-
August 22nd, 2015, 18:32
عضو انجمن
های هاست | 90 درصد تخفیف در فروش قدرتمند ترین سرور مجازی | از ovh فرانسه | شروع قیمت از 12 هزار تومن |انتی دیداس سخت افزاری |
ویرایش توسط HighHost : September 30th, 2015 در ساعت 23:16
-
تعداد تشکر ها ازHighHost به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2015 18:32
# ADS
-
September 16th, 2015, 22:31
عضو انجمن
پاسخ : های هاست | 90 درصد تخفیف در فروش قدرتمند ترین سرور مجازی | از ovh فرانسه | شروع قیمت از 12 هزار تومن |انتی دیداس سخت افزاری |

نوشته اصلی توسط
hossein_24
سلام
ایا امکان اتصال به سرور ها به صورت وی ان سی وجود دارد؟
ایا سرور ها ی ارائه شده دارای پنل کنترل برای ریستارت و بوت و تعویض سیستم عامل می باشند؟
با تشکر
vnc برنامش هست میشه راحت نصب کرد و مشکلی نیست
پنل ریبوت و ریست و... دارد ولی تعویض سیستم عامل خیر عزیز
تعویض سیستم عامل خودمون رایگان انجام میدیم

نوشته اصلی توسط
hosein-sat
سلام من دانلود از تورنت دارم فضا 100 گیگ لازم دارم و سرور با رم 1 رو میخوام بگیرم .سرعت دانلود سرور چقدر هست دوم اینکه با تورنت مشکلی ندارد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید .نمیخوام ابیوز پیدر پی بخورم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
مشکلی ندارد تضمین 100%
-
-
September 19th, 2015, 21:17
پاسخ : های هاست | 90 درصد تخفیف در فروش قدرتمند ترین سرور مجازی | از ovh فرانسه | شروع قیمت از 12 هزار تومن |انتی دیداس سخت افزاری |
سلام
یک اکانت تست از پلن 2 میخام با ویندوز سرور 2010
ممنون میشم اگر به صورت پ.خ برام ارسال کنید
-
September 21st, 2015, 19:50
سلام سرور تست از پلن 2 میخوام اگه ممکنه
-
-
September 23rd, 2015, 19:18
برای ویندوز سرور 2008 و کار عادی 512 مگ رم کافی هست یا 1 گیگ؟
-
-
September 23rd, 2015, 21:49
قیمت هر آی پی اضافی چند تومن هست؟؟
-
-
September 24th, 2015, 12:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MaLaS
برای ویندوز سرور 2008 و کار عادی 512 مگ رم کافی هست یا 1 گیگ؟
رم دو گیگ کافیه عزیز
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nomel
قیمت هر آی پی اضافی چند تومن هست؟؟
10 هزار تومن
-
-
September 25th, 2015, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nomel
پلن 3 خریداری شد. از سایت شما بدلیل اینکه کاربرای زیادی اینجا از شما تعریف کردند خریداری کردم. ببینم چطوری هست
تو تیکت گفته شد تا آخر شب تحویل داده میشه.
تحویل داده شد
همچنین یک مورد به پلن دو و یک مورد به پلن سه اضاف گردید!
-
-
September 27th, 2015, 02:37
من ساعت ۲ شب یک سرور پلن ۳ سفارش دادم فعلا تحویل داده نشده احتمالا بزودی تحویل میدن
فقط یک نکته: چرا سایتتون نه صفحه قوانین و مقررات داره نه در سایت ساماندهی ثبت شده؟
- - - Updated - - -
متاسفانه هنوز تحویل ندادن!
- - - Updated - - -
سرور به علت مشکلاتشون در گرفتن آی پی با تاخیر تحویل داده شد
اما بجاش یک گیگ رم بصورت هدیه به من دادن
ممنونم
-
تعداد تشکر ها از shs77 به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2015, 14:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shs77
من ساعت ۲ شب یک سرور پلن ۳ سفارش دادم فعلا تحویل داده نشده احتمالا بزودی تحویل میدن
فقط یک نکته: چرا سایتتون نه صفحه قوانین و مقررات داره نه در سایت ساماندهی ثبت شده؟
- - - Updated - - -
متاسفانه هنوز تحویل ندادن!
- - - Updated - - -
سرور به علت مشکلاتشون در گرفتن آی پی با تاخیر تحویل داده شد
اما بجاش یک گیگ رم بصورت هدیه به من دادن
ممنونم
امیدوارم راضی باشید از سرویس
شما چون ایپی اختصاصی انگلیس میخواستید طول کشید گرفتن ایپی وگرنه تحویل های سرور درصورتی که 2008 باشه خیلی سریع هست
-
-
September 30th, 2015, 17:02
یه وی پی اس برای تورنت میخوام
1. از لحاظ کپی رایت مشکلی نیست؟
2. من ماهی 3 ترابایت مصرف دارم. مشکلی نیست؟
3. میخواستم سفارش بدم با سیستم عامل اوبونتو ولی تو لیست نبود.
4. امکان نصب سیستم عامل از کنترل پنل هست یا خیر؟ و کنترل پنل چه امکاناتی داره؟
5. در صورت سفارش چه مدت طول میکشه تا تحویل بدین؟
6. این سرویسهاتون تا چند وقت قراره ادامه داشته باشه؟
-