نقل قول نوشته اصلی توسط iwpanel نمایش پست ها
عذر خواهی میکنم کسی که تعداد سه رقمی داره نمیاد پسوند پسوند کنه چون اینجوری به ضررش میشه و مسئله بعد سیستم ما روی تعداد دامین ارزش گذاری میکنه در صورت داشتن تعداد بالا به غیر از اینکه قیمت ثیت و تمدید رو بدون سود و با قیمت واقعه ایی به نمایده داده میشه امتیاز های دیگه ای از سرویس های دیگه حتی پولی به صورت رایگان تعلق میگیره به نمایده نمونشم نمایده هایی بودن که استفاده کردند
و بازهم قیمت تمدید و ثبت هم باز روی تعدادی که گفتیدبر روی بعضی از پسوندها باز هم خیلی کمتر از سمت ما خواهد بود
سایر دامنه ها نیز دارای همین پسوند ها هستن ولی فعلا نیازی به تمدید ندارند . اگر گفتم سه رقمی هست برای این بود که فکر نکنید فرضا 9 دامنه in رو تمدید میکنید و تموم میشه خیر تعداد بیشتره ولی فعلا این مقدار نیاز هست و با توجه به این قیمت بدین .
بله حرفتون منطقی هست ولی متاسفانه امکان انجام نیست ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirbahadorr نمایش پست ها
https://telegram.me/joinchat/B7_SVwEN8OymjGZct1zj4A
سلام،دامنه يا بورس خود را در گروه بورس و دامين بازها به نمايش بگذاريد.محيطي گرم و تهي از هرگونه تنش، اخلاقيات براي ما مهمترين است ،ما همچنين در مورد تجربيات يكديگر كه فكر ميكنيم باري از روي دوشي برداشته ميشود صحبت ميكنيم، به بيان ديدگاه ميپردازيم و تبادل اطلاعات انجام ميدهيم، شما همچنين ميتوانيد هر گونه لينكي براي گروه خودتان در معرض ديد قرار دهيد، هدف ما در نهايت بوجود آوردن تعداد گروه هاي زياد خريد و فروش دامنه و بورس است، شما بعنوان برادر و خواهر ما هستيد،هر چيزي را كه ما براي خود ميخواهيم براي شما هم ميخواهيم و برعكس،
دوست من لطفا کمتر اسپم کن