با سلام
لطفا قيمت رو واسه من ارسال كنيد
سلام دوست عزیز
این کار خیلی خطرناکه. آمریکا به شدت روی دور زدن تحریم ها حساسه و به همین دلیل هم مدیر پیمنت ۲۴ به چند سال زندان محکوم شد. اگر داخل ایران هستی خوبه ولی خارج از کشور هرجا باشی اینترپل میگیرتت. به بقیه دوستان هم پیشنهاد میکنم که از شرکت های داخلی ایران مثل کاشانپی یا کوهپی استفاده کنن. موفق باشید.
سلام
دوست عزیز اولا" بنده سالهاست که با پی پال و ... کار میکنم به قوانین پی پال، تحریم، ایپی و ... آشنایی دارم. دوما"برای ما یا همکاران در داخل یا خارج کشور در این مورد هیچ مشکلی وجود نداره و شرکت هم نیستیم. لطفا" مسائل شرکتها رو به ما ربط ندید و تبلیغ شرکت دیگه رو در پست بنده نفرماید. شما اگر یک دستگاه پوز بیسیم رو ببرید صفر مرزی ترکیه کارت بکشید (این میشه جرم) و مورد پیگرد ایران قرار میگیرید چه برسد به اینکه شرکت باشید و بخواهید کارهای دیگه ای انجام بدید.به بیانی ترکیه جزئی از ایران محسوب میشه و همه این دستگیریها به دولت ایران ربط داره.جیمیل ، یاهو ، سرورها ، مکالمات و... با وجود شخصی بودن تحت کنترل کامل دولت آمریکاست و میلیونها نفر در زمینه پی پال - کارت و... در حال فعالیت هستند.اینترپل اگر بنا بود هر بیزنسی رو دستگیر کنه تا بحال تمام همکاران بنده که در خارج ایران هستند از کار بیکار شده بودند.
ویرایش توسط hadipro : December 12th, 2020 در ساعت 18:30
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
ویرایش توسط Cr0w : December 13th, 2020 در ساعت 00:23
My mother told me I'd grow up to be a good man
سلام از کشور اروپایی هم می تونید اکانت فول وریفای پی پال بدید اگر اره ممنون می شم قیمت ارسال کنید
تلگرام @visapayer
انجام پرداخت های اینترنتی نرخ مناسب
ارایه اکانت های تریدینگ ویو پرو یکساله 50 درصد تخفیف
Telegram @visapayer
سلام
کسی امار داره صاحب تاپیک فعالیت داره یا خیر
یه اکانت برام چند سال قبل باز کرده بود لیمت شده نیاز به کمک دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)