سلام مجدد به دوستان
شرمنده چند روزی کارا زیاد بود نتونستم به تاپیک سر بزنم.
اما برسیم به پاسخ دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط rastindata نمایش پست ها
بسیار عالی

چند تا سوال

کارمزد 0% هستش؟
در سرویس کارت به کارت ، پول از حساب سایت به صورت آنی به حساب کاربر انتقال داده میشه؟ و 500 تومن کارمزد داره؟
کارت خرید هم ارائه میدید؟
درگاه اختصاصی با اسم و لوگوی خودمونم ارائه میدید ؟ کارمزدش 0ه؟

با تشکر
کارمزد 0 هست
انتقال کارت به کارت آنی نیست اما سریع ( حداکثر 1 ساعت ) هست و 500 تومن کارمزد بانک دریافت خواهد شد .
کارت فیزیکی خرید فعلا ارائه نمیشه . اما در برنامه هست که کارت فیزیکی هم ارائه بدیم . همچنین نوعی پرداخت الکترونیک به صورت مستقیم از فروشگاه ها با حساب یوپال اضافه میشه که فعلا نمیتونم توضیح بیشتری در موردش بدم.
درگاه اختصاصی در حال تست و بررسی هست. اما احتمالا درگاه اختصاصی هم بدون کارمزد ارائه شود .

صادق جان اگه امکان واریز مبلغ به شرکت های دیگه هم مثل جهان پی و امثال اون ایجاد کنی خوبه
( برای پولشویی :| )

حقیقتش یه قشری هستن در زیر لایه های این اینترنت! که نمیتونن شماره کارت خودشون رو بدن و مستقیم واریز کنن موجودی حساب رو به کارتشون...
( فیلم و ضد تحریم و امثال اونا
)

پ.ن: من جز اون قشر نیستم :|
اتفاقا تو فکرش هستیم که در ماه های آینده با این شرکت ها صحبتی در مورد فعال شدن این امکان داشته باشیم .
البته تا زمانی که حساب کاربران تایید نشود ، کاربران پولی نمیتونن از حساب خارج کنن و مطمئن باشید ما لاگ هایی از کاربر داریم که در هر زمانی بتونیم تراکنش های مشکوک رو شناسایی کنیم .

بسیار عالی - خسته نباشید واقعا
چند روز پیش درگاهمو تایید مدارک کردم اما همچنان موفق نشده ام از آسان پرداخت استفاده کنم.
نصب خودکار نداره اسکریپت؟ بصورت دستی مشخصات دیتابیس رو وارد کردم اما هنگام پرداخت در مرحله ثبت اطلاعات در دیتابیس خطا میده. فایل SQL نداشته که نیاز به ایمپورت باشه و توی فایل zip آسان پرداخت جا مونده باشه؟
آسان پرداخت 2 روز پیش آپدیت و در سایت قرار داده شد .
در صورتی که با هر کدام از پلاگین ها یا اسکریپت ها مشکلی دارید با پشتیبانی یوپال تماس بگیرید تا مشکل شما رو حل کنن.