-
September 22nd, 2015, 20:47
پاسخ : نیازمند ویزاکارت

نوشته اصلی توسط
ali02
منظورم این بود اکانت paypal هم باید با مشخصات روسیه درست کنیم؟
اگر کارتی که بهتون ارائه شده از روسیه هست پیشنهاد میشه که اکانتتون هم با همان کشور بسازید که نرخ ارز هر دو یکسان باشد.
-
تعداد تشکر ها از Pars98 به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2015 20:47
# ADS
-
September 22nd, 2015, 20:53

نوشته اصلی توسط
Pars98
اگر کارتی که بهتون ارائه شده از روسیه هست پیشنهاد میشه که اکانتتون هم با همان کشور بسازید که نرخ ارز هر دو یکسان باشد.
مشکل نداشتن مدارک روسیه هست
-
-
September 22nd, 2015, 21:40
من خریدم چون پاسپورت و مدارکم انگلیسی بود انگلیسی ساختم راضیم
-
تعداد تشکر ها از MANUTD777 به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2015, 01:31

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
من خریدم چون پاسپورت و مدارکم انگلیسی بود انگلیسی ساختم راضیم
من یه مسترکارت روسی دارم تهش 0.75 دلار هست با مدارک سنگاپور درست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ip هم آمریکایی هست
ورفای تلفنی هم ممکنه بکنند؟
-
-
September 23rd, 2015, 01:34

نوشته اصلی توسط
ali02
من یه مسترکارت روسی دارم تهش 0.75 دلار هست با مدارک سنگاپور درست کنم مشکلی پیش نمیاد؟ ip هم آمریکایی هست
ورفای تلفنی هم ممکنه بکنند؟
وقتی مدارک امریکا رو میخواید بدید باید ای پی هم امریکا و مطابق با ادرس مدارکتون باشه.ضمنا مستر کارتتون به درد ورفای نمیخوره چون برای ورفای پیپال یه تراکنش انجام میده که حداثل باید ۱تا ۱.۵ دلار موجودی داشته باشید.درصورتیکه نیاز به ورفای دارید ایمیل بزنید براتون ورفای میکنم با مدارک کامل به همراه تضمین ورفای .(تایید تلفنی همراه مدارک هویتی و ادرس انجام میشه با مدارک معتبر و حقیقی)
ویرایش توسط MANUTD777 : September 23rd, 2015 در ساعت 01:37
-
-
September 23rd, 2015, 01:44

نوشته اصلی توسط
MANUTD777
وقتی مدارک امریکا رو میخواید بدید باید ای پی هم امریکا و مطابق با ادرس مدارکتون باشه.ضمنا مستر کارتتون به درد ورفای نمیخوره چون برای ورفای پیپال یه تراکنش انجام میده که حداثل باید ۱تا ۱.۵ دلار موجودی داشته باشید.درصورتیکه نیاز به ورفای دارید ایمیل بزنید براتون ورفای میکنم با مدارک کامل به همراه تضمین ورفای .(تایید تلفنی همراه مدارک هویتی و ادرس انجام میشه با مدارک معتبر و حقیقی)
مدارک سنگاپوره امریکا نیست و واقعی کاملا واقعی تلفن هم پرسیدم که هماهنگ کنم با این حساب باید با آی پی سنگاپور اقدام کرد
-
-
September 23rd, 2015, 01:46

نوشته اصلی توسط
ali02
مدارک سنگاپوره امریکا نیست و واقعی کاملا واقعی تلفن هم پرسیدم که هماهنگ کنم با این حساب باید با آی پی سنگاپور اقدام کرد
ویزا کارتتون موجودیش باید حداقل ۱.۵ دلار باشه و شما هم بعد ورفای باید از ای پی سنگاپور متصل بشید به سایت
-
-
September 23rd, 2015, 16:36
-