24th, 2015, 11:53
عضو دائم
این مورد نیاز به بررسی دارد ؛ باید به طور کامل بررسی شود .
یا اینکه شما اطلاعات بیشتری در اختیار کاربران قرار دهید .
-
-
September 24th, 2015, 12:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lordtarh
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
متاسفانه بنده بعد از انتقال سرور whmcs دچار مشکل شده و زمانی که در بخش جستجوگر دامنه اسم دامنه ای رو سرچ میکنی که ببینی آزاده برای ثبت دامنه یا نه هیچ پیامی به شما نمیده !
کلا هیچ خطایی که دامنه غیرقابل ثبت هستش و از قبل دامنه ثبت شده یا دامنه اماده ثبت هستش رو دیگه نمیده چیکارش کنم ؟؟ لطفا راهنماییم کنید
الان از بخش مدیریت از امکانات whois رو هم تست میکنم دامنه ای رو که وارد میکنم ارور میده
Error: 110 - Connection timed out
چه مرگش شده

فایل پیوست 28242
مشکلش چیه؟
-